05 Noiembrie, 2025, 08:21:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 74789 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Mai, 2005, 12:48:25 a.m.
Răspuns #150

DIANA

Vizitator
Ba da, raspunsul tau a fost pe masura asteptarilor, cel putin atat cat sa te consideram unul dintre ai nostri! te-ai prins ca noi suntem grupul de maimute, nu?  ;D ;D

03 Mai, 2005, 12:58:22 a.m.
Răspuns #151

Guardian|Angel

DIANA,intrebare pentru tine:
perpetiarea speciei,depinde numai de tine...ai de ales intre cei 2 barbati ramasi in viata pe Terra:unul urat...dar urat,total deformat,dar un geniu(aproape)
si acel dan de la chippendales...dar care nu are creier nici cat un melc...ai vrea sa ai combinatia perfecta.....un copil frumos si destept...ce ai alege??
sa sufere copilul din cauza urateniei sau a prostiei? :-\
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Mai, 2005, 01:09:30 a.m.
Răspuns #152

DIANA

Vizitator
Draga Rebecka...l-as alege tot pe Dan ! Sunt eu destul de desteapta, nu mai e nevoie de minte si din partea tatalui!  Jos cu uratul ala!  ;D ;D ;D ;D

03 Mai, 2005, 01:15:26 a.m.
Răspuns #153

Guardian|Angel

multam de sinceritate!...eu m-as fi lasat paguibasa...sau as fi ramas ca tine tot cu dan...vorba ta...e de4steapta mama si frumos tatal ;D ;D

03 Mai, 2005, 06:21:30 p.m.
Răspuns #154

L.bayron

Vizitator
Swet lady D. iacata si promovarea  pt. tine (sa incepem cu usorul ) sa presupunem ca ai o casnicie superba casatorita din dragoste so toate cele dar sotul tau frumos si" destept'  asa cum e el are o licurice pe creier vrea cu tot dinadinsul sa te vada pe tine facand dragoste cu un alt barbat , si tu cum esti o femeie intelegatoare si nu vrei ca sotul tau sa moara frustrat intr-o noapte ii indeplineste aceasta dorinta dar...dar in timp ce faci dragoste cu celalat care asa un pic mai mult te si atrage nitel ai parte de cele mai frumoase si puternice orgasme avute pana atunci , sotul tau cum nu prea are multe in cap face greseala si te intreaba cum a fost: CE FACI
          a) ii spui adevarul si risti sa sa-l inhibi pe bune si sa nu mai poata sa fac nimic lucru care ar putea duce la despartirea voastra sau il parasesti chiar tu fiindca ti-ai dat seama ca , casnicia voastra nu e chiar pe roze
           b) il minti ( supperb ) si risti sa te intrebi toata viata daca celalat sau altul) nu ar fi putut sa-ti ofere mai mult atat sexual cat si sentimental
            c) il minti si continui in mod deliberat sa te intalnesti cu celalalt gandindute ca ce va fi va fi....?
PS: UN RASPUNS DE GENUL II TREABA LUI SI GRESEALA LUI CA A INTREBAT NU SE ACCEPT ;D ;D ;)

03 Mai, 2005, 07:33:19 p.m.
Răspuns #155

DIANA

Vizitator
Mi-ar fi usor sa iti raspund, dat fiind faptul ca mi-ai pus in fata si variantele de raspuns. Din pacate, nici una nu se potriveste in totalitate felului meu de a fi, si, de aici, de a reactiona intr-o asemenea situatie.
Pana la urma, (ca sa nu te tin in tensiune prea  mult ;) ) cred ca l-as minti frumos si as continua sa ma vad cu celalalt sperand ca intr-o zi ma voi plictisi de el si de viata dubla si ma voi intoarce cu totul la sotul meu. Asta pentru ca nu concep sa il parasesc. Probabil la decizia de a continua relatia cu celalalt ar contribui si ideea ca e vina sotului meu ca l-am intalnit pe celalalt si as considera ca ma razbun, totodata. Stiu, nu e cea mai buna idee. Raspunsul meu depaseste limitele idealismului si cuminteniei. In mod normal, dupa parerea mea, ar trebui sa spun ca nu as continua relatia cu celalalt, asumandu-mi chiar riscurile unei vieti sexuale neimplinite pana la capat. Dar...sunt om! Si femeie pe deasupra! :)

03 Mai, 2005, 09:54:42 p.m.
Răspuns #156

HERRA

Vizitator
Ma uit pe geam....e deja seara! O anumita doamna de la biroul de resurse umane ma intreaba innebunita daca, un anumit domn Robert a lasat un mesaj, sau a trecut pe aici!
L-a vazut cineva pe Robert? Mi se pare mie sau a dat bir cu fugiti???????????
ROBERT! ROBERT! ROBERT!
 ::) ;) Am castigat pariul? ;D

03 Mai, 2005, 10:21:36 p.m.
Răspuns #157

Robert.

