04 Noiembrie, 2025, 03:34:23 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 136939 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Mai, 2006, 01:15:55 p.m.
Răspuns #90

Aledronix

Mie mie dor de toate cele o mie si una de persoane care leam cunoscut si pe care nu le mai pot vedea din tot atatea motive.
Candva in viitor mias dori sa pot organiza o intrunire cu toate persoanele care leam cunoscut vreodata si sa stam zile si saptamani intregi sa ne povestim peripetiile.Prin ce am trecut,ce am invatat,ce am obtinut,ce am dat mai departe,etc.
Si apoi sa plece fiecare pe drumul lui stiind ca nu ii voi uita niciodata. :)
De asta imi e dor , asta as dori sa fac!

17 Mai, 2006, 09:47:24 p.m.
Răspuns #91

Semiramis

Global Moderator
stii...fiecare are un dor, o chemare, o dorinta. de obicei se leaga de alti oameni dorurile noastre. cand si cand, ne punem dorurile alaturi de locuri, de amintiri.
dorurile nu se leaga de viitor. se pot lega de imaginatie...
mi-e dor de voi.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Mai, 2006, 12:03:37 a.m.
Răspuns #92

alexia

Azi nu mai ninge si nu mai ploua... Nu-mi bate vantul la fereastra si nici frunzele nu-mi vorbesc... Nimic nu-mi aminteste de tine, totusi mi-e dor si ce dor imi mai e...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

30 Mai, 2006, 10:00:05 a.m.
Răspuns #93

andrada

....azi nu a iesit soarele ...ploua...si din nou imi este dor ..de EL...de iubirea sufletului meu...mi-e dor si as vrea sa-l iau de mana si sa plecam in "lumea noastra"...acolo unde noi suntem ..atat de FERICITI...mi-e dor...de TINE mi-e dor...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

30 Mai, 2006, 11:15:07 a.m.
Răspuns #94

The Don

Incep prin a ma pierde in aburul de vise
ce m-i te-ntruchipeaza, zambind, un colt de soare...

Esti imbracata-n raze....si, straveziu, conturul
de rotunjimi ascunse, apare...si dispare...
Cuprind cu mana valul ce te-a-mbracat...usoara
Plutesti pe bratul tandru, zambesti....ma infioara
privirea ta, si buza ce-mi musti, putin tresare
de gustul buzei tale...placere dulce-amara.
Sarut si eu la randu-mi tot ce gasesc in cale:
ochi mari, cu gene dese, obraz de piersici coapte.
si gatul lung mladie sub buzele ce cata
spre sani sa se coboare....tresar ca si mirate,
placut surprinse parca de ce gasesc...placere,
foc aprig, rabufnire de patima-necata
de-atat amar de vreme parca-ncuiata-n tine
si strangerea in brate devine ferecata.
imi contopesc fiinta cu catifeaua blanda
a pielii tale arse de soare, parjolita
de dragostea din tine ce nu mai tine pasul
cu timpul...evadeaza spre mine...razvratita.
Ne inecam in soapte, saruturile, parca
nu mai gasesc taramuri ce nu pot sa cuprinda,
sa cate spre adancuri, spre locuri dulci ascunse
sa guste tot in cale....tot ce gasesc alinta
si-ncep ca sa trezeasca acel fior ce doarme...
cu gemete placerea se-nalta...rabufneste,
patrunde-n trup odata cu feeria care,
prin tresariri si zbucum la nesfarsire creste

....se-ntorc din nou clepsidre (a cata oara, oare?)
in aer doar iubirea domneste...In tacere,
cate-un sarut mai cade, usor, ca dup-o lupta
cu tunuri de iubire...cu bombe de placere.

*Don     
Love is the triumph of imagination over intelligence...

31 Mai, 2006, 10:21:26 p.m.
Răspuns #95

Semiramis

Global Moderator
lui Don

găsitu-ţi-ai iubirea? sau dorul te frământă?

