10 Octombrie, 2025, 09:49:51 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Exercitiu de imaginatie  (Citit de 5003 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Ianuarie, 2005, 02:20:31 a.m.
Citit de 5003 ori

DIANA

Vizitator
Presupune ca esti Stapanul lumii pentru o zi. Impartaseste cu noi 10 din deciziile pe care le-ai lua, poruncile pe care le-ai da, schimbarile pe care le-ai face. Vrem totul cu amanunte cat mai multe. Hai, lasa-te cuprins de vis!  ;)

21 Ianuarie, 2005, 07:48:24 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Nu vreau sa fiu stapanul lumii, e prea mult pentru un simplu humanoid.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

21 Ianuarie, 2005, 08:17:52 p.m.
Răspuns #2

DIANA

Vizitator
Dda, asa e, si cred ca nici nu ar f posibil vreodata ca un singur om sa stapaneasca intregul Pamant. Dar, imaginatia nu are frontiere, nu-i asa?  ;)

22 Ianuarie, 2005, 01:01:47 a.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
offf, Diana draga, si lui Dumnezeu i-au trebuit 7 zile sa faca lumea...ce te face sa crezi ca eu sau tu, ca simpli muritori am reusi sa o facem mai buna intr-o zi? de unde am sti noi sa luam macar o singura decizie corecta si multumitoare pentru toata lumea? o sa ma mai gandesc la subiectul asta si o sa revin... ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Ianuarie, 2005, 08:06:09 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
Rationamentul tau poate fi corect, draga Semiramis, si poat ca din acelasi motiv nici nu  s-a dat CUIVA, VREODATA  dreptul de a fi stapan al  lumii,i macar pentru o zi. Dar eu va invitam sa lasati imaginatia sa depaseasca limitele unei realitati clare. Asa ca, fii linistita, deciziile pe care le-ai lua in acest exercitiu de imaginatie nu vor afecta in nici un fel lumea reala   Revino!  ;)

28 Ianuarie, 2005, 12:59:23 p.m.
Răspuns #5

Anca-Mikky

Stapanul lumi pt o zi..suupeer...dar imi vine in minte intrebarea cati dintre noi suntem stapani pe noi insine ca sa ne luam pe umeri toata povara lui Sisif...Stiu Diana ca e vorba numai de imaginatie..sa dam porunci..sincer iti spun ca nu avem voie sa facem asta..sa dam porunci ,pt ce? pentru a guverna viata altor oameni cand noi stam pe roz,nu? Si daca am da porunci iar s-ar face a echivalenta intre bine si rau pt una fara cealalta nu poate exista..si acum stau sa ma gandesc..daca am starpii raul..noi am disparea..s-ar dezintegra echilibru, daca ar fi numai rau pe pamant la fel..deci..suntem in singurata..foarte induiesator gand,nu? Ma cam abat de la discutie. Hm..ca sa as fi stapanul lumi, ma dau la masculin, mi-as opri ziua nasteri mele..  :P ops..e vorba de omenire..da aceasta dezicie l-ar face bine!!!
Viata este o lunga si chinuitoare boala, boala pe care numai moarte o poate vindeca. Sa o ajutam sa se vindece sau sa incercam un alt antidot?

28 Ianuarie, 2005, 01:28:12 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
avand in vedere ca sunt stapanul lumii, am puterea sa fac minuni. deci:
1. as face sa nu mai existe xenofobie si rasism;
2. as inlatura bolile si armele biologice;
3. nu ar mai exista razboaie (cine vrea razboi...provocare la campionat de sah...cine pierde...a pierdut razboiul)
4. nu ar mai exista discutii in contradictoriu pe teme religioase;
5. nimeni nu ar mai chinui/profita de copii, batrani si animale;
6. nu ar mai exista substante halucinogene;
7. criminalii ar munci in folosul comunitatii, cu libertate limitata in functie de infractiune/stare psihica;
8. as face o lume sigura pentru persoane;
9. m-as face stapanul Romaniei pentru o zi sa restabilesc ordinea si aici...(stiu sunt subiectiva)
10. mi-as face cadou o insula in pacific, sa ma duc sa ma odihnesc dupa ce am muncit la carma lumii si a Romaniei...

nu prea e multa imaginatie...e mai practic...
multumita scumpa Diana?

28 Ianuarie, 2005, 05:45:53 p.m.
Răspuns #7

DIANA

Vizitator
Cred ca ai spart gheata!  :-*

28 Ianuarie, 2005, 09:12:11 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
draga profiler,
sincera sa fiu asteptam o astfel de replica...si nu stiu de ce, chiar din partea ta...esti previzibil! norocul e ca-mi placi...imi aduci aminte de cineva drag.
lasand gluma la o parte, cred ca in linii mari asta as face.
hai sa fii sanatos!!!

28 Ianuarie, 2005, 09:36:04 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
acum cine candideaza la miss, pardon, mister Univers?  ;D

28 Ianuarie, 2005, 10:02:30 p.m.
Răspuns #10

DIANA

Vizitator
Pai? Si cu celelalte 6 "dorinte" ce vei face, draga profiler? Hai, nu fii zgarcit!  ;D

28 Ianuarie, 2005, 10:23:51 p.m.
Răspuns #11

cv

Vizitator
Uite, as implini visele tuturor romanticilor, celor ca profiler( stai linistit nu te flatez, nu voi ezita sa te apostrofez de-i cazul dar... acum mi-ai placut), ca regina...
Mi-as dori sa daruiesc unui prieten un piersic mereu inflorit si cuiva drag un greieras care sa traiasca cat el.
Sunt zapacita? Ei si? De-aia nu sunt stapana lumii ;)