05 Noiembrie, 2025, 11:59:48 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este IUBIREA?  (Citit de 251983 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

13 Septembrie, 2006, 11:48:55 a.m.
Răspuns #180

B3b3

iubirea este m ???  ca o plimbare cu elicopteru ...traiesti sentimente si senzatii unice dar  ::) doar pana la finalul plimbari,dupa ramai cu la fel de multe stari nedefinite: intrebari ,dor,speranta,amintiri...nu ti ramane decat sa Zambesti ca s a petrecut.
 PS: foarte " relaxant" gandesc cand sunt furioasa ;D
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

17 Septembrie, 2006, 03:04:12 p.m.
Răspuns #181

Escu

Global Moderator
inca mai scrie lumea aici...ma gandeam ca ati ajuns la acel numitor comun :)
Let's put a smile on that face!

17 Septembrie, 2006, 03:14:26 p.m.
Răspuns #182

pokemon

Cred ca s a ajuns la acel numitor comun..doar ca fiecare simte nevoia sa vorbeasca despre iubire asa cum o simte el in acel moment...
Fiecare om da o alta explicatie iubirii...prin prisma celor traite de el...
La unii e fericire,bucurie...viata in roz....iar la altii...durere,tristete,dezamagire...
De aceea cred ca inca se mai posteaza...Avem nevoie sa vorbim despre iubire! :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

23 Septembrie, 2006, 03:56:12 p.m.
Răspuns #183

Escu

Global Moderator
iubirea...difera de la om la om...nu exista o singura definite...sunt mult mai multe definitii...

26 Septembrie, 2006, 11:05:13 p.m.
Răspuns #184

Oxanna

Vizitator
"Ce minunat ar fi, ..., daca inima si creierul ar fi ramas impreuna ingemanate, astfel ca niciodata inima sa nu faca ce nu vrea creierul si, mai cu seama, creierul sa nu faca ce sfasie inima"...

27 Septembrie, 2006, 12:14:22 p.m.
Răspuns #185

andY20

IUBIREA NU E DOAR UN ZAMBET,NU E DOAR O FLOARE,IUBIREA E UN SUFLET RANIT SI APOI VINDECAT DE ALTUL
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

28 Septembrie, 2006, 01:47:44 a.m.
Răspuns #186

Comoara

Andy ai un suflet minunat! E adevarat ce ai scris aici, cel putin in privinta mea... Cred ca asta e prima data cand suntem 100% de acord (nu te supara  :)
Iti doresc din suflet sa gasesti acea iubire! Succes!

28 Septembrie, 2006, 08:32:02 p.m.
Răspuns #187

andY20

sper sa nu fie si ultima data ;D ;D ;D ;D ;D ;D
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

28 Septembrie, 2006, 11:08:30 p.m.
Răspuns #188

Escu

Global Moderator
ciudat...oare iubirea vine si cu ranit de suflete  ?

29 Septembrie, 2006, 06:43:55 p.m.
Răspuns #189

Comoara

Oxanna, citatul pe care l-ai dat a fost unul dintre favoritele mele - pe cand eram in liceu...Frumos!
E intr-adevar ciudat ca fiecare avem nevoie de o definitie...numarul posturilor pe acest subiect e impresiv!...Daca va uitati intr-o carte de citate celebre (una din pasiunile mele in liceu  ;D ) la capitolul dragoste/iubire sunt atatea pagini ca nu iti vine sa crezi.
Gandindu-ma la o definitie as ice ca iubirea se defineste mai usor in versuri. Am citit asta undeva unde?  ???) si mi-a placut:
"daca pe acest pamant am fi doar noi doi
nu mi s-ar parea imposibil
fiindca pentru mine, oricum, doar TU existi"

Acum, lasand realitatea la o parte, cu intrebarile ei (cine mai munceste, cine mai construieste etc.) cred ca e cel mai minunat cand atingi punctul asta de " numai tu si persoana iubita"

Sa fiti iubiti!

30 Septembrie, 2006, 04:17:57 p.m.
Răspuns #190

andY20

escu din pacate mereu iubire vine cu rani in suflet,altele mai adanci altele nu asa de grave dar tot e ceva sa ne deranjeze intr o relatie.
      chiar si daca si uita drumul spre cosul cu rufe murdare,chiar daca a uitat sa ia copii de la scoala.. mereu e ceva.
     si era sa uit:
  draga mea comoara acum iti dau eu dreptate,mai trebuie sa fim si realisti cand iubim nu tot timpul cu capul in nori

30 Septembrie, 2006, 06:14:43 p.m.
Răspuns #191

Escu

Global Moderator
de acord cu tine...cine iubeste...stie sa si ierte...chiar daca nu se pot numi "certuri"...exista o explicatie logica pt fiecare "problema"

01 Octombrie, 2006, 03:44:41 p.m.
Răspuns #192

andY20

in fiecare cuplu exista proble ,nu exista cuplul perfect sau dragoste perfecta!!
 pacat,nu??

01 Octombrie, 2006, 07:20:48 p.m.
Răspuns #193

Escu

Global Moderator
nu exista....asta asa e....

02 Octombrie, 2006, 12:11:25 a.m.
Răspuns #194

andY20

ei vede ti ca mai am si eu dreptate ;D ;D ;D