10 Octombrie, 2025, 11:59:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69124 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Mai, 2005, 11:20:16 p.m.
Răspuns #165

L.bayron

Vizitator
mai acum chiar ca nu stiu cei cu mine stiu ca nici unul nu ma cunoaste personal si nici macar nu stie cine si de unde sunt si poate ca-i mai bine asa dar vreau si eu sa stiu decati bani e nevoie ca din punctul asta de vedere stau chiar bine si am facut eu pana acuma nebunii si mai mari ;)

03 Mai, 2005, 11:29:23 p.m.
Răspuns #166

DIANA

Vizitator
Vreo...doua kile? Cam asa. Plus sau minus 2-3 grame! ;)

PS.: ca tot e doar o poveste, putem pretinde ca si noi ceilalti avem bani! Nu ne costa nimic! :)
« Ultima Modificare: 03 Mai, 2005, 11:34:05 p.m. de DIANA »

03 Mai, 2005, 11:38:09 p.m.
Răspuns #167

L.bayron

Vizitator
da ma rog sunt sigur ca toti suntem bogati alti mai mult sufleteste si de mi-ar vinde si mie ce bine ar fii nitel din ce au ei tare ma-s bucura ( tot asa de dragul povestiii) :)

03 Mai, 2005, 11:41:20 p.m.
Răspuns #168

HERRA

Vizitator
Mai, aici deocamdata ai nevoie de bani, pentru pariuri.... ;D Asa ca, poti baga bani...iar daca pierzi...il strangi de gat pe Robert! Acu pe el s-au pus pariurile, si sunt bani multi in joc!
Daca vrea sa traiasca stie care e reteta sanatoasa!

06 Mai, 2005, 07:00:59 p.m.
Răspuns #169

Guardian|Angel

Mama,
sunt jenata ca trebuie sa iti scriu,nu am avut curajul sa iti zic in fata josnicia de care am fost capabila...imi blestem ziua in care m-am nascut...stiu ca te-am dezamagit,si pentru asta nu as mai putea trai....sunt blestemata sa traiesc cu acest sentiment de vinovatie,...inca vreo 2 ore,cat mai am de trait....si nu am vreo boala grava...doar ca...ma voi sinucide fiindca am fost capabila sa iti provoc asemenea neplaceri...fetita ta,odorul tau,de care erai mai mandra ca soarele de pe cer..care reusise sa intre la facultate,si in care ai avut incredere....si-a ratat viitorul...asa ca de ce sa fiu o    dezamagirepentru tine...cand...am vrut sa fiu ca toate celelalte fete...sa nu ma simt cu nimic mi prejos decat ele...si am cheltuit banii de taxa pe haine si a;lte lucruri ca sa nu ma simt mai putin importanta...dumnezeule...de ce am fost capabila.... :'( :'( :'(
daca vrei sa ma mai auzi....suna`ma...in maxim 2 ore.....sa iti mai spun cat te iubesc?
odorul tau...RebecKa

;D- si bineinteles mama ma suna si imi zice...fetita mamii,viata ta e mult maiimportanta decat banii aia nenorociti   , si de acum inainte,vei avea pe card ,in fiecare luna aceeasi suma pe care ai cheltuit-o....ca sigur vorbeai de nenorocita aia de herra care se tot sparge in figuri,asa ca o vei intrece in scurt timp! :P
MULTUMITI? :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

07 Mai, 2005, 11:04:09 a.m.
Răspuns #170

HERRA

Vizitator
Am si eu o intrebare pentu Just a tear!
Sa zicem .... eu te supar pe tine, bagandu-ma intre tine si Grigoriu ( la castel) la un schimb de replici tandre , spunandu-va 'bai,ia  luati-va o camera si scutiti-ne'! Tu, imi trimiti mesaj ca 'bai, m-ai jignit'...eu iti scriu doua email-uri in care imi cer scuze, sterg postul....tu nimic...nici macar 'mars'... Dupa cateva zile iti spun ca ma simt prost, te consideram prietena dar, cred ca am depasit masura si cred ca e cazul sa plec. Imi scrii un email, in care imi zici ca daca plec e datorita mie...Apoi bagi un post in care spui ca vei pleca, le multumesti tuturor pentru ca ti-au fost aproape....apoi imi urezi sa ma simt bine in continuare, aici locul de unde tu vei pleca....datorita mie....

Intrebare: Ce vei face in continuare? Te vei maturiza vreodata , vei fi tu capabila sa ierti...o gluma?

