10 Octombrie, 2025, 08:06:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69061 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Martie, 2005, 11:13:06 p.m.
Răspuns #15

Robert.

Vizitator
Hm, buna ziua v-am dat, belea mi-am capatat! ;D

Cam asta a fost fata pe care am facut-o cand am citit provocarea:  :o
Zau ca de aseara ma tot gandesc la ea. Cateva variante de raspuns mi-au venit instantaneu in minte insa erau cam vesele pentru o asemenea situatie. Asa ca mi-am intrat in rol, am lasat gluma deoparte si... deja sufar!

Nu pot sa cred! Am ramas masca! Doua alternative imi chinuie mintea: ori iubita ma inseala (si e vinovata), ori eu am gresit pe undeva (si deci e vina mea). Ce puteam eu sa gresesc?! Imi storc mintea incercand sa-mi amintesc macar un singur lucru care sa ma acuze. Zadarnic! Oricat as cauta nu gasesc nimic.

Nu ramane decat varianta "inselat". Vai mie! Nu se poate! Nu ma mai intreb ce a gasit la femeia aia si la mine nu. Nu! N-are nici un rost, oricat de interesant ar fi de stiut. Dar, nu! Raman la aspectul moral al problemei. La increderea ce mi-a fost spulberata. La infidelitate, la promisiuni incalcate, la juraminte si angajamente nesocotite.... Si cate as mai putea sa adaug aici!

Ma simt ca un bou. (chiar intre oite, vorba voastra!) Adica eu imi vad de treaba mea, n-o insel nici macar in somn, ii spun ca doar pe ea o iubesc si cand colo... I-am dovedit in fel si chip ca ea e totul pentru mine, atata doar ca nu locuim impreuna si speram sa inteleaga asta.

Ce sa fac, ce sa fac?... Suntem de doi ani impreuna si parea ca totul merge ata de bine intre noi! Dar ea, nu! Chiar acum o fi cu nasoala! Turbez! Si eu nu pot face nimic. Sa ma duc oare peste ele si s-o altoiesc pe parasuta? Asta nu-mi sta in fire. Sa le altoiesc pe amandoua? Asta mai merge dar in enunt se spune c-o iubesc foarte mult. Asta e!

Nu cred insa ca pot tolera situatia asta. Peste infidelitate nu pot sa trec! De fapt e semn sigur ca iubirea noastra se stinge. Nu avem nici o sansa. Mai devreme sau mai tarziu vom intelege ca relatia noastra nu are nici un viitor. Apreciez sinceritatea ei, dar atat! Nu cred ca e persoana potrivita. Nu cred ca merita iubirea mea. Macar bine ca mi-am dat seama de treaba asta, chiar si acum, dupa doi ani! Doi ani pierduti? Poate ca nu, dar cine mai are chef acum de statistici?! Si uite ce tarziu s-a facut iar sotiei i-am promis c-o iau de la serviciu! 
« Ultima Modificare: 15 Martie, 2005, 11:14:50 p.m. de Robert. »

16 Martie, 2005, 03:03:41 p.m.
Răspuns #16

|ngerMorT

Mai, mai, mai Robert :)... Saraca iubita ce i-ai facut... saraca a vrut doar sa-ti impartaseasca o problema pentru ca ea considera ca iti poate spuen orice, si tu o parasesti? :) Dar saraca fata nu ti-a zis ca te-a inselat cu alta... Vezi cum tragi tu concluzii pripite?! :) Poate nu m-am exprimat eu indeajuns de bine nu stiu... DECI :)... fata se simte atrasa de o alta fata... e atractie sexuala si nu crede ca implica vreun sentiment... Ea te iubeste pe tine... Fata cealalata nici macar nu stie ca iubita ta se simte atrasa de ea. Acum intelegi situatia? Cum i-ai face fata? Sper ca n-o sa-mi dai acelasi raspuns :P

Eh...macar am aflat ce ai face daca te-ar insela prietena :)

ps1: daca tot crezi ca n-ai inteles bine situatia intreaba-ma :)
ps2: dupa ce-mi raspunzi adreseaza si tu o intrebare cuiva! :)

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

17 Martie, 2005, 10:32:42 p.m.
Răspuns #17

Robert.

Vizitator
Mai, pacoste! ;D Am inteles, prietena mea e o tipa de toata isprava!!! ;D DECI...

Pai, cum sa reactionez?! La fel ca orice alt barbat in situatia asta. Adica...

Ii zambesc dintr-odata larg, sincer, bucuros, o imbratisez, o asez pe genunchii mei, o mangai pe cap, o sarut pe frunte, ii dau parul pe dupa urechi.... si in timp ce ea vrea sa deschida gura sa-si exprime surprinderea, eu o sarut.

