Draga Rebecka!
Imi pare rau ca mi-a fost destinat sa traiesc aceste clipe! Nu credeam ca va veni vreodata clipa in care eu am sa tip in gura mare, in mijlocul targului ca...'M-AI DEZAMAGIT TOTAL SI IREVOCABIL!'
Pai se poate mai fata? Tu realizezi gestul pe care l-ai facut?
Ce faci? Plagi? Trebuia sa plagi atunci cand ai cheltuit banii pe toale, stripperi( unde in plus nici nu m-ai invitat) si alte porcarii!!!!!!!!
Mi-e rusine sa mai spun ca esti prietena mea! Cum as putea sa spun asa ceva despre o persoana a carei viitor e pecetluit si scrie mare :LOSER!!!!! Pentru ca asta vei devenii tu! O lachita pansata! O boschetara....In timp ce, eu care am terminat facultatea....ma voi lafai in super toale, super masini,.,,,voi avea super vile....super amanti...tu ciuciu! Vei vrea sa-ti iei aurolac la kil si nu au sa-ti ajunga banii! Ca n-o sa ti se dea nici ajutor de somaj! La aia fara carte nu li se da nika! Oricum nu meriti! RUSINE!!!!!!!!!!
Rusine sa-ti fie! Ai renuntat la un viitor plin de glorie, pentru ce? Pentru o punga de aurolac?
Tot ce pot sa fac acu e sa-ti dau un sfat, ca poate vei face rost de bani sa iti platesti scoala aia!
Imbraca-te cu o rochie rosie...ia-ti pantofi rosii, cu toc inalt....si fa o plimbare in centru...intelegi ce vreau sa spun!
Acu te las, ca pe mine ma asteapta un viitor stralucit si trebuie sa ma pregatesc din timp!
Cu drag, prietena ta, care dupa cum ai vazut nu te-a lasat la greu si ti-a dat un sfat bun iar daca vrei sa mai fim prietene, il si urmezi!
Herra, the super mahar!