08 Mai, 2005, 09:06:19 p.m.
Răspuns #171

Singur si trist

Intrebare pentru Robert:
Presupunem ca esti casatorit, ai si un copil. Sotia ta are o singura prietena buna cu care se intelege foarte bine. O tipa tanara, frumoasa, care nu vede in fata ochilor decat sa invete si viseaza sa termine o facultate.O asculta pe sotia ta, pe care chiar o apreciaza, si ii place sa vorbeasca despre ambitiile ei. Va intelegeti bine. Vine des pe la voi, povestiti, ori ele doua ori toti trei. Nu va plictisiti, ei ii place sa te asculte; te considera un tip inteligent si crede ca are numai de invatat de la tine,de apreciat, nu? :)
Va cunoasteti de mult si aveti incredere unul in altul si sotia ta e multumita ca are si ea cu cine povesti, mai ales ca treburile casnice ii fura cel mai mult timp.Si totusi pe tine te fura peisajul  ;D si pe nepregatite te simti atras de ea, ba chiar discret, frumos, dai si de inteles. ea nu zice nici da nici ba... :-[ tu mai incerci si intr-o zi, ca oi fi sarit tu calul sau nu, ea pleaca, fara nici un cuvant si nu mai vine la voi niciodata.Nici nu spune da avansurilor tale, nici nu ii spune sotiei tale,desi sunt prietene foarte bune( sa zicem surori de cruce, asa bine se inteleg),  :-\ Pleaca si nu se mai intorce. Ce faci tu? Ce ii spui sotiei tale care e acum deprimata, singura, dezamagita si nu o poti linisti nicicum. E atat de deprimata ca te invinueste pe tine, desi ea nu stie nimic de ce ai incercat tu, si pe deasupra acum iti vede toate neajunsurile, iti face tot felul de reprosuri, cum ca tu ai prieteni si mergi la fotbal cu ei, te distrezi si pe ea o lasi mereu singura, si acum nu mai o are nici pe cea mai buna prietena. Spune-ne ce faci sa iti impaci sotia,  nu are motiv sa planga dupa prietena ei, sau ii spui adevarul in legatura cu avansurile tale?. ;D Sau incerci sa iesi basma curata si o pui pe prietena ei intr-o lumina proasta, ca sotia ta sa nu mai planga dupa ea?

Adevar sau minciuna...sa te vad, ca tare smeu esti pe aici  ;D si te tot descurci cu raspunsurile.
Si... nu uita mai am dreptul la o intrebare :)

08 Mai, 2005, 09:31:12 p.m.
Răspuns #172

Robert.

Vizitator
Cum s-o las mai singura cand merg la fotbal cu baietii, nu spuneai tu ca avem un copil? ;D ;D ;D

Sa auda toata floarea cea vestita care m-a facut "de poveste" cum ca nu as fi bun de nimic. ;D Vedeti, deja am un copil!

Vezi tu, nici macar eu nu pot stii ce anume a deranjat-o, decat sa presupun, ceea ce nu e totuna. Nu ma pot invinovatii prea tare, vreau sa spun, si tocmai de aceea o sa caut sa am o discutie intre patru ochi cu domnisoara. :) O sa incerc sa ies basma curata, cum nu, si sa o asigur ca daca a fost ceva ce i-a dat de inteles ca as dori ceva intre noi, atunci a fost cu siguranta o greseala. As incerca astfel sa o determin sa revina in familia noastra fara teama si pentru asta o sa-i promit ca nu voi mai ramane niciodata singur cu ea. Si pana la urma, doar stie ca-mi iubesc sotia!

Daca reusesc s-o conving, am invins! O sa am o nevasta fericita si eu week-end-uri cu goluri. :P

Daca n-o conving, macar am s-o rog sa stea de vorba cu sotia mea si sa invoce o scuza, ca sa am liniste acasa. Pe deasupra va trebui insa sa cam uit de baieti si sa ies mai des cu sotia, cel putin pana uita episodul asta... sau isi face o noua prietena. :P oops!

08 Mai, 2005, 09:40:48 p.m.
Răspuns #173

Singur si trist

Tot pentru RobertNu... eu am vrut sa spun ca ea tocmai de aceea pleaca. Pentru ca tu i-ai facut avansuri. Nu te scoate basma curata :) tocmai asta era ideea. Ea pleaca discret, nu cu galagie. Nu iti spune tie nimic, pentru ca ea crede in tine si nu credea ca a-i fi capabil vreodata sa ii faci avansuri , si nici nu vrea sa ii faca rau sotiei tale, pe care o apreciaza.

08 Mai, 2005, 10:16:05 p.m.
Răspuns #174

Robert.

Vizitator
 Fac eforturi sa par stapan pe situatie. 8) :P

Revin cu aceleasi cuvinte si spun ca o sa am o discutie intre patru ochi cu ea (prietena) sau cel putin o sa incerc sa repar ce am stricat. O sa-i arat ca regret si-mi voi cere scuze. Chiar daca nu poate sa uite, nu e de vina sotia mea pentru prostiile mele si daca ii e prietena o sa gaseasca macar niste scuze pentru faptul ca nu mai poate veni pe la ea.

