Mdeah...hai sa comentez si eu,poate s`o gasi unu` sa`mi traga un glont in cap >

Reclamele...isi au rostul lor.Datorita reclamelor multi oameni castiga o gramada de bani,iar altii pierd o gramada de bani.
Spre exemplu...am vazut pe PROTV,zilele trecute,un top al vedetelor care au facut reclame...Mutu,spre exemplu,a bagat in buzunar in jur de 200 000 de euro pentru reclamele la pepsi si la dracu` mai stie ce.
In afara de asta...gandeste`te cati bani castiga televiziunile din asta.Spre exemplu,un post de televiziune oarecare,baga un film de .. o ora si jumatate.In timpul filmului,moderatorul are grija sa bage si N reclame...cateva spoturi,bannere,s.a.m.d...si cum nu toti romanii si`au pus posturile de muzica lipite de cele tv ( b-) ),staaaau si se uita la toate cretinitatile posibile,inclusiv la Magda Catone,care face reclama la cine stie ce dero.Deci,in concluzie,filmul de o ora si jumatate a facut cateva mii de romani sa stea 2 ore jumate in fata televizorului,in principiu pe acelasi post.Audienta,nimic mai mult...
Iar in legatura cu alcoolul si tigarile...pai...aici nu e vorba neaparat de reclame.In primul rand,exista un mecanism in lumea asta,care e respectat in detaliu,cu fiecare rotita a lui...respectiv...eu,ca director de productie al .. coniacului Alexandrion.. vin la postul de televiziune ProTv.Ii bag directorului 50 000 de euro in buzunar,si el imi face reclama.CNA`ul n`are absolut nici`o legatura cu aceasta reclama,dat fiind ca ea nu este obscena,vulgara,si are acel mic spot "alcoolul dauneaza grav sanatatii."...e chestie de bani,si de dorintele celor cu bani.
In afara de asta...fara suparare,dar chiar credeti ca pustii sub 18 ani,si poate chiar si mai mari,fumeaza si beau din cauza reclamelor?

)...sa fim seriosi!
Omul,prin definitia lui,este autodistructiv.Am invatat chestia asta pe propria piele.Nu au nici`o legatura reclamele...au legatura comerciantii de bauturi alcoolice,vanzatorii de chioscuri,care dau tigari si bautura in stanga si`n dreapta,sa`si faca vanzarea si sa`si scoata profitul!
Ce,vreti sa`mi spuneti ca 3 sferturi din Bucuresti consuma etnobotanice datorita reclamelor?...Nu am vazut pe nici`un post de televiziune reclame la asa ceva:|...si nici n`am auzit.:-?...probabil sunt eu surd si chior.Si totusi...3 sferturi din copii Bucurestiului,asa-zis`ul "Viitorul Romaniei",baga etnobotanice de le zbarnaie tendoanele...si dupa,se mira de ce ajung carpe,bune de nimic.
Deci nu reclamele sunt vinovate pentru viata Romaniei,prieteni...Romanul,obisnuit sa fure si sa faca compromisuri pe pielea altora,e vinovat de ceea ce se intampla acum.Reclamele sunt doar...cai de a face bani.Iar cum la asta ne pricepem cel mai bine...Go Hard,Go Pro!