11 Octombrie, 2025, 12:08:09 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ti-ai da viata pentru persoana iubita?  (Citit de 31155 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2004, 09:38:29 p.m.
Răspuns #15

|ngerMorT

Nu cred ca incanta pe nimeni ideea :)..Doamne fereste...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 Noiembrie, 2004, 02:01:59 a.m.
Răspuns #16

arcticwinds

hell si paved whit samariteans

02 Noiembrie, 2004, 08:39:45 p.m.
Răspuns #17

AL`Xandra

Vizitator
CE E DE FACUT?
De tine imi e mai trist in "departe"…
Privesc si tac.

29 Noiembrie, 2004, 11:09:46 a.m.
Răspuns #18

naked_inside

Vizitator
pentru iubitul meu de acum da...de ce?pentru ca stiu ca voi ramane cu el pentru toata viata...si la noi,in relatia noastra,impartim totul...nu ar fi un gest egoist...dimpotriva...ar veni dupa mine... ;Din definitiv,dragostea se bazeaza doar pe asta,nu?incredere si "imparteala"...imparti patul,mancarea,dusul,camera...si viata...da,mi-as da viata...si nu numai o data!

29 Noiembrie, 2004, 12:25:27 p.m.
Răspuns #19

Semiramis

Global Moderator
nu cred... ???
dar nici nu l-as lasa sa moara!
ce inseamna de fapt sa-ti dai viata? sa te arunci in fata glontului? da asta as face...pentru ca nu as gandi inainte.
in ce sens daca mi-as da viata? sa nu mai am eu o viata a mea, sau sa mor?
 ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Noiembrie, 2004, 12:41:18 p.m.
Răspuns #20

D3rb3d3u

Vizitator
La ce ai renunta, pentru persoana care o iubesti ? Cam asta era talcul acestui topic ! :P

29 Noiembrie, 2004, 01:02:24 p.m.
Răspuns #21

Semiramis

Global Moderator
da, merci dragul meu derbedeu!  :P
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Decembrie, 2004, 03:11:33 p.m.
Răspuns #22

naked_inside

Vizitator
intradevar,dragul meu d3rb3d3u,ce ai mai de pret decat viata?ei vezi,nici eu nu mi-am dat seama de sensul ascuns,sa zic asa,al topicului...:)

02 Decembrie, 2004, 03:49:22 p.m.
Răspuns #23

Iosif

Ti-ai da viata pentru persoana iubita?
Evident! Daca tot e sa mor (oricum) macar sa mor cu un scop, mi-as da viata nu doar pentru ea, ci pentru oricine a cui viata ar depinde de mine. Este cea mai frumoasa moarte ce mi-o pot imagina..
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

06 Decembrie, 2004, 11:48:34 a.m.
Răspuns #24

sharara

ce se intampla cu voi de tot asociati iubirii sentimentul mortii?de ce sa mori pentru cineva cand cel mai corect este sa faci totul sa traiesti pentru el/ea????iubirea nu omoara,mai oameni buni!!!!iubirea da viata!insufleteste!creaza!cauta solutii!lupta!iubirea LUPTA!!!!!!!!asta este singura idee care trebuie sa va ramana in cap!este draguta ideea sacrificiului din dragoste..dar a trecut demult timpul lui romeo si al julietei!

08 Decembrie, 2004, 07:37:07 p.m.
Răspuns #25

bke

Vizitator
pai nu inteleg ori e draguta ideea sacrificiului din dragoste sau sau nu este? ca tu zici ca prima oara nu e si a doua ca e....

08 Decembrie, 2004, 10:21:29 p.m.
Răspuns #26

alexia

cand iubesti simti ca iti cresc aripi si vrei sa zbori! ce sens ar avea sa-mi dau viata pentru cel pe care il iubesc? cum ramane cu bucuria de a-ti implini iubirea? nu-i cred pe "eroii" care raspund afirmativ!
« Ultima Modificare: 29 Ianuarie, 2006, 12:31:27 a.m. de alexia »
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

08 Decembrie, 2004, 10:34:30 p.m.
Răspuns #27

bke

Vizitator
nu ii crezi? pai inseamna ca atunci nu iubesc destul.....:(

08 Decembrie, 2004, 10:45:25 p.m.
Răspuns #28

alexia

nu numai ca nu iubesc destul, dar confunda dragostea cu crizele de personalitate.daca iubium "destul", trebuie sa ne dam viata?
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

08 Decembrie, 2004, 10:52:24 p.m.
Răspuns #29

bke

Vizitator
i caz de doamne fereste si trebuie sa alegi tu sau ea...? ce vei face? eu nu voi iubi destul si imi dau viata pentru ea...