Hmmm, de ce te-ai deprimat? Eu vad ca nenea arata f bine in 2011, i se citeste pe fata implinirea, mi se pare mai frumos ca in tinerete

,are o familie(cred ca d-na e sotia) si faptul ca a trecut prin atatea etape grele ale vietii( ce burta avea!!!) si ,ajuns in 2011 ,este tot cu zambetul pe buze si plin de viata ne arata ca viata merita traita, orice ar fi.

Zilele trecute ii povesteam fiului meu despre nazbatiile pe care le faceam cand mergeam vara la tara ,la bunici si matuse, mi s-a parut ca au trecut 200 de ani de atunci, asa de indepartata vad copilaria .Totusi imi amintesc de parca ar fi fost ieri. Si cat de frumos ne-am trait copilaria! Apoi fericirile si tristetile tineretii. Acum invatam sa imbatranim frumos si sa avem cat mai multe bucurii, am invatat sa nu mai gresim .
Singurul lucru care ma deprima odata cu trecerea timpului este faptul ca nu mai exista acea copilarie lipsita de griji , astazi toti copiii viseaza sa faca bani multi si sa aiba masini scumpe. In urma cu 30-40 de ani toti copiii eram egali, acum ala e fiu de avocat, celalalt de om de afaceri, altul de medic etc. Pt ei timpul trece rapid .
Nu trebuie dacat sa mai si traim in fiecare zi nu sa ne gandim numai cum sa facem bani mai multi a doua zi. Pe cuvantul meu ca nu as renunta la o zi petrecuta cu familia mea in favoarea banilor.Poate par exagerata dar am vazut atatea cazuri de oameni care au uitat sa traiasca facand bani ca apoi sa se imbolnaveasca si banii sa nu-i ajute cu nimic...Nu mi se pare normala gandirea "muncim sa avem ce lasa in urma".De ce? Si cei care vin din urma ce sa faca? Sa se bucure de ce au primi si atat?Trebuie sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa ne bucuram de fiecare clipa si sa simtitm ca traim,asa grea cum e viata asta .
Cred ca atunci cand ne incearca depresiile ar trebui sa privim in urma la tot ce am realizat .Nu cred sa fie om pe lumea asta sa nu fi realizat ceva! Un examen luat, o floare planata,o simpla mangaiere pe frunte a unui copil tot realizare este.
Hai, Iuliane, tocmai ca timpul trece atat de repede,trebuie sa te bucuri ca mai ai atatea de facut!Nu stii ce ? Viseaza cu ochii deschisi, asta te va intineri si iti va aduce zambetul pe buze. Ce rost are sa ne intristam ca trece timpul? Odata cu el avem alte trairi ,alte bucurii, alte tristeti.Nu mai cautat atat fericirea, ea exista langa tine, in fiece lucru marunt. Uite, de exemplu, cand sunt plecata de acasa o zi, cand ma intorc si le aduc fiilor mei macar o ciocolata,ma simt fericita. Pt ca asa le arat ca mi-a fost dor de ei .Sau cand o sun dimineata pe mama si simt din glasul ei ca e bine, atunci sunt fericita ca va mai trece o zi stiind ca am parintii alaturi,cand vad copilasii ca merg la gradinita, le sorb fiecare zambet cristalin si sunt fericita ca ,iata,sunt sanatoasa si pot iesi din casa sa ma bucur de frumustile din jurul meu.
Hai,Iulian, zambeste!