Apoi... petrecem o seara minunata amandoi. ("artificii"? poate! ;)) De altfel, de mult n-am mai fost atat de dragastos ca acum! (nu-mi cere amanunte ca e in zadar, sa stii! :P)

Ceea ce te interesa era cum voi reactiona. Iata! Cred ca astfel am facut fata! Nu-ti spun si de ce am reactionat asa, fiindca mi-am amintit ca nu iti plac raspunsurile lungi. ;D

Dar daca o sa ma intrebi, o sa-ti spun. Tot pe scurt. ;)

19 Martie, 2005, 04:38:07 p.m.
Răspuns #18

|ngerMorT

Da robert...dezvolta ideea! Eu plec la munte paana miercuri seara si cand ma intorc vreau sa am ce citi! :) Asa ca te rog adreseaza si tu intrebare altcuiva! Hai oameni, jucati!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

23 Martie, 2005, 07:13:13 p.m.
Răspuns #19

secunda albastra

oare e prea tarziu sa ma alatur si eu voua? imi plac jocurile iar acesta e un bun prilej sa va cunosc mai indeaproape. :)
imi place seriozitatea cu care tratati toate subiectele si mai ales stilul vesel in care raspundeti. ce ziceti, ma primiti? :)
clipa de clipa, iubirea isi sapa albie in noi

23 Martie, 2005, 07:50:44 p.m.
Răspuns #20

DIANA

Vizitator
Bine ai venit in  cercul nostru! Sigur ca te primim!

23 Martie, 2005, 08:12:45 p.m.
Răspuns #21

secunda albastra

multumesc Diana.
deocamdata va urez noapte buna, pe maine :)
clipa de clipa, iubirea isi sapa albie in noi

24 Martie, 2005, 12:17:57 a.m.
Răspuns #22

Maria

Vizitator
 Daca acea duminica nu a trecut,ma-n scriu si eu , daca se poate.
 Acum va pup si sa -nceapa jocul .

Cu simpatie,Maria

24 Martie, 2005, 12:20:43 a.m.
Răspuns #23

DIANA

Vizitator
Cu cat mai multi, cu atat mai bine! Simtiti-va liberi sa intrati in joc si chiar sa jucati! :) Bine ai venit, Maria!

24 Martie, 2005, 11:09:48 a.m.
Răspuns #24

Robert.

Vizitator
E deja joi si cred ca in ultimele zile am fost foarte prezent in mintile voastre. Sunt sigur ca pana sa ma mai intrebati ceva o sa va ganditi de mai multe ori. ;D

Ingeras, cand am vazut-o pe iubita venind sa discutam si vazand fata ei grava, mi-am zis: "Sa stii ca am imbulinat-o, pana aici mi-a fost! Precis a aflat ca la schimbul acela de experienta de la Poiana Brasov, de luna trecuta, n-a fost nici o delegatie straina. M-o fi recunoscut cineva, desi nu mi-am dat jos ochelarii de schi nici la masa. Dar sigur au recunoscut-o pe secretara mea. Ea a coborat o data la receptie si si-a uitat ochelarii in camera. Eram "precis"! Ce voi face acum?"

Asta gandeam cand prietena se apropia de mine si intepeneam in fotoliu, tot mai tare, cu fiecare pas al ei. Cand am aflat despre ce voia sa vorbim... iti imaginezi usurarea ce am simtit-o?! Eram in stare de orice, chiar si bani multi sa cheltui, daca n-ar fi fost de fapt ai ei. Sau cheile de la Mercedes sa i le dau dar, stii cum e, nu se inapoiaza niciodata un cadou. Singura unda de ingrijorare ce ma vizitase era doar teama ca de acum va incepe sa cheltuiasca si cu tipa aia. Imi reveni insa repede cu gandul la simpozionul de luna viitoare de la Mamaia. Spune tu, cum sa n-o iubesti?!

Pai, vezi?! :D

PS1:Numai eu stiu cat a trebuit sa lupt ca s-o conving, la revenirea de la Poiana, ca urmele alea adanci din jurul ochilor sunt fiindca am vazut ursul! ;D
PS2: Apropos, tu unde zici ca ai fost zilele astea?

24 Martie, 2005, 12:31:25 p.m.
Răspuns #25

Robert.

Vizitator
Vorbind de munte, schi, zapada... mi-am amintit de cantecelul:

"Saniuta fuge
Nimeni n-o ajunge
Are... dor de duca
Parc-ar fi naluca!"

:)

Si de mona mi-am amintit. Buna! :)

Uite situatia in care te afli:

Tocmai te-a lovit norocul! (Nu, nu ai castigat la Loto!) Tu de fapt ai, in acelasi timp, mai multe cereri in casatorie. (Tot loterie, a?! :D) Sa vedem lista cu pretendenti.

Unul e excelent dansator, mare amator de tango.
Altul e excelent la pat, mare amator de tanga.
Un al treilea e excelent bucatar, mare amator de mancaruri exotice.
Al patrulea e frumos de pici, mare amator de iesiri prin locuri publice.
Al cincilea e foarte destept, pasionat sa rezolve probleme. De orice fel.
Mai e unul care e putred de bogat, dar are si reumatism si e mare amator de bai de namol, unde merge de cand a iesit la pensie.
Ultimul de pe lista, nu are nimic, e impiedicat la dans, sparge o farfurie la fiecare spalat de vase, gateste doar oua prajite si nu stie de femei decat din reviste, dar zice insa ca daca il refuzi, se omoara. Are si un inceput de chelie.