Daca nici asta nu te multumeste nu-mi ramane decat sa accept ca tipa nu e chiar asa de buna prietena cum se da si o s-o fac sa scada putin in ochii sotiei ca s-o poata uita. In orice caz, prietene (desi incep sa am indoieli ca asta imi esti :P ;D), sotia nu trebuie sa afle, tocmai ca sa nu o ranesc. E de ajuns ca eu sa fi invatat lectia si sa ma fi lecuit. Ce zici?

Si taci si tu, daca sti ceva! :P ;D ;D

24 Mai, 2005, 11:39:20 p.m.
Răspuns #175

Maria

Vizitator
    Intrebare pentru L.Baryon: Care-i motivul schimabari din L.Baryon in Mr. Pheonix. Au legatura cele doua pseudonime cu personalitatea ta? cu trairile sau caracterul tau?
       La aceasta intrebare pot raspunde toi cei care si-au schimbat pseudonimele.
      Ne schimbam pseudonimele din plictiseala sau pentru ca suntem schimbatori la modul general?

26 Mai, 2005, 01:36:20 a.m.
Răspuns #176

Mr. Pheonix ...

HY MARIA... L. Bayron este doar guest aici iar Mr.Pheonix este nou, asa ca am sa raspund eu . ;)

Am inceput sa postez sub numele lordului byron(George Noel Gordon ) pentru ca scrierile si viata tumultoasa a romanticului poet englez   au fost pentru mine o fascinatie  ,pseudonimul  reprezenta intr-o oarecare masura gusturile mele literare.  In ce priveste Mr. pheonix si acesta nu este ales la intamplare ci chiar dinpotriva,.......                                     consider ca  aceasta etapa a vietii mele este plina de schimbari , voite sau mai putin voite, dar cu siguranta acceptate , simt cum renasc  ,senzatiile  sunt greu de explicat nici eu nu le inteleg in totalitate dar dupa mullte teoretizari a acestora  am inceput sa le simt si au inceput sa ma schimbe,  ca om, ca personalitate.
          In ce priveste cea de a doua intrebare"Au legatura cele doua pseudonime cu personalitatea ta? cu trairile sau caracterul tau?" consider ca orice alegere are legatura cu personalitatea mea , desii ar fi un deziderat nu cred ca am sa pot in aceasta viata sa ma detasez in mod constient de personalitatea mea .
 Da sigur fiecare pseudonim reprezinta un mesaj , poate putin mai largita notiunea, de ce nu, chiar si o traire  dar pana a reusi sa ma reprezinte caracterial mai e cale lunga.
      Referitor la ultima  intrebare ma limitez la a preciza ca,  in ce ma priveste nici una dintre cele doua variante de raspuns nu are legatura cu alegerea mea 
                                                                                                                                       P.C.A     
« Ultima Modificare: 26 Mai, 2005, 01:41:38 a.m. de Mr. Pheonix ... »
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

11 Iunie, 2005, 01:53:47 p.m.
Răspuns #177

Singur si trist

Vad ca nimeni nu mai vrea sa se joaca de-a adevarul sau mai bine sa spuna adevarul. :( Sau toata lumea e in sesiune ca mine de altfel... ;D

11 Iunie, 2005, 03:40:43 p.m.
Răspuns #178

charlie

lumea e in sesiune....  :-[
You believe but what you see
You receive but what you give

11 Iunie, 2005, 07:18:45 p.m.
Răspuns #179

Guardian|Angel

si chiar daca lumea e in sesiune,si eu sunt...dar imi fac timp sa ma joc putin de-a adevaru...asa ca iata o intrebare pentru DIANA:
acum ceva timp in urma...ai fost fortata de imprejurari sa te culci cu un alt barbat sub privirile atente ale iubitului tau....si ai avut de ales....si ti-a placut mai mult "tehnica" unui necunoscut decat cea a iubitului tau...cu toate ca pe el il iubesti...atunci, ati facut ....ma rog...ce ati facut voi acolo,protejati....dar fiindca ti-a placut,nu ai vrut sa recunosti in fata iubitului tau ca a fost chiar atat de bun celalalt pentru a nu-l rani....ai continuat sa te intalnesti cu celalalt,dar fara sa te si protejezi...in urma acestor intalniri,a rezultat o mica sarcina....tu fiindca esti impotriva avorturilor,decizi sa pastrezi copilul....ur5meaza sa te mariti cu iubitul tau,cel pe care il iubesti, dar nu ai mai facut dragoste cu el de 4 luni,iar tu esti insarcinata in [prima luna...ce faci in aceasta situatie?pastrezi copilul si ii spui adevarul iubitului tau?
sau renunti la sarcina de teama de a nu-l pierde pe cel ce il iubesti?
tare curioasa sunt de raspunsul taui!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"