Am consultat lista Al'Xandrei si am ales: Ce te face nefericit?. Despre asta as vrea sa scriem saptamana asta.
___ Strigatul Mut ___
Ce este " Strigatul De Mut " despre care incerc sa vorbesc aici?
E destul de greu sa intelegeti, daca nu ati strigat niciodata de pe marginea unei prapastii si nu ati auzit cum va raspunde decat ecoul...
Strigatul de mut... e strigatul acelor oameni are au nevoie de ajutor, dar nu o spun. Si trebuie sa vezi durerea in ochii lor, sa o simti in tremuratul buzelor lor...
Si atunci cand, si daca, mai ales, reusesti asta, vei auzi atat de tare strigatul lor de ajutor, incat iti vei pune mainile la urechi!
E dureros sa asculti "strigatul de mut"... si numai persoanele deosebite, numai cei care cred o pot face... doar ei aud, doar ei asculta strigatul acesta.
Si, pe cat te doare sa asculti pana la capat, pe atat te doare daca nu o faci, daca intorci spatele, fara sa intinzi mana si sa-l scoti pe omul respectiv din bezna in care se afla...
Nu aveti idee cata durere strabate din acest strigat... chiar daca persoana rade, chiar daca pare fericita, ochii si buzele cersesc cu disperare ajutor, cersesc cu disperare dragoste...
De ce atat de putini oameni aud acest strigat?
Fiindca e mut. Fiindca sunt surzi. Fiindca nu vor sa auda. Fiindca le e teama, fiindca le e greu sau fiindca si ei, la randul lor, striga de pe marginea prapastiei si nu le raspunde decat ecoul...