04 Noiembrie, 2025, 08:27:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Limbajul IRC sau nepăsare în exprimarea scrisă  (Citit de 30304 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Octombrie, 2004, 07:12:14 p.m.
Răspuns #15

|ngerMorT

eu mi-am expus parerea, la fel si altii...mai exact doi...ceilalti de ce nu o fac? ai o atitudine f.agresiva iulian, dar ce-i drept si sa ti-o ascunzi bine dupa cuvinte...poate ar trebui sa ti-o revizuiesti, la fel cum imi revizuiesc eu scrisul...consider chiar mai important acest lucru. sper ca o sa se impuna si astfel de reguli.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Octombrie, 2004, 07:21:27 p.m.
Răspuns #16

viulian

Administrator
Da, ai dreptate.. sunt agresiv si stapanesc cuvintele. Eu lucrez sa mi le stapanesc asa bine si in confruntarea fata in fata, nu doar offline pe chat :)

Eu n-am intentionat sa fiu atat de agresiv, insa dupa cum ziceam, din pacate pentru multi stilul de scris online este definitoriu al personalitatii si al imaginii de sine, si oamenii opun rezistenta la solicitarea de a se schimba.

Sper sa te schimbi - m-as bucura sa o faci :) caci vei fi una dintre putinii care sunt dispusi sa isi ajusteze stilul, intelegand pana la urma, si nu abandonand (de multe ori ajutati de un BAN).

Spor ;)

22 Octombrie, 2004, 07:27:01 p.m.
Răspuns #17

bke

Vizitator
Dar mereu esti pregatit de lupta?O sa ne confruntam!
« Ultima Modificare: 22 Octombrie, 2004, 10:21:39 p.m. de friend »

22 Octombrie, 2004, 07:36:33 p.m.
Răspuns #18

viulian

Administrator
Ma bucura ca si tu ti-ai schimbat stilul si ai scris frumos!

Am vrut sa raspuns agresiv dar am observat schimbarea, si atunci am renuntat :)

Sper ca lucrurile sa fie faine deacum inainte..  8)

22 Octombrie, 2004, 09:08:42 p.m.
Răspuns #19

Iosif

Oameni buni, nu vreau să se supere nimeni, indiferent cât de importante sunt mesajele lui pentru site. Am să mai spun un singur lucru, cu care sper să putem încheia cu bine acest subiect. Nu toţi cunosc şi înţeleg limajul de care vorbim aici, acest motiv este unul în plus faţă de cele menţionate mai sus. Cei care folosesc acest "jargon" de IRC înţeleg scrisul care se predă la şcoală, ceilalţi însă (nemircomanii) se minunează oare ce înseamnă ce au în faţa ochilor.
Apelez la înţelegerea şi respectul vostru faţă de ceilalţi şi, tocmai pentru că şi mesajele voastre sunt importante pentru noi, ele trebuiesc exprimate în aşa fel încât să înţeleagă toţi.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Octombrie, 2004, 10:29:43 p.m.
Răspuns #20

bke

Vizitator

22 Octombrie, 2004, 10:30:13 p.m.
Răspuns #21

|ngerMorT

Uite Iulian ia si tu exemplu de la J.S. si invata sa-ti expui parerea altfel...Nu numai ca nu e deloc agresiv mesajul lui J.S., dar pune in cu totul alta lumina situatia...Trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit ca exista persoane care pot fi ingreunati in citire de stilul meu de a scrie...in sensul ca am presupus, ca oricine foloseshte tastatura in cadrul internetului, nu are dificultate in a citi acest tip de limbaj...Eu nu sunt o mircomana, adica eu nu folosesc mircul si totusi m-am obisnuit cu acest scris...Oricum, in incercarea de a ma obisnui, vor mai scapa unele cuvinte, ce sper sa nu va deranjeze. Respect, J.S.
ps: inca am ramas la ideea ca important e continutul! ;)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Octombrie, 2004, 10:38:22 p.m.
Răspuns #22

friend

Vizitator
 :) Ma bucur ca ati inteles pana la urma ideea si va rog frumos sa incheiati aici conflictul acesta!

22 Octombrie, 2004, 10:42:19 p.m.
Răspuns #23

|ngerMorT

Nu era un conflict, era un schimb mai "acid" de pareri :P As fi vrut sa-si exprime si altii opiniile.

22 Octombrie, 2004, 10:53:05 p.m.
Răspuns #24

friend

Vizitator
 :) Draga ingeras(era sa scriu ingerash! ;D), imi pare rau sa constat ca nu ai observat si parerile exprimate de Diana si de subsemnatul! Ele tot opinii sunt. Dar, hai sa ne oprim aici! Lucrurile s-au rezolvat, cred. Multumesc!

22 Octombrie, 2004, 10:58:08 p.m.
Răspuns #25

|ngerMorT

Ei! Cum sa nu le observ? Doar ca pe voi incerc sa va exclud putin din problema, fiind mai sefi p'aci...vroiam sa vb-easca "oamenii de rand" ca sa zic asa, plebea :P...glumesc :)

22 Octombrie, 2004, 11:01:33 p.m.
Răspuns #26

friend

Vizitator

22 Octombrie, 2004, 11:09:12 p.m.
Răspuns #27

|ngerMorT

Pe J.S. l-am mentionat intr-un msg anterior, pt ca mi-a placut cum si-a exprimat punctul de vedere (mai ales dupa schimbul de replici cu Iulian, a venit ca o adevarata binecuvantare :)) ) :P

22 Octombrie, 2004, 11:11:22 p.m.
Răspuns #28

friend

Vizitator
ok! Multumesc pentru lamurire! Totusi nu incepe sa scrii acum cu "pt" si "msg".

22 Octombrie, 2004, 11:15:01 p.m.
Răspuns #29

DIANA

Vizitator
Ok, acum ca problema legata de limbajul mirc e rezolvata am o propunere noua: nu vreti sa renuntam si la prescurtari? Adica nu cred ca e un efort prea mare sa scriem foarte in loc de f sau mesaj in loc de msg. Ce ziceti?