05 Noiembrie, 2025, 10:04:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce este mai dureros?  (Citit de 28221 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 August, 2005, 01:34:59 p.m.
Răspuns #30

Lord_Saladin

Vizitator
 Citindu-va un pic....

Bogatul se plange ca nu-i ajunge avutie, mereu tanjeste dupa mai mult...
 Dar saracul ce sa mai zica ?

26 August, 2005, 12:46:06 p.m.
Răspuns #31

lonelyness

Intotdeauna vrem mai mult decat avem...intotdeauna cautam mai mult decat trebuie...cautam perferciunea desi stim ca nu exista...pacat...ar trebui sa fim multumiti cu cat avem...
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

26 August, 2005, 12:57:41 p.m.
Răspuns #32

Lord_Saladin

Vizitator
 Eu unul m-as multumi si cu un strop mic de iubire, administrat zilnic...
 Prin imaginatie, prin suflet, as face din acel strop un ocean, si as trai hranindu-ma din aceasta iluzie.

Nu va inteleg pe voi, cei, care aveti iubire, dar tot nu va multumiti, aveti ganduri asa de negre, tot vreti mai mult, mai mult, mai mult....

26 August, 2005, 01:10:19 p.m.
Răspuns #33

lonelyness

Avem iubire...eu cel putin am...dar nu e iubirea aceea care te face sa te simti implinit..fericit...eu asta caut...iubirea care te face sa speri...sa visezi...sa zbori ...imi caut fericirea...si daca imi permiti lordule sa iti dau un sfat...nu te hrani cu iluzii...la urma urmei sunt doar iluzii...se spulbera intr-o clipa..

26 August, 2005, 04:06:55 p.m.
Răspuns #34

desdemona

cand suferim...si nu avem nimic si pe nimeni in jur dar chiar pe nimeni ...atunci iti doresti sa ai un pic doar un pic din fericire...cand incepi sa ai..parca nu te multumeste..tot vrei sa ai...ai dreptate lordule cand spui ca bogatii tot vreau si mai mult..comcluzia este ca atunci cand nu ai nimic te multumesti cu putinul...
eu..eu am inceput sa vad ce comori ma incojoara si imi pare rau ca nu le-am vazt pana acum..acum vad cum rasare soarele...si apreciez asta..ca pot vedea apusul soarelui..pot vedea natura..pot vedea oamenii care imi sunt atat de dragi...mi-a trebuit un pic pana sa observ asta...
lonelyness..iti cauti fericirea..si eu am cautat-o si asta m-a facut sa nu vad persoanele care sunt langa mine...atat de rar gasesti asemenea persoane..si le poti pierde atat de usor...ceea ce ai castigat in ani pierzi in clipe..se merita?..nu cred...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 August, 2005, 04:12:12 p.m.
Răspuns #35

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
  Avem iubire...eu cel putin am...dar nu e iubirea aceea care te face sa te simti implinit..fericit...eu asta caut...iubirea care te face sa speri...sa visezi...sa zbori ...imi caut fericirea...si daca imi permiti lordule sa iti dau un sfat...nu te hrani cu iluzii...la urma urmei sunt doar iluzii...se spulbera intr-o clipa..

Iluzii ? Adevarat , adevarat iti spun, ca si lucrurile reale se pot spulbera la fel de usor precum iluziile !

De ce nu ai aceea iubire ? Poate ca o ai, dar cu siguranta nu stii sa o pretuiesti.Trebuie sa treci cumva peste trecut, si atunci o sa fie bine, iti garantez si iti promit asta.

Citat
cand incepi sa ai..parca nu te multumeste..tot vrei sa ai...ai dreptate lordule cand spui ca bogatii tot vreau si mai mult..concluzia este ca atunci cand nu ai nimic te multumesti cu putinul...

Ce n-as da si pentru-n strop.... :'(

26 August, 2005, 04:22:02 p.m.
Răspuns #36

desdemona

dar atunci cand l-ai avea esti sigur ca te-ai opri acolo..nu ai cere mai mult?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 August, 2005, 04:35:53 p.m.
Răspuns #37

Lord_Saladin

Vizitator
 Stii care e culmea, Desiree ?
 Ca de fiecare data cand am avut un strop, m-am oprit acolo ! Nu am vrut mai mult... am stiut cat pot sa am...

26 August, 2005, 04:41:42 p.m.
Răspuns #38

desdemona

atunci pot sa iti zic felicitari...chiar te felicit...acum cateva zile am citit intr-o carte  ca cel mai valoros dar este cel pe care nu l-ai vrut..pe care nu l-ai dorit...gandeste-te la asta...pe urma imi spui la ce concluzie ai ajuns..

26 August, 2005, 04:44:37 p.m.
Răspuns #39

Lord_Saladin

Vizitator
 ce mai conteaza, Desiree ?
 nu cred ca voi avea vreodata iubirea adevarata, traiesc ca sa fac umbra pamantului...

26 August, 2005, 04:56:12 p.m.
Răspuns #40

desdemona

dar te intreb ai avut vreodata iubirea?

26 August, 2005, 04:57:09 p.m.
Răspuns #41

Lord_Saladin

Vizitator
 STROPI...  atata doar....

26 August, 2005, 08:55:22 p.m.
Răspuns #42

desdemona

stropi...dar au fost...de ce esti asa convins ca nu au sa mai fie?
« Ultima Modificare: 27 August, 2005, 11:21:25 a.m. de desiree »

27 August, 2005, 10:52:47 a.m.
Răspuns #43

lonelyness

Iti multumesc lordule pentru incurajari...sper mereu ca o sa fie bine...si eu iti promit ca o sa ai candva parte de iubirea pe care o astepti...trebuie inca putina rabdare desi stiu ca e greu sa astepti...tu esti special si stiu ca undeva in lume se afla o fata speciala care te asteapta...ai grija de tine...

27 August, 2005, 02:01:02 p.m.
Răspuns #44

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
stropi...dar au fost...de ce esti asa convins ca nu au sa mai fie?

Pentru ca... sunt la inceputul unui alt drum, un drum inca cu si mai multe greutati, si daca pana acuma am avut doar stropi, mai incolo...
Citat
Iti multumesc lordule pentru incurajari...

Cu cea mai mare placere... Incerc si eu sa ajut pe altii, cum pot, si cat pot.

Citat
undeva in lume se afla o fata speciala care te asteapta

...legendele olimpului... :'( :'( :'(