10 Octombrie, 2025, 05:09:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este IUBIREA?  (Citit de 245697 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

28 Ianuarie, 2007, 12:00:35 p.m.
Răspuns #225

amelie

...in zorii zilei mi-am amintit intrebarea cuiva:"Ce este iubirea? Cum o definesti tu?" Eu i-am raspuns atunci : "Iubirea este pentru fiecare altceva,iar eu n-o pot defini!". In aceasta dimineata,cand gandurile si-au reluat transparenta, am simtit ca pentru mine iubirea a insemnat intai o inaltare...apoi o treptata coborare....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

30 Ianuarie, 2007, 01:55:10 p.m.
Răspuns #226

natare

Iubirea este totul si totul e iubire !
Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun
raspuns.
Urmeaza cele 3 R :
respect pentru tine,
respect pentru altii,
responsabilitatea pentru toate actiunile
tale.

Dalai Lama

17 Februarie, 2007, 05:44:57 p.m.
Răspuns #227

Alia

iubirea inseamna sentimente altruiste, inseamna ca ....dupa ce imbartasesti acest sentiment, cu siguranta lumea ti se va parea altfel, ceva se schimba, te schimba, este un proces ireversibil.....

12 Martie, 2007, 09:54:44 p.m.
Răspuns #228

valentina

Baietelul cu inima de aur-e o poveste care mi-a placut.A daruit cate putin din inima lui tuturor celor care aveau nevoie de ajutor.Pana intr-o zi cand si-a dat seama ca mai avea doar o farama cat sa mai poata traii si el.Dar nu a putut sa ignore o pasa re care-i ceruse ajutor si atunci a luat si acea farama pe care o mai avea.A murit el pentru a salva pe altcineva.Asta inseamna IUBIREA.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

08 Iunie, 2007, 03:29:25 p.m.
Răspuns #229

amelie

Astazi mi-a venit in minte o jucarie draga din copilarie.Se numea HOPA MITICA.De o puneam in cap se intorcea automat in picioare.Mult am mai avut de lucru cu ea.Am studiat-o zile intregi si nu intelegeam de ce vroia numai in picioare?Era o papusica tare incapatanata,dar imi era tare draga.Imi zambea mereu.Dupa atatia ani i-as da un nume mai frumos,l-as numi DRAGOSTE.S-ar potrivi de minune cu HOPA MITICA.DRAGOSTEA rasare,asa cum HOPA MITICA vrea sa fie din nou in picioare,nu stii de ce rasare,nu stii de unde vine si ca si MITICA al meu,sta drept in fata ta si face ce vrea ea.Te invaluie cu caldura ei,de DRAGOSTE vorbesc nu de MITICA al meu si nu-ti da pace.Se deschide in fata ta ca o floare,te imbata cu vorbe frumoase si cand ti-e lumea mai draga face ce vrea ea,cum vrea ea ca si HOPA MITICA al meu.Poate ca cu HOPA MITICA m-as mai intelege,l-as tine in mana,dar cu DRAGOSTEA nu pot.Vine cand vrea si pleaca cand vrea.Ceea ce este trist ,este ca atunci cand este incapatanata ca MITICA si pleaca,uita sa zambeasca.Doamne cate lacrimi,cata durere.Invata-te DRAGOSTE sa zambesti ca MITICA,te rugam...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

30 Iunie, 2007, 04:34:45 p.m.
Răspuns #230

burn_2_hell

ce frumos...nu m-am gandit niciodata la asta...si eu am avut o astfel de jucarie...si ma pasiona foarte mult...nu intelegeam de ce se intoarce mereu..pur si simplu nu intelegeam cum functioneaza...
foarte frumoasa comparatia.... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Iulie, 2007, 01:52:22 a.m.
Răspuns #231

andrada

Cea mai elementara regula in dragoste e ... sa iubesti. Iubirea nu cere socoteala si nu contabilizeaza nimic. Nu iubesti o persoana pentru ca e intr-un fel sau altul, o iubesti pentru ca o iubesti si atat. Daca incepi sa cauti motive pentru care sa o iubesti deja iubirea e pierduta, si nu pentru ca nu ai gasi motive pentru care sa o iubesti, vei gasi cu siguranta.... dar tot la fel de multe vei gasi si ca sa nu o iubesti. In plus, dragostea are farmec atata timp cat e fireasca, iar o intrecere de genul care ofera mai mult mi se pare exagerata. In dragoste ceea ce se ofera trebuie sa fie total gratuit, fara nici o pretentie de a primi ceva in schimb... Si daca asta inseamna ca in anumite cazuri doar o persoana iubeste, trebuie sa stim un lucru si anume ca nimeni nu ne-a promis ca viata asta e perfecta si frumoasa.... Daca ar fi asa, nu ar mai fi razboaie, nu ar mai fi violenta, nu ar mai fi lacrimi si s-ar iubi toti la fel de mult.... Dar din pacate traim intr-o lume care nu e perfecta.... Avem insa cel mai mare dar din viata asta acesta e dragostea..... Si dupa parerea mea cea mai elementara regula in dragoste nu e sa fii iubit ci sa iubesti, mult si neconditionat.... Asa vad eu dragostea, dar s-ar putea sa gresesc... in fiecare zi, trecem sau nu ...un test...al iubirii adevarate..cea care nu e conditionata de nimic, mai ales de cantitate.... Si oricum, daca nu dam tot ce avem in iubire...cand vom da...intr-o alta viata? ...pentru cine pastram restul ? ...pentru cand ?....
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

13 Iulie, 2007, 11:56:53 a.m.
Răspuns #232

inger_trist

:o :( ce este iubirea?????? La un moment dat iti gasesti marea iubire dar daca te inseli si nu este ea ce sa fc... :(

13 Iulie, 2007, 12:05:11 p.m.
Răspuns #233

Miss M.

" Iubirea este un munte pe care el urci razand si il cobori plangand "
... nu stiu exact cine a zis asta dar a zis-o bine .
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

18 Iulie, 2007, 04:18:38 a.m.
Răspuns #234

bebe andrutza

Iubim sa fim indragostiti asta e cuvantul

18 Iulie, 2007, 04:24:00 a.m.
Răspuns #235

bebe andrutza

Ce este iubirea??? nu vom gasi niciodata raspunsu, ar fi mult prea multe ca sa le intelegem pe toate iar la sfarsit sa avem raspunsu final....eu una nu o pot defini si nu cred k as putea vreodata, e ceva care nu-si are cuvinte ... stiu doar ca pt ea traiesc si fara iubire nu as mai fi eu !!!

18 Iulie, 2007, 09:19:19 a.m.
Răspuns #236

The Don

Pentru mine iubirea arata cam asa, in linii mari:
http://www.youtube.com/watch?v=w0kBQx-jWQw
Love is the triumph of imagination over intelligence...

28 Iulie, 2007, 06:35:48 p.m.
Răspuns #237

dyanastoiceasca

iubirea este un sentiment care  nu poate fi descris in cuvinte si care te face sa suferi prea mult... :-*
E greu...

E greu a rade...
Cand ochii sunt plansi
Cand ultima speranta
Din viata ti s-a stins
.............
Scriu aceste randuri mici
Sa te ajunga si sa plangi
Ca asa m-ajuns pe mine
Cand ma tot gandesc la tine
.............

28 Iulie, 2007, 09:09:36 p.m.
Răspuns #238

charlie

Ce poate sa debiteze mintea unui copil de 13 ani...

In fine.
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Iulie, 2007, 09:48:54 p.m.
Răspuns #239

inda

a ta era mai coapta la varsta aceea? :P :laugh: :laugh: :laugh:
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul