05 Noiembrie, 2025, 10:14:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 74846 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Mai, 2005, 10:51:06 p.m.
Răspuns #135

L.bayron

Vizitator
Draga D. precizarea nu a fost necesara a fost intentionata ;) :D

02 Mai, 2005, 10:52:40 p.m.
Răspuns #136

HERRA

Vizitator
Robert, baiete te cam fastacesti....iar o sa o dai in bara?
Hai sa trecem la pariuri....Ce ziceti?

Eu pun pariu ca Robert va renunta la job sa nu se faca iara, vorba aia...'de cacao'..e prea timorat si stresat dupa ultimele evenimente din viata lui!
 Voi ce pariati?  ;D ;D ;D tinand cont de 'trecutul' tumultos a lui Robert? ::) 8) ;D ;)

02 Mai, 2005, 10:57:26 p.m.
Răspuns #137

L.bayron

Vizitator
eu sunt sigur ca  nu va lasa jobul nu se poate o singura intrebare am dac tipa tot era sefa cum de se abtine R. pana seara eu frate R . as fi iesit de acolo cu un job fain . ;D

02 Mai, 2005, 10:59:25 p.m.
Răspuns #138

DIANA

Vizitator
Vad ca la intrebarea lui Robert de mai devreme v-ati facut toti invizibili! :))

Pai eu, daca as fi invizibila... (tineti-va bine! Va dau cu tifla-n cap!  ;D ) as intra pe LoveTime. Sau pe chat. Cred ca amanuntele sunt de prisos!  V-ati prins, nu?  ;)
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2005, 11:01:42 p.m. de DIANA »

02 Mai, 2005, 11:02:36 p.m.
Răspuns #139

L.bayron

Vizitator
pa langa asta R.nu mai are nimic de pierdut ori totul ori nimic si dac la tipa de care chiar ii placea nu s-a intamplat nimic frate R. FAMACIA PT. TOTI

02 Mai, 2005, 11:13:39 p.m.
Răspuns #140

Maria

Vizitator
   Sarmanul Robert, parca-ar fi sinonimul lui Pretty Woman,...adica Pretty Boy.
         Succes draga Robert la raspunsuri, esti in mare incurcatura!

02 Mai, 2005, 11:16:47 p.m.
Răspuns #141

HERRA

Vizitator
Robert! Fii barbat! Zii si tu ceva!
Ca eu una...sunt uda.....am facut pe mine de atata ras! heheheheheh ;D ;D

02 Mai, 2005, 11:26:06 p.m.
Răspuns #142

Guardian|Angel

HERRA,imi placi,cxa ai imaginatie...dar eu as mai adauga la intrebarea ta(fiindca tot a zis Robert ca a dat dovada de impotenta) si bineinteles la proba de foc,faptul ca tipa aia super misto e bisexuala,si pe deasupra si nimfomana,la fel ca si prietena ei care va participa,bineinteles ;D

p.s. oare face Robert fata? :o
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Mai, 2005, 11:28:14 p.m.
Răspuns #143

Robert.

Vizitator
Sunteti leoarca toate, vad! ;D ;D ;D

02 Mai, 2005, 11:32:30 p.m.
Răspuns #144

DIANA

Vizitator
L.bayron, uite o intrebare pentru tine: ce ai prefera sa fii: un pui de maimuta, crescut intr-un palat si hranit cu cele mai alese bucate, servite chiar din mana celei mai frumoase fete din intreaga lume  dar, desigur, fara posibilitatea sa iti depasesti conditiile de maimuta!, sau sa fii un pui de om, crescut de o familie mare de maimute, iubit si pretuit ca una dintre ele?

Ei, iti mai arde de şagă? ;D Acum sa vedem de ce esti in stare! Incepp numaratoarea inversa: 44 de minute si 59 de secunde.... ;D
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2005, 11:38:22 p.m. de DIANA »

02 Mai, 2005, 11:49:08 p.m.
Răspuns #145

Robert.

Vizitator
Cum de gasesc eu toate tipele misto de pe lume?! :P

Draga Bayron, abia maine o sa am slujba, fiindca in seara asta am spectacol cu Chippendales. Trebuie sa-l inlocuiesc pe Dan ala. Si auzi, asista si Regina Marii Britanii! Nu-mi spuneti ca tot cu gandul la ea o sa iau si slujba aia de maine! Ati fi in stare! ;D ;D ;D

03 Mai, 2005, 12:04:01 a.m.
Răspuns #146

L.bayron

Vizitator
D. intrebarea ta este interesanta dar daca ma vad obligat sa nu deviez de la continutul ei nici un pic cred ca dac nu pot sa evoluez din stadiul de maimuta inseamna ca il ingrop de tot pe domul Darwin si daca asa maimuta cum sunt as fi hranit de altcineva nu cred ca as fii intr-o situatie prea placuta animalul din mine cu siguranta ar vrea sa fie liber chiar dac mana care ma hraneste ar fi a unei prefrumoase fete . A doua ipostaza nu mi se pare chiar asa rea pt. ca dac sunt om inconjurat de animale cred ca as fii inconjurat si de o iubire neconditionat si dezinteresata din patea acestora deci prin urmare pan la urma as sfarsi prin a evolula poate chiar mai frumos decat acum si sa nu uitam ca sa trai in jungla iar mama natura m-ar putea invata multe deci eu cred raspunsul nu poare fii decat un om intre animale decat un animal intr-un castel de nisip.
P.S PE LANGA ASTA TU NU AI VAZUT CE CORP AVEA TARZAN STRIPARII AI ADE LA LAS VEGAS  prietenii lui r.CRED CA AR FII INVIDIOSI NU

03 Mai, 2005, 12:10:41 a.m.
Răspuns #147

Robert.

Vizitator
Dar tu de Mowgli ai auzit? ;D ;D ;D

03 Mai, 2005, 12:19:41 a.m.
Răspuns #148

L.bayron

Vizitator
mogliew- asta din cate stiu eu a fost rapit de maimute si nu crescut de ele sau s-a schimbat povestea intre timp...ma rog dar oricum a fost cel mai tare din jungla  ;D ;D ;D

03 Mai, 2005, 12:21:51 a.m.
Răspuns #149

L.bayron

Vizitator
raspunsul meu nu a fost pe masurile asteptarilor sau jucam foc incrucisat fara garda (ca la sah)