ok ... am sa continui aici (sorry viulian ... o sa fiu mai atent pe viitor)
pentru desdemona ... nu stiu daca merit din plin acel minus ... pentru ca inca nu stii cum e situatia ...
ea vrea sa fie "fara" chiar daca exista risc la maxim ... de cand o facem fara nu neaparat ca nu vrea cu prezervativ ... dar nu se mai gandeste "si daca se intampla ... " ... am vb cu ea despre acest subiect acum vreo o luna cand ne-am dat seama ce se intampla de fapt ... dar tot nu s-a schimbat nimic ... esti mai liber ... e altfel (DAR E RISCANT!!! ... AM INTELES) 
 si in legatura cu educatia sexuala am facut-o pe bune in ultimii doi ani de liceu cate o ora pe saptamana si imi placea... am dat si test din asta si am luat 10 de fiecare data ... metode contraceptive stiu 9 la numar, pe de rost ... 
ok ... deci ... prezervativul nu ii place ... pilula combinata cica no ia ca se ingrasa, pilula albastra nu e de jucat cu ea, steriletul nu cred ca o sa fie de acord ... e mult prea complicat ... sterilizare totala ... in nici un caz 

... despre celelalte nu am vb inca ... dar tot cam acolo s-ar ajunge ...
eu i-am recomandat pilula combina ... este cea mai buna in cazul de fata si i-am promis ca o sa o ajut sa isi mentina silueta (ca doar am fost sportiv la viata mea  

), si in plus are si o gramada de efecte pozitive cum ar fi: atenueaza durerile din timpul menstruatiei, reduce timpul menstruatiei, daca este folosita corect are eficienta de 98-99%, nu intervine in actul sexual ...
eu zic ca sunt mai multe motive sa foloseasca aceasta metoda ...
pui sanatatea prietenei tale in pericol.Daca ai iubi-o ai proteja-o.
oare tu nu ai fost niciodata in "pericol"?
2.daca doamne fereste ramane..trauma ei.
suntem impreuna de aproape doi ani crezi ca pe mine nu ma-ar interesa problema ... nu sunt ca ceilalti de care s-a mai auzit pe site 
sorry des pentru indrazneala mea