Acuma...
Prietenele tale cele mai bune se intreaba cum de te-au gasit astia tocmai pe tine?
Carcotasii se intreaba cum de i-ai gasit tu pe toti?
Doar pretendentii se intreaba care va fi raspunsul tau?
Mama ta nu se baga.

Iar eu te intreb.... la fel ca pretendentii. :D

PS: Vreau insa sa stiu si explicatia alegerii facute, nu accept pur si simplu doar un refuz.  ;D ;D

PPS: Inca ceva: ca sa stii ce e cel mai bine sa faci, nu ai voie sa apelezi la ajutorul celui destept. Iti spun eu ca nici el nu stie! ;D :P Daca-ti spun!
« Ultima Modificare: 24 Martie, 2005, 01:18:41 p.m. de Robert. »

24 Martie, 2005, 01:31:41 p.m.
Răspuns #26

Semiramis

Global Moderator
draga Robert, vad ca ma urmaresti sa ma prinzi la stramtoare si fara replica...n-o sa reusesti  :P
as putea spune ca alegerea nu poate fi facuta doar in baza unei calitati si stiind un singur defect...si astfel as scapa de darea unui raspuns.
cu toate ca nu ar trebui, l-as alege pe cel destept. un astfel de tip, nu este superficial, un astfel de tip poate intelege iubirea mea pentru tango, poate invata sa faca o femeie fericita in pat, poate aprecia o mancare buna, gatita de mine, poate lasa de la el scotandu-ma in lume, poate fi capabil de a face bani, poate avea taria sa-si triasca viata indiferent de greutatile intalnite. am spus inainte ca poate nu ar trebui, referindu-ma la faptul ca oamenii destepti sunt dificili. dar nu de greu ma sperii eu.

prietenele mele cele mai bune nu-si pun aceasta intrebare. eu atrag pur si simplu. e normal sa ma gaseasca alti oameni... ;D
carcotasilor le spun: i-am gasit pe toti atunci cand petreceam nopti albe orbecaind prin canalele vietii.
pretendentii, sa fie ei sanatosi si sa fie fericiti ca m-au avut in viata lor o vreme...
maica-mea? e o dulce copila....

fericit si satisfacut draga Robert?
la ce raspuns te asteptai din partea mea?
ti pup, bai!

PS Si am un dor de duca.....de nu-ti pot spune!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Martie, 2005, 01:55:38 p.m.
Răspuns #27

Robert.

Vizitator
Raspunsul tau e bun, nu pot sa zic. Atata ca incercasem sa iti fortez un pic mana prin cel care se va sinucide de-l refuzi (iar tu i-ai zis "Pa!", OK! ;D) iar pe cel destept (si care era si cel mai nimerit) l-am adaugat la sfarsit de fapt, insa... nu te-ai prins ca sugeram ca... acela as fi eu! ;D Tocmai ca sa nu-l alegi. (Sau tocmai ca te-ai prins! :P)

Cum ai da-o raspunsul ma satisface.

PS: Unde fugi?! Urmeaza sa pui tu acum o intrebare celor neintrebati.

24 Martie, 2005, 02:00:00 p.m.
Răspuns #28

Semiramis

Global Moderator
m-am prins ca erai tu draga Robert, era evident. pe tine insa nu te pot alege, cu toate ca stiu, ca pe langa destept, mai esti si frumos... ;D
asa ca mi-am imaginat un alt destept. cu sinucigasul?!? e problema lui. e decizia lui. daca cineva se apuca de baut, nu o face din cauza cuiva anume, ci pentru ca e slab drept pare are nevoie de un tap ispasitor si spune : "m-am apucat de baut din cauza de...."
whatever....
intrebarea neintrebata inca pentru cel neintrebat, vine ea curand...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Martie, 2005, 02:07:11 p.m.
Răspuns #29

|ngerMorT

Eh...nu prea s-a scris in zilele in care am fost plecata, dar vad ca ati recuperat cum m-am intors! Robert. imaginatie bogata vad ca ai, dar paremise ca ai reusit intr-un mod discret sa eviti ideea principala, punandu-te in centrul atentiei cu aventura ta de la Poiana :P...nu-i nimic, nu-i nimic...iti coc io alta pt viitor :D
Asaaaa...ma intrebai unde am fsot...si am sa-ti raspund :D Am fost si eu intr-o poiana...dar in a tapului :D....si d'acolo mici escapade prin Sinaia, Busteni, Predea...a fost f.frumos! Zapada insa doar pe partie in Predeal...dar din apcate am mers acolo in ultima zi si n-am avut timp nici macar de-o punga :(...ce trist..
Ok...sa nu deviem de la joc...O asteptam p Semi cu o intrebare pe masura :D