10 Octombrie, 2025, 07:22:57 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce inseamna LoveTime pentru mine?  (Citit de 10700 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Decembrie, 2004, 02:12:54 p.m.
Răspuns #15

Iosif

Ma bucur sa vad ca LoveTime este util si ca unii din voi se simt bine aici. Incercam, pe cat posibil, sa va citim si sa va scriem la fiecare in parte. Draga Clara, pe mine unul mesajele tale m-au uimit, nu am raspuns la ele din lipsa de timp, din pacate nu pot sta pe site cat mi-as dorii, totusi te citesc si va citesc. Poeziile tale sunt frumoase si nu sunt singurul care crede acest lucru! Eu cred ca este bine daca nu primesti raspuns la ele, de obicei lumea scrie daca nu ii place ceva anume, cei care scriu ca le place.. ei bine, din cate am vazut eu lor le place sa scrie mult.. :)
Iti doresc sa ai inspiratie pe mai departe si.. sa fii iubita!

Oare sa va spun ce inseamna LoveTime pentru mine? :)
Va spun, pentru imi sunteti dragi! LoveTime pentru mine este o casa virtuala, de obicei mai placuta decat locul pe care il numesc "acasa". Daca faci un minim efort aici te poti simtii ca acasa, esti ascultat, ajutat si respectat. Ce mai, eu unul ma simt printre prieteni! Imi pare rau cand vad cate unul din voi ca pleaca, dar ma bucur enorm cand se reintoarce. Imi place sa va citesc, se pot invata multe aici. Sper ca acest loc sa ramana la fel, sau poate, impreuna, sa il facem si mai frumos.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.