06 Iunie, 2006, 11:39:23 p.m.
Răspuns #96

Lady Allia

Imi este dor de atingerea ierbii in jurul gleznelor mele.., imi este dor de ape de cristal si stele numarate stand cufundata in vise de margarete si flori salbatice..., imi este dor de miros de brad, de vulpite mici si curioase, de zambet de copil mi-e dor....
Mi-e dor de doi ciorapei cat doua degete mici ce stau atarnati intr-un geam..., mi-e dor de clipa in care ei vor imbraca doua picioruse albe si micute  :)...
Mi-e dor de oceane de vise si de oameni care sa le stie atinge...fara sa faca valuri...,
Mi-e dor de bunica mea... :'(..., mi-e dor de dorul ei, mi-e dor de mana ei calda, mi-e dor.... :'(
Mi-e dor de gradina plina de lalele si lacramioare..., mi-e dor de cirese coapte..., mi-e dor de mireasma de bujori...
Mi-e dor de clipa care imediat ma aduce langa dragul meu...
Mi-e dor sa ma alint in palma ta si sa ma privesti cu drag sa spui..."mai, mai"....:)...si sa ma saruti cu drag nestins si curat stralucind de fericire ca sunt acolo...

11 Iunie, 2006, 04:36:30 p.m.
Răspuns #97

black rose

Mi-e dor de anii petrecuti langa bunica mea...mi-e dor de sa-mi vad bunica asteptandu-ma in prag...mi-e dor de mangaierea dulce a bunicului...mi-e dor de noptile petrecute printre copaci vorbind cu luna,mi-e dor sa fiu mica si fara griji,...mi-e dor de tot ce nu mai este...mi-e dor de tine doamne si de tine natura....mi-e dor de voi...cei din aceasta lume..ce n-as da sa ne putem vedea....si sa ne cunoastem face to face
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Iulie, 2006, 11:24:30 a.m.
Răspuns #98

fatyma

Mi-e dor de prietenii mei care sunt acum atat de departe de mine,de zambetele si privirile lor,mi-e dor de noptile nedormite pertrecute la lac,sub cerul instelat...mi-e dor de zilele cand radeam impreuna si eram atat de fericiti...

26 Iulie, 2006, 11:36:04 a.m.
Răspuns #99

catty

imi e dor de mine...imi e dor de zambete fara retineri...imi e dor de emotii depline...imi e dor de vise nepatate...imi e dor de atingeri neconditionate...imi e dor de "te iubesc"...imi e dor sa imi fie dor...imi e dor de declaratii sincere...imi e dor de mangaieri cu raspuns...imi e dor de imaginea unei zile perfecte...imi e dor de sentimente curate...imi e dor de surasul cald al sufletului...imi e dor de mine.

06 August, 2006, 10:33:29 p.m.
Răspuns #100

alexia

Dor...dar nu e dor de tine, e dor de anotimpul ce mi l-ai creat inadins ca sa te pot iubi...

07 August, 2006, 08:41:40 p.m.
Răspuns #101

Semiramis

Global Moderator
alexia, cu ochii ca de nufar isi duce dorul odata cu ploaia...ce-ti inspira tie draga mea, apa cazuta din cer?

lorelei, cu scoici prinse in fiecare ureche si nisip pe talpi, isi canta versurile nebune, asezonate cu frunze, acum, intr-un august linistit...tie frumoaso, ce-ti inspira vara asta?

minerva, vesnic indragostita de cirese si de luna plina, numara poate zilele pana la reintalnirea cu cel drag...tie scumpa visatoare ce-ti inspira toate pasarile calatoare?

mi-e dor de voi... :)

08 August, 2006, 12:16:35 a.m.
Răspuns #102

Strumfita

ah .. deja mi-e dor de el ..  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

08 August, 2006, 10:59:34 p.m.
Răspuns #103

anushca

Vizitator
Pasarile... nu sunt decat un vis ce se-nalta
Un fir de fum cu radacina in cer
Dialogand pasnic peste pasii celui dorit

09 August, 2006, 01:20:50 a.m.
Răspuns #104

alexia

Dor de ploaie, de ploaia care imi spala ranile si cu stropi de apa vie mi le vindeca...
               Dor de apa siruind obraji arsi de lacrimi, dor de cer plans care uita sa-si razbune norii...
               Dor de ploaia care sterge noroaiele ce mi le-ai pus in spate...
               Doe de ploaia ce va lua forma ta lipita de trupul meu...