10 Octombrie, 2025, 05:44:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: pagina arsa de jurnal...  (Citit de 6065 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Noiembrie, 2004, 10:15:40 p.m.
Citit de 6065 ori

|ngerMorT

"Nu stiu ce e viata. Nici nu vreau sa alfu. E prea putin important. Mult prea putin. Dar stiu ca pentru clipele de fericire nu merita sa sufar cat sufar acum...
Mult prea multa durere. Mult prea multe lacrimi. Dar tot aatt dragsote in sufletul meu...ma mint singura...ca de obicei...e mult mai mult dragoste...cu mult mai multa... Stau si ma intreb daca merita...Pentru ce toate astea? Ma distrug putin cate putin cu fiecae zi ce trece..trec prin momente ingrozitoare..simt ca nu mai suport...Pana cand? Pana cand...? De fiecare data ma mint ca totul va fi mai bine maine. Il pun shi pe el sa ma minta. Dar nu e mai bine...totul e in declin...se va duce totul...putin cat putin...Mai putin dragostea...ea e mai puternica in fiecare zi...
Vreau sa-l vad fericit si am zis ca nici un sacrificiu nu e prea marepentru asta...chiar nu e...dar nu mai pot...nu mai am putere...
Am ales dragostea...a venit si cu durere...Dar nu mai conteaza...tot ce conteaza e ca il iubesc...prea mult ca sa ma dau batuta...
Si imi spun sin nou...maine va fi mai bine..."
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Decembrie, 2004, 11:20:04 p.m.
Răspuns #1

just_a_tear

Vizitator
   Multa vreme am trait cu speranta ca vei privin inapoi,ca te vei indura de durerea mea,ca nu te vei mai juca in felul in care o faci.Acest joc amarnic a adus in sufletul meu mult durere si din ochii mei s-a scurs o lacrima,o lacrima de iubire si de dor...singura,de altfel...
       Esti pentru mine cea mai importanta pesroana din viata,singura care mi-a mai fost alaturi,doamne cum te-am iubit si cum te iubesc dar...CE-ti mai pasa?Ai decis TU pentru NOI.Ce nedrep ai fost...
     Dragii mei prieteni va multumesc ca mi-ati dost alaturi dar de astazi just_a_tear nu mai exista.Acea lacrimioara s-a scurs pe obrazul meu...sigura...iar eu,ce am mai ramas din mine ,ma grabesc spre trista-mi singuratate...

14 Decembrie, 2004, 10:48:07 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Ca bine zici! "de astazi just_a_tear nu mai exista". A venit timpul sa schimbi ceva! A venit timpul sa traiesti pentru tine! Pentru binele tau! A venit timpul sa cauti sa iubesti si sa fi iubita! Noi, aici, iti suntem prieteni, te ajutatm atat cat putem, din pacate partea grea o vei face TU. Este timpul sa lasi "lacramioara" in urma si sa te pregatesti sa incepi noul an schimbata.
Te asteptam cu drag si.. cu orice alt nume vei vrea! :)
Nu uita, aici esti intre prieteni. Fie ca  (ingeras) sarbatorilor de iarna sa iti aduca multe  (cadou) multa si multa sanatate!
Sa fi iubita!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Decembrie, 2004, 09:43:06 p.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
just, te astept altfel: cu trecutul asta trist lasat undeva in urma. ai o varsta frumoasa si merita sa o traiesti din plin. imi pare rau ca nu exista balsam care sa vindece pe loc durerea ta, micuta prietena. un zambet cald si speranta ca ai sa fii curand asa cum iti doresc.

19 Decembrie, 2004, 11:13:33 a.m.
Răspuns #4

just_a_tear

Vizitator
  Dragii mei,dragii mei...nu am revenit asa cum am dorit,nu ma pot schimba atata timp cat inca il iubesc si il iubesc parca mai mult pe zi ce trece,dar in sfarsit maine sau marti soarta mea va fi decisa...ori GATA ori SA MERGEM INAINTE,IMPREUNA IUBIRE...
       As vrea sa-l am alaturi,as vrea sa primesc un cadou frumos,cel mai frumos,de CRACIUN...
   MOSULE AMINTESTE-TI SI DE MINE...

19 Decembrie, 2004, 12:33:33 p.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

Pentru ca am fost cuminte anul asta :D...sau cel putin asa vreau sa cred :P...o sa-i trimit si eu o scrisorica bonus lu' Moshu...ca ailalalta e deja trimisa :D...si o sa-l rog si eu sa-ti aduca acel cadou pe care ti-l doresti atat de mult si pe care dragostea ta pura si puternica te face sa il meriti din plin! Bine ai revenit lacramioara...sper ca de marti iti voi putea spune "zambet"!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...