10 Octombrie, 2025, 06:15:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 133730 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2005, 05:57:36 p.m.
Răspuns #30

alexia

Ah, dorul... dorul de tine...dorul de dragoste, dorul de noi...dor, dor...
             Ceea ce simtim cel mai mult in viata este dor! Ne e dor mereu de ceea ce ne face sa ne simtim impliniti, ne e dor de dragoste.... Tu, dragostea mea, oare unde esti? Cand si cum vei gasi drumul spre inima mea?
             Te astept, dragoste, inca te astept! Cata vreme imi este DOR DE TINE inseamna ca inca te astept...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

18 Februarie, 2005, 10:24:04 p.m.
Răspuns #31

sicily

Tocmai ma gandeam la tine. ma gandeam la clipele minunate petrecute impreuna. Cand eram impreuna cu tine, mi se parea o eternitate intensitatea clipelor...acum cand nu sunt cu tine, mi se pare o vesnicie clipele in care nu sunt cu tine. Ne desparte o vesnicie sau un moment, de  multe sentimente, trairi nebune si caldura unor brate langa tine. Oare unde gresesc? Sigur gresesc undeva, pentru ca nu este totul exact cum imi doresc... imi lipseste acel suflet care sa fie mereu alaturi de mine....imi lipseste acel suras extraordinar, care imi facea viata deosebita.
  Sunt incercat de multe sentimente...de multe ori contradictorii... dar inima este cea care dicteaza constiintei. In ea am cea mai mare incredere. inima imi sopteste ca este alaturi zi de zi, noapte de noapte alaturi de tine, draga Alexandra. Ea imi spune ca va face tot posibilul, sa fie alaturi de inima ta.
Te sarut !
« Ultima Modificare: 18 Februarie, 2005, 10:26:38 p.m. de sicily »

19 Februarie, 2005, 02:17:07 p.m.
Răspuns #32

alexia

Dor...Nu mai vreau sa-mi fie dor.... Va veni oare si ziua in care nu voi mai simti DORUL asta atat de plin de tine? Astept, deocamdata astept...Poate maine...Cine stie?

20 Februarie, 2005, 12:45:26 a.m.
Răspuns #33

sicily

Astazi m-am intalnit cu un fost sentiment. gelozia...dar nu era gelozie, cred... ci un sentiment destul de ciudat, care l`am asociat cu gelozia. Acesta vine din faptul ca iubesti pe cineva foarte mult. stai si te gandesti ca poate altcineva poate oferi mai mult decat pot oferi eu. poate oferi mai multa caldura si bunatate. si stii ca nu te poti ridica la acele asteptari....sunt trist... poate si din cauza ca stiu ca doar o particica din sentimente stiu ca imi sunt impartasite... simt ca pierd multe...insasi esensa vietii...esenta pentru care traiesc...

"si ninge si ploua
si tu nu mai vii
astept iar apusul...
sfarsitul unei batalii..."
 -NU ACUM-

20 Februarie, 2005, 01:31:22 a.m.
Răspuns #34

alexia

Teama, dragul meu, despre teama e vorba...
           Mi-e dor, tare dor dar nu stiu de ce...TU, dorule, te-ai facut una cu mine, cu tine adorm, cu tine ma trezesc, te alung si te chem...Ma insotesti pretutindeni...
           Cum ar fi oare viata meaa fara dorul asta nebun?

20 Februarie, 2005, 11:01:18 a.m.
Răspuns #35

Semiramis

Global Moderator
se ivesc cumva idile, pe aici pe la dorul meu? ;D

am plecat si inca silueta ti-o vad in pragul usii...deja mi-e dor de tine. dar sunt fericita.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Februarie, 2005, 03:44:04 p.m.
Răspuns #36

Semiramis

Global Moderator
e noapte astazi, cu fire lungi de ploaie curcubeie imi zambesc. e noapte.
pasari solitare stau in luna, croindu-si zborul catre casa. e liniste. si frig, aici la mine.dar e bine. simturile imi sunt alerte si retraiesc amintirea ta. caci dor imi e de tine.
intunericul are ochii tai. si-mi sopteste ca vei veni...curand. te-astept.
e noapte astazi.

25 Februarie, 2005, 11:33:54 p.m.
Răspuns #37

Guardian|Angel

mesagerul iubirii nu mai e acelasi care a fost....sau s-a schimbat iubirea??de cate ori inchid  ochii, te vad, te simt....te aud....dorul ma topeste, dar minciuna ma indeparteaza...si ajung pe un taram necunoscut, dar e frumos...e mare....si imi plac valurile ce se sparg pe tarm....imi aerul e pur, curat....peste tot in jur verdeata, viata....putin mai incolo....cineva imi face semn....ma apropii,ma ia de mana si imi sopteste...."Bun venit pe taramul uitarii!"
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Martie, 2005, 12:16:42 a.m.
Răspuns #38

Semiramis

Global Moderator
astazi nu mi-e dor de tine.
astazi dorul a plecat din mine fugind spre marile imaginate acum catava vreme. acolo unde ii e locul. de fiecare data ne inchipuim, sperand sa avem puterea de a face diferenta intre realitate si fictiune, intre real si dorinta. dar mai stim oare dragule, sa facem aceasta departajare?
astazi am pasit alaturi de fulgii care nu mai conteneau sa cada. stiind totusi ca nu imi apartin, zburdau in aer. ma imbiau, ma pacaleau. nimeni nu s-a oprit sa priveasca ferastruica prin care vedeau apusul fetele din tablou. si totusi, soarele murea dincolo de uleiul panzei.
si totusi imi simt lipsa, sa fie dor de mine?

17 Martie, 2005, 12:01:20 a.m.
Răspuns #39

alexia

Vine primavara... O astept de multa vreme... Ii simt puterea, viata, in mugurii ce stau gata sa pocneasca din ramurile nostalgice ale copacilor...
                 Renaste tot... Oare si noi, si dragostea, si visele?
                 Eu inca te mai visez, inca mi te imaginez zambind, iar daca inchid ochii, iti simt degetele prin par...
                 Offf... Dorul, dorul de tine, nu s-a schimbat... Nu mai esti, dar inima mea inca bate...

17 Martie, 2005, 08:41:55 a.m.
Răspuns #40

Semiramis

Global Moderator
sperand pe veci sa fii aici, plecam tacuta ochii, incercand sa-mi unesc mainile cu ale tale. acele degete lungi si fine ce-mi incantau mai ieri obrazul. crezand mereu apropierea ta, culegeam soaptele ascunzandu-le mai apoi in cutiuta veche pusa pe argintar. dorind amar privirea ta adanca, am tot impodobit imprejurarea cu stropi de pietre pretioase, furate de sub vreun gand de dor...
sperand, crezand, dorind, am ajuns sa adorm in amintirea unui colt de stea pierduta sub nadiruri, caci dor imi e de tine. cu tample reci te-astept si zambet drag. te-astept primavara asta!

10 Aprilie, 2005, 09:59:34 p.m.
Răspuns #41

alexia

Stiai ca de fiecare data cand oftez mai spulber un vis? Stiai ca in fiecare lacrima ascund gandurile mele? Te-ai gandit vreodata ca tac pentru ca nu cunosc cuvintele-raspunsuri? Iti vine sa crezi ca de fiecare data cand inchid ochii incerc sa ma obisnuiesc cu resemnarea? Poti sa-ti imaginezi ca am uitat sa iubesc?
            Ma mai revolt uneori. Te alung si imi fac promisiuni, timide incercari de a inchide...un album.
            Cu toate astea...inca imi mai e DOR DE TINE...

11 Aprilie, 2005, 04:13:07 p.m.
Răspuns #42

un_suflet

..."nici timpul, departarea sau uitarea....nu vor putea...sa-mi ia dragostea ta..."
..."nici moartea nu imi va putea lua...dragostea ce ti-o port...cu ea ma ingrop...."
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

13 Aprilie, 2005, 11:11:39 p.m.
Răspuns #43

HERRA

Vizitator
Nu stiu cine esti, de unde vii , ce vrei sau de ce ma torturezi! Stiu ca te astept de prea mult timp , poate te-ai ratacit pe drum, poate m-am ratacit eu...poate ne-am ratacit amandoi dar nu pot sa ma intreb de ce nu ne-a fost dat sa ne ratacim impreuna?
Am nevoie de tine! Am nevoie de mangaierea ta....Am nevoie de fericirea ta! Iubire apleaca-ti ochii spre simplele cuvinte care te implora sa vii....vino pana nu e prea tarziu ! Timpul a devenit dusmanul meu! Ma fura Imi fura clipele, minutele , orele, zilele si imi lasa in urma cate un banut de argint...ma pierd in mii de picaturi de ploaie si stiu ca urmeaza seceta..........Vino, 'am nimic fara tine'

14 Aprilie, 2005, 12:34:02 a.m.
Răspuns #44

alexia

Dor... Ce multe iti spun intr-un singur cuvant...
      Uneori iti simt parfumul, sau degetele jucandu-se in parul meu... Alteori mi se pare ca ma strigi, sau iti aud rasuflarea... De fiecare data te caut cu privirea si nu te gasesc... Inchid ochii si te descopar intre genele pe care mi le-ai sarutat de atatea ori. Ai ales sa existi nu in sufletul meu, ci in ochii mei, sa nu pot vedea decat chipul tau...
     Si ce dor am...ce dor nebun de tine...