10 Octombrie, 2025, 11:48:23 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Limbajul IRC sau nepăsare în exprimarea scrisă  (Citit de 29780 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Octombrie, 2006, 11:52:02 p.m.
Răspuns #45

Marcat pentru stergere...

Nu vreau sa par mare sau smecher nicidecum asta, dar, exista in panoul administratorului o optiune pentru cuvinte cenzurate.
Si anume:  *sh* se poate inlocui cu succes "ş"
*tz* cu  ţ
si asa mai departe...
Iuliane, cred ca ma intelegi ce vreau sa spun. Ramanand doar ca cineva sa creeze lista cuvintelor pentru inlocuirea lor.
Daca ideea e gresita, i-mi cer scuze.

17 Octombrie, 2006, 12:31:28 a.m.
Răspuns #46

viulian

Administrator
De acord, exista... oricum as elimina doar sh sau tz dar restul de k sau greseli gramaticale, sau fffff sau o gramada de multe alte exemple nu se pot repara usor.
Si n-are rost sa compensez cu reguli pentru ca pana la urma ce mascam ? Nepasarea ? Lipsa de atentie ? Aruncatul unei idei neprelucrate acolo - ca s-or chinui altii sa descifreze ? Nu e placut ca forumul sa devina un log de chat - unde se discuta banalitati fara substanta si fara forma..

17 Octombrie, 2006, 08:49:46 a.m.
Răspuns #47

ONLY DESIRE

din pacate iuliane,din punctul meu de vedere,forumul a cam luat-o in aceasta directie.a devenit un fel de "9595".e drept,suntem aici ca sa oferim sfaturi,sa-i ajutam pe cei care au nevoie...si eu am fost ajutata la randul meu,insa am observat ca in ultimul timp cei care posteaza,posteaza ori de dragul de a posta ceva pe acest forum,ori ca ......mai bine ma abtin,.ca sa nu fac referire la o anumita persoana care din punctul meu de vedere a depasit limita penibilului.greselile gramaticale in aceste postari sunt foarte multe,iar limbajul IRC omniprezent.si ne mai intrebam unde sunt utilizatorii vechi.zi de zi citesc ce se paosteaza pe forum ,insa rar am satisfactia ca am citit ceva interesant...si acel "ceva" interesant este de obicei o poezie.cred ca am facut o mica divagatie...insa are legatura si cu acest topic.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Octombrie, 2006, 04:31:36 p.m.
Răspuns #48

Zamolxis

Vizitator
Citat
forumul a cam luat-o in aceasta directie.a devenit un fel de "9595".

Forumul ar putea reveni la ceea ce a fost daca membrii cu vechime si-ar da silinta sa puna in fiecare zi cate-o poezie, cate-un gand frumos....