10 Octombrie, 2025, 09:16:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: URA...  (Citit de 5151 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Noiembrie, 2004, 08:50:57 p.m.
Răspuns #15

D3rb3d3u

Vizitator
  Poate as fi vrut sa scriu capodopere, asemeni poeziilor Clarei, dar nu am nici timp suficient, nici starea sufleteasca necesara. Cine stie, niciodata nu e prea tarziu !

29 Noiembrie, 2004, 09:11:04 p.m.
Răspuns #16

D3rb3d3u

Vizitator
  Hai sa va raspund aici la amandoi, pentru ca vad ca imi sariti in cap cu "ironia". Vorbeam la modul cel mai serios, ca versurile care le scrie Clara sunt niste capodopere, pentru ca sunt scrise cu sufletul, nu cu creierul. Asta inteleg eu capodopera, unicitate. Si remarcile rautacioase, poate ca nu`si au locul aici...
  Si inca ceva...nu imi permit sa fac nici in gluma remarce ironice la adresa Clarei, pentru ca am un respect deosebit fata de ea !!!!

29 Noiembrie, 2004, 11:37:41 p.m.
Răspuns #17

George Ene

Interesantă poezia ta, Clara. Propun s-o laşi de-o parte câteva zile, iar după aceea să încerci s-o prelucrezi, mai bine zis s-o reiei pe îndelete, "la rece", s-o reciteşti cu atenţie, după care să cauţi să te limpezeşti prin detaşare de tine însăţi (cu privire la conţinutul versurilor), şi-n fine s-o refaci vers cu vers, găsindu-i, eventual, şi alte rime. Spre a intra în atmosfera poeziei, citeşte-o cu gals tare, plimbându-te prin cameră (cu atât mai bine în faţa oglinzii). Sunt sigur că vei reuşi să-i găseşti noi sensuri şi să-i redai (rescriind-o) o nouă strălucire. Oricum, eu, unul, te felicit!
E cantu dinoscitur avis