11 Octombrie, 2025, 04:40:23 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum treci de la iubire la indiferenta?  (Citit de 33710 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iunie, 2005, 10:07:18 p.m.
Răspuns #45

charlie

bun, asta a fost exemplul tau... dar daca iti dau si eu o alta ipoteza?

poti iubi o persoana la nebunie....nu poti trai fara acea persoana...dar intr-o seara,intr-o zi, stai si analizezi tot ce a fost intre voi...

e si acum... dupa acea analiza indelungata, daca nimeni nu a dezamagit pe nimeni, daca nimeni nu a inselat pe nimeni, daca nimeni nu a mintit pe nimeni... cum e posibil sa se intample aceasta "trecere" intr-un timp asa de scurt ?
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Iunie, 2005, 10:12:03 p.m.
Răspuns #46

Guardian|Angel

poti crede ca ceea ce simti e iubire,dar sa fie doar o iluzie...si asa , peste noapte realizezi....si atunci e faci?esti indiferent...logic....si uite asa e...ca daca ar fi ceva serios....nu ai avea cum sa treci la indiferenta asa "peste noapte"...sper ca te-am lamurit
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Decembrie, 2005, 02:42:40 a.m.
Răspuns #47

Zeus

sunt cativa pasi:iubire,durere,ura,dorinta de razbunare si intr-un final indiferenta...asta in cazul in care nu te suna dupa un anumit timp de craciun sa-ti spuna ca e dor de tine dupa care incepi sa urasti din nou persoana respectiva ca ti-a dat din nou viata peste cap!

15 Decembrie, 2005, 03:07:02 p.m.
Răspuns #48

|ngerMorT

Ura si dorinta de razbunare crezi ca apar indiferent de natura despartirii, de cum s-a desfasurat ea? Ok, in cazul in care partenera te-a inselat cu altul, dupa care s-a despartit de tine din acest motiv...sau sa zicem s-a purtat urat cu tine... Dar daca v-ati iubit mult timp pana la un mom dat cand sentimentele ei s-au stins fara voia ei si considerand ca relatia nu mai duce nicarieri ea decide sa va despartiti...consideri ca trebuie sa te razbuni?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

15 Decembrie, 2005, 03:24:26 p.m.
Răspuns #49

sunshine

Parerea mea este ca indiferenta, in multe cazuri (si in al meu) ,apare atunci cand devii proprietatea celuilalt si este sigur de ce detine, nu mai are pt ce lupta ,nu mai are pe cine impresiona si de acum potopul. Si indiferenta  apare doar atunci cand ii este permis sa apara!! Nu faceti asemenea greseala, eu sunt patita si nu mai pot repara nimic.Aveti grija de iubirea voastra si mentineti flacara aprinsa!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

15 Decembrie, 2005, 07:15:26 p.m.
Răspuns #50

Iosif

De la iubire la indiferenta (sau miserupism cum ii spun eu) se trece cel mai usor dupa ce descoperi ca persoana pe care ai iubit-o nu a fost/este tocmai asa cum ai crezut-o/stiut-o tu. Se trece cand intervine inselul, minciuna, dualitatea, etc. De aici pana la ura este un pas atat de mic incat devine aproape sinonim cu miserupismul.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Decembrie, 2005, 01:41:27 a.m.
Răspuns #51

ONLY DESIRE

de la iubire la indiferenta nu cred ca se poate trece direct!cred ca mai intai ajungi sa urasti persoana pe care candva ai iubit-o dintr-un motiv sau altul...si mai apoi cu trecerea timpului aceasta ura sau frustrare in unele cazuri dispare si apare indiferenta!nu cred ca poti fi indiferent fata de un om care te-a dezamagit atat de mult(pentru ca dezamagirea trebuie sa fie mare ca sa incetezi sa iubesti o persoana)........indiferenta e un fel de iertare a celor care ne-au gresit....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Februarie, 2006, 02:20:40 p.m.
Răspuns #52

darky

RETETA

o portie mare de dragoste
durere sufleteasca
nopti nedormite
convingerea celui de langa tine ca tot ceea ce face este ok

Astfel, la un moment dat, ajungi intr-o relatie sa nu mai fii pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita. Normal, apar unele discutii in contradictoriu, care in loc sa fie constructive, fac mai mult rau. De aici este doar un pas pana la cutitul care intra in suflet si se rasuceste de fiecare data cand apar aceste discutii. Si se continua asa pana cand unul dintre parteneri spune: "Gata... mi-a ajuns... nu ma mai intereseaza...". Nu se va putea tine de cuvant pentru ca IUBESTE, dar in timp acest gand vine tot mai des in "vizita" si pana la urma se ajunge la indiferenta...

Parerea mea...

Parerea mea...

21 Iunie, 2006, 10:29:47 p.m.
Răspuns #53

littlerose

Vizitator
de la iubire la indiferenta?

foarte usor. cu putin ajutor din partea celuilalt si cu decizia definitiva proprie de a intrerupe ceea ce crezi ca e iubire. :'(
« Ultima Modificare: 28 Iunie, 2006, 09:03:07 p.m. de littlerose »

25 Iunie, 2006, 08:20:13 p.m.
Răspuns #54

B3b3

:'( eu nu reusesc ,sa ma ajute cineva :'( :'(  :'(  :'(  :'(     au trecut trei ani ... m am gandit ca e bine sa stiti de cand incerc ??? sa trec la indiferenta
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

25 Iunie, 2006, 08:24:02 p.m.
Răspuns #55

B3b3

doare imi e dor sa mi fie dor si  :( si  :'( si e greutz rau uofffffffffff
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

26 Iunie, 2006, 09:22:07 p.m.
Răspuns #56

black rose

nu ai reusit sau nu vrei tu sa-l uiti...gandeste-te putin si la asta poate este o anumita teama ca daca il vei uita nu-l vei mai iubi...si inca ceva...nu exista "nu pot" doar "nu vreau" si daca iti propui un lucru si perseverezi este imposibil sa nu reusesti
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

27 Iunie, 2006, 06:38:39 p.m.
Răspuns #57

Empress

Iubesti ->te face sa suferi cumplit-> ajungi sa-l urasti->dupa un timp iti dai seama ca iti este indiferent  .........asa am patit eu  :P :-* :-*

De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

27 Iunie, 2006, 09:17:49 p.m.
Răspuns #58

furia ingerului

Vizitator
Facil. Cazul meu? M-a inselat s-a dus dracului totul!
Nu tolerez acest lucru si desi nu stiu cat este vina unui auto-misoginism din partea barbatului si cat orgoliu, nu accept. Indiferent cat de mult o iubesc, in momentul in care aflu ca a fost a altuia, gata.
« Ultima Modificare: 28 Iunie, 2006, 01:21:39 p.m. de furia ingerului »

28 Iunie, 2006, 12:20:06 p.m.
Răspuns #59

ONLY DESIRE

tradarea este intr-adevar si pentru mine puntea de la iubire la indiferenta!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."