Vizitator
"Innebunita" zici?! :D Pai ce sa-i fac, daca nu citeste cu atentie?! :P O sun imediat, dar daca obtin slujba aia, ma iertati pe viitor de asemenea situatii? :)

Sau fiindca tot sunt in criza de bani, ce zici, o punem de un blat?! Daca nu ma duc, imparti castigul cu mine? 8)

03 Mai, 2005, 10:30:03 p.m.
Răspuns #158

HERRA

Vizitator
Pai, daca nu mergi iti garantez ca impart intrebarile cu tine, castig inca nu este, din pacate pentru mine, decat satisfactie.....
Adik, nu mergi....ca raspunsul era pentru acesta seara!
Nu inteleg, ce vrei sa insinuezi? Ce situatii? :-[ :-\

03 Mai, 2005, 10:32:55 p.m.
Răspuns #159

Guardian|Angel

hey hey sunt si eu pe aici...asa ca fara blaturi...chiar asa robert...lumea asteapta cu sufletul la gura,raspunsul tau!

03 Mai, 2005, 10:46:34 p.m.
Răspuns #160

DIANA

Vizitator
RebecKa, esti studenta la o facultate particulara. Mama ti-a dat saptamana trecuta banii pentru achitarea ratei pentru studii. Dar...i-ai "spart" pe ţoale si accesoriile potrivite. Mai sunt doar doua zile si, daca nu scoti banii de rata, vei pierde un an de facultate. Scrie-i mamei o scrisoare de minimum 100 de cuvinte prin care sa ii explici situatia si sa o convingi sa iti dea alti bani. :)

03 Mai, 2005, 10:50:38 p.m.
Răspuns #161

DIANA

Vizitator
Herra, cearta-ti , tot printr-o scrisoare, scumpa prietena, pe RebecKa, pentru ca si-a cheltuit banii destinati viitorului ei! :)
Aveti treaba, fetelor! :)
Singur si trist, tu ai misiunea de a te amuza de cele doua fete!  ;D ;D ;D Adica...join me!  :D
« Ultima Modificare: 03 Mai, 2005, 10:53:22 p.m. de DIANA »

03 Mai, 2005, 10:51:21 p.m.
Răspuns #162

Robert.

Vizitator
Ma duc, mai, ma duc, asta spusesem de ieri. Sunt de o juma' de ora la usa si nu raspunde insa nimeni! :P

03 Mai, 2005, 10:58:03 p.m.
Răspuns #163

L.bayron

Vizitator
poate ca suni la usa gresita , a vecinei de exemplu ;D

03 Mai, 2005, 11:11:28 p.m.
Răspuns #164

HERRA

Vizitator
Draga Rebecka!
Imi pare rau ca mi-a fost destinat sa traiesc aceste clipe! Nu credeam ca va veni vreodata clipa in care eu am sa tip in gura mare, in mijlocul targului ca...'M-AI DEZAMAGIT TOTAL SI IREVOCABIL!'
Pai se poate mai fata? Tu realizezi gestul pe care l-ai facut?
Ce faci? Plagi? Trebuia sa plagi atunci cand ai cheltuit banii pe toale, stripperi( unde in plus nici nu m-ai invitat) si alte porcarii!!!!!!!!
Mi-e rusine sa mai spun ca esti prietena mea! Cum as putea sa spun asa ceva despre o persoana a carei viitor e pecetluit si scrie mare :LOSER!!!!! Pentru ca asta vei devenii tu! O lachita pansata! O boschetara....In timp ce, eu care am terminat facultatea....ma voi lafai in super toale, super masini,.,,,voi avea super vile....super amanti...tu ciuciu! Vei vrea sa-ti iei aurolac la kil si nu au sa-ti ajunga banii! Ca n-o sa ti se dea nici ajutor de somaj! La aia fara carte nu li se da nika! Oricum nu meriti! RUSINE!!!!!!!!!!
Rusine sa-ti fie! Ai renuntat la un viitor plin de glorie, pentru ce? Pentru o punga de aurolac?
Tot ce pot sa fac acu e sa-ti dau un sfat, ca poate vei face rost de bani sa iti platesti scoala aia!
Imbraca-te cu o rochie rosie...ia-ti pantofi rosii, cu toc inalt....si fa o plimbare in centru...intelegi ce vreau sa spun!
Acu te las, ca pe mine ma asteapta un viitor stralucit si trebuie sa ma pregatesc din timp!
Cu drag, prietena ta, care dupa cum ai vazut nu te-a lasat la greu si ti-a dat un sfat bun iar daca vrei sa mai fim prietene, il si urmezi!
Herra, the super mahar!