05 Noiembrie, 2025, 10:17:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 74866 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Iunie, 2005, 07:37:25 p.m.
Răspuns #180

charlie

asta chiar ca e o alegere cam grea...
norocul meu ca nu voi fi in situatia asta
You believe but what you see
You receive but what you give

12 Iunie, 2005, 09:42:30 p.m.
Răspuns #181

DIANA

Vizitator
Hm! In primul rand ma bucur ca vad si simt eforturile voastre de a ma pune in incurcatura!  :P ;D
Aproape ai reusit, draga Rebecka! Mai incearca si poate data viitoare o sa ai o izbanda deplina! Insa nu promit!  :P

Intr-o situatie asa de delicata ca si cea descrisa de tine as alege solutia clasica si care elibereaza intotdeauna: adevarul!. As spune totul logodnicului meu si tatalui copilului si am lua o hotarare impreuna. Avortul ar