10 Octombrie, 2025, 05:05:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 133691 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Noiembrie, 2004, 03:47:06 p.m.
Citit de 133691 ori

Semiramis

Global Moderator
voua, celor ce ma cititi acum, vi s-a intamplat vreodata sa visati? si sa va fie dor de cineva fara chip? ati simtit emotia unei iubiri neintamplate inca? dar nu a iubirii de iubire...ati vazut necunoscutul in fiecare petala a florilor de cires si in fiecare soapta a cetii?
toti ce ati simtit emotia unui astfel de dor de...nimeni, va astept!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Noiembrie, 2004, 04:27:06 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 As marturisi ca am simtit si chiar si in vreme ce iti scriu simt acest dor....        Cred ca provine din nevoie de a avea pe cineva... din nevoia de a fi iubit.... E ceva foarte frumos, as zice, dar si trist, sa traiesti asa, intr-un soi de amagire sufleteasca profunda.

29 Noiembrie, 2004, 04:46:53 p.m.
Răspuns #2

D3rb3d3u

Vizitator
  Te referi la acel fior care iti strabate tot corpul, cand esti cufundata in acel mister provocat de acea persoana fara chip? Te referi la acele furnicaturi care iti zguduie toata fiinta, cand absorbi fiecare litera persoanei fara chip ? La clipele care vrei sa nu se mai termine niciodata ?
  Ce faci cand tot misterul se risipeste si nu mai ai din ce te hrani ? Va urma o alta etapa, mai provocatoare, sau va fi doar o  invatzatura pentru viitor ?

« Ultima Modificare: 29 Noiembrie, 2004, 04:48:41 p.m. de D3rb3d3u »

29 Noiembrie, 2004, 04:58:38 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie fiorul ce-ti luneca pe spate...si vrei sa intinzi mana sa apuci cealalta mana ce-o vrei intinsa catre tine...este ciudata intensitatea trairilor ce te subjuga...oare sunt ele reale, sau fugi dupa o amagire? si...visez.
visez la o noapte cu luna si luceferi, si la locul neocupat de langa mine. oare se va umple vreodata?
si trandafiri.
zambesc acum...

29 Noiembrie, 2004, 07:13:21 p.m.
Răspuns #4

Em'sSoul

Iubire pentru iubire...Iubesc ca sa fiu iubita...de aceea iubesc totul si totul ma iubeste,iubesc nimicul si nimicul ma iubeste.Iubesc petale si iubesc persoane fara chip si ele la randul lor ma iubesc.
    Cand ma simt secata pe dinauntru caut iubirea in ceva/cineva din afara...fara chip,fara identitate...
Don't hang on...nothing last forever!

30 Noiembrie, 2004, 10:32:13 a.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
ma bantuie amintirea celui ce nu-l cunosc. parca ma urmaseste si parca fuge de mine. si simt de atatea ori ca am pasit inaintea lui sau inapoi. noaptea se lasa si intunericul mi-e prieten. poate o sa-l gasesc undeva sub ursa mica.
tanjesc sa-l intalnesc din intamplare acolo unde valul saruta nisipul, sa pasim pe cararea ce luna o plage peste ape.
si numai un singur om poate simti ce simt eu acum. barbatul de care m-as putea indragosti.
mi-e dor...mi-e dor de tine.

30 Noiembrie, 2004, 11:26:31 a.m.
Răspuns #6

D3rb3d3u

Vizitator
  Visez ca sa visez. Visez ca sa simt ca traiesc. Visez ca sa simt ca iubesc. Visez, ca emotiile ascunse, si demult pierdute, sa imi zguduie trairea. Este bine sa visez? sa ma mai trezesc din acest vis ? ce stiu cu siguranta este ca acel vis se cheama Dor de Tine...

04 Decembrie, 2004, 12:25:24 p.m.
Răspuns #7

D3rb3d3u

Vizitator
   Tot ce iubesti e frumos.Tot ce canti e din suflet,iar omul care iubeste are sufletul frumos si canta frumos..
  Cand nu iubim,visam...cand iubim traim ceea ce visam atunci cand nu iubeam...
                                  VIATA ESTE VISUL IAR VISUL E IUBIREA....

Uneori pasii cauta locuri si mintea cuvinte.
Uneori trupul cauta amintirea care-l facea sa simta si inima sa planga..

Concluzia:
-Lasa-mi bratele sa-ti spuna "TE IUBESC" si buzele sa exprime pasiunea..
-Vorbeste-mi cu privirea si cu mangaierea
-Vorbeste-mi, sa inteleaga si sufletul si corpul
-Exprima-te fara cuvinte si intelege ca....doar inima si sufletul pot exprima ce simti deja...

Iubesc imbratisarile, pentru ca ele imi deschid carari spre taina ei, spre visul care cere,
o clipa de placere...iubesc ochii tai, caci ei adesea imi vorbesc, fara sa vreau ma indragostesc, si-ajung sa patimesc...iubesc buzele tale si saruturi lungi si calme...
  IUBESC MANGAIEREA, CACI E CA MIEREA PESTE TRUPUL MEU SI IUBESC ACEL FIOR CE TU MI-L ADUCI,CAND NE "jucam" IN AL DRAGOSTEI DECOR...     

