06 Noiembrie, 2025, 01:21:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DRAGOSTEA ÎN ÎNŢELEPCIUNEA LUMII  (Citit de 16533 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Aprilie, 2005, 04:44:24 p.m.
Răspuns #30

Robert.

Vizitator
Lupta intre fete in noroi, fratilor! YES! :o :D

;D ;D

17 Aprilie, 2005, 04:48:09 p.m.
Răspuns #31

HERRA

Vizitator
Robert, pervers mic ( te mai intrebi de ce dai CHICX?)  ai vrea sa fii tu arbitru????? Esti destul de barbat incat sa ramai impartial? Poti fi obiectiv????? Te bagi? Te tine???? ;D 8)
« Ultima Modificare: 18 Aprilie, 2005, 01:25:15 p.m. de HERRA »

17 Aprilie, 2005, 04:50:04 p.m.
Răspuns #32

Guardian|Angel

si bineinteles, deja ma poti proclama castigatoare ;D
si nu ar putea fi in ciocolata macar??
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Aprilie, 2005, 04:53:26 p.m.
Răspuns #33

HERRA

Vizitator
LAUDA DE SINE NU-MI MIROASE A BINE! 
Daca esti la fel de bazata la bataie cum esti la gramatica, dar , mai bine ma abtin!
Sa fie in ciocolata daca asta vrei, Ciocolatico!!!!!!!! ;D 8)
Te astept....sunt dupa blocuri...

17 Aprilie, 2005, 04:55:08 p.m.
Răspuns #34

Guardian|Angel

ai dreptate, te voi lasa pe tine...sa castigi o batalie,dar sa nu uiti ca razboiul e al meu.... >:(

17 Aprilie, 2005, 04:59:51 p.m.
Răspuns #35

Robert.

Vizitator
 "imartial" si "obictiv"!!! ;D ;D ;D

Sunteti la egalitate!

Apropos de semnatura Rebeckai, si eu tot aia spuneam cand am chemat baietii aici! ;D

18 Aprilie, 2005, 01:26:02 p.m.
Răspuns #36

HERRA

Vizitator
Ce ce spuneai? Eu nu am fost pe faza!  ::)

18 Aprilie, 2005, 02:19:38 p.m.
Răspuns #37

un_suflet

Aloo!!! "dupa blocuri" stau eu si...p'acolo s'arunca cu petarde...nu cu ciocolata...ca as merge si eu cu gura cascata, poate... poate m-o nimeri fro' bucatica...
Ce faceti fetelor?...orice-ati face....daca e de bine si e cu ciocolata....vreau si eu! :P :))
Baieti! priviti-ne! :))
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

18 Aprilie, 2005, 07:01:44 p.m.
Răspuns #38

HERRA

Vizitator
Pai cred ca am face un 'trio' de exceptie! Am ajunge la stirile de la ora 5!!!! Titlu ' 3 nebune-n ciocolata si o tona de spectatori' heheheheh ;D

18 Aprilie, 2005, 09:04:06 p.m.
Răspuns #39

Guardian|Angel

si ciocolata sa fie una de calitate,ca de nu....ce rost mai are?
pai avem sau nu valoare>?
bagam si o manea,ne tinem si cu mana de inima si gata.....facem un videoclip...ne vedem la CNN mai bine...

19 Aprilie, 2005, 11:40:46 a.m.
Răspuns #40

un_suflet

Mai! stirile de la ora 5... nu prea le vede toata lumea! mai mult pensionarii si copii....:)
Mai bine sa ne puna ..."LA PAGINA 5"... ca acolo se uita cu interes numai barbatii...femeile mai mult de curiozitate si de oftica :) Iar ca titlu....hmmm...
"Acum la pagina 5!
Si privesti, dar si mananci...
Ciocolata daca vrei,
Fete glazurate trei!"
Atunci sa vedeti "tiraj" la vanzarea de...ciocolata! :)
Ce zice-ti, facem si noi un ban cinstit?

Ooooopssss! Acum am vazut topicu'....ce treaba are asta cu dragostea in intelepciunea lumii ???
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Aprilie, 2005, 04:17:43 p.m.
Răspuns #41

HERRA

Vizitator
Pai, noi ne luptam pentru DRAGOSTE, ca nu suntem intelepte nu e vina noastra, e vina naturii si a lui Robert ca ne-a provocat si acu a fugit mancand pamantul!!!
RUSINE SA ITI FIE ROBERT!
Ai declansat al III-lea razboi mondial si fugi? Lasa ca punem noi Interpolul pe urmele tale!

19 Aprilie, 2005, 07:12:16 p.m.
Răspuns #42

DIANA

Vizitator
E draguta joaca voastra si schimbul de replici, insa deja s-au abatut mult de la tema initiala. Va rog sa respectati discutia inceputa si sa "va jucati" in alte parti ale forumului!
Multumesc pentru intelegere!

PS: acest mesaj e valabil pentru toate subiectele prin care va jucati, schimband astfel firul discutiei!
« Ultima Modificare: 19 Aprilie, 2005, 07:17:26 p.m. de DIANA »

20 Aprilie, 2005, 02:18:55 p.m.
Răspuns #43

HERRA

Vizitator
Vreau sa imi cer scuze, in fata Dianei si a tuturor celor pe care i-am suparat cu povestile noastre stupide! Dar, nu va faceti griji, nea-m facut un loc special de dat cu capul. Inca o data mii de scuze!
Va sarut!

20 Aprilie, 2005, 03:03:29 p.m.
Răspuns #44

un_suflet

Si mie mi-e rushine si imi cer scuze la randul meu....da' daca Herra a fost prima...a mai primit o "stea"....eu... nu mai fac :-[