06 Decembrie, 2004, 02:37:42 p.m.
Răspuns #8

Iosif

Unul din cele mai frumoase momente prin care trecem in viata este descoperirea iubirii, descoperirea acelui mister, acelor ochi frumosi care ne-au atras, acelui zambet seducator, emotia primului sarut. Aceste descoperiri de obicei nu se infaptuiesc din prima zi. Aici apare pasiunea, focul care ne mistuieste fiinta in fiecare noapte, imaginatia care produce vise mai repede decat am vrea si nu ne lasa nici macar sa dormim. Este ceva ce o sa incercam sa "clonam" in viitor atunci cand descoperim cate ceva nou in persoana de langa noi. E frumos sa visezi, mai ales la iubire!

Amorul

De la un semn in treacat de la ea
El sufletul ti-l leaga
Incat sa n-o mai poti uita
Viata ta intreaga.

Dispar si cerul si pamantul,
si pieptul tau se zbate
si totul atarna de-un cuvant
soptit pe jumatate.

Te urmareste saptamani,
un pas facut alene,
un dulce strans de maini,
un tremurat de gene.

Te urmaresc luminatori
si soarele si luna
peste zi de atatea ori
si noaptea intotdeauna.

Celor care inteleg spaniola (legat de acest subiect) propun sa asculte Alex Ubago y Amaia Montrero - Sin miedo a nada, am o senzatie speciala cand ascult piesa aceea.

P.S. D3rb3d3u draga, nu ti se potriveste "numele de scena". Nu-mi pari a fi un derbedeu deloc cand vine vorba de iubire!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

17 Ianuarie, 2005, 01:09:42 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
acum
...aseară am adormit cu tine în gânduri şi m-am trezit înlăcrimată...

ieri
...mi-am descoperit pentru o clipă faţa...clipă care s-a transformat în alte mii. flori sângerânde de lotuşi, cerşind o secunda de frunze. apoi a fost o îmbrăţişare, împreunată de un cer crăpat in două. şi un ultim sărut uşor pe degete...plâns de o gură arsă de dragoste. ore de multe trăiri împartaşite şi veacuri de gânduri. inimi deschise sub tâmple ostenite, trăznite de apusuri violente...

..............................................................................................................................................................

mâine
...mi-e dor de tine...

21 Ianuarie, 2005, 12:15:22 a.m.
Răspuns #10

alexia

Am obosit...încerc să păşesc, să mai fac un pas până...mâine. Am obosit să te aştept, să mi te imaginez, să te frământ în gândurile mele. Te chem, îţi vorbesc, te alung, te visez...Mă ascund, departe, în noaptea din mine. Stau ghemuită într-un colţ aşteptând să apari.
        Îţi simt răsuflarea şi fiecare bătaie de inimă, îţi simt mâna ce îmi mângâie părul, buzele care îmi pecetluiesc palmele... Stau în braţele tale, seară de seară ...
        Ştiu că eşti, altfel nu mi-ar fi atât de...dor de tine...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

30 Ianuarie, 2005, 12:09:24 a.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
am obosit...sa tanjesc dupa silueta ta, silueta care se incapataneaza sa apara.
am obosit...sa astept vorba ta, vorba care intarzie sa fie spusa.
am obosit...sa plang dupa mangaierea, mangaierea ce-mi este atat de straina.
am obosit...si-mi fie dor de tine...ATAT DOR DE TINE!!!!
imi doresc clipa ce-mi iese atat de rar in intampinare. fetişuri bolnave imi inconjoara simtirea...mai bine le las sa plece. sa-mi ramana amintirea, amintirea necunoscutului drag, din cealalta parte de oras. necunoscutul ce-mi povestea de ploaie, de ceata, de fluturi si de primaveri...
sunt obosita...mai bine tac pentru o vreme...

02 Februarie, 2005, 09:52:19 p.m.
Răspuns #12

Semiramis

Global Moderator
intr-adevar,
mai bine tac pentru o vreme...am sa rog timpul sa plece, sa plece de langa mine.
mai bine plec pentru o vreme...am sa rog vantul sa ma invete a uita cum se scrie.
mai bine...nici eu nu stiu ce e mai bine.
mi-e dor de mine.
adio tu.

06 Februarie, 2005, 11:25:59 p.m.
Răspuns #13

alexia

Dor de tine...Mi-ai scris odata ca fulgii sunt complicii tai. Acum ninge; fulgi mari se astern sub privirile mele...Ma intreb: oare nu cumva i-ai trimis tu sa-mi vegheze somnul? Nu-i asa ca am dreptate? Ai pus in ei cuvinte sfinte si i-ai trimis in zbor la fereastra mea. Hmmm...Chiar de nu raspunzi, eu stiu ca am dreptate!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

07 Februarie, 2005, 01:45:54 p.m.
Răspuns #14

Semiramis

Global Moderator
scumpa alexia, de dorul cui iti plange tie inima? la fulgii cui visezi si pe cine astepti in pragul inserarii?
nu mai ninge si nici nu vor mai veni zapezi din cer curand...caci toate imi sunt triste...
asteapta la marginea primaverii sa-ti vina cocori cu flori pe aripi...cu frunze verzi si ghiocei!
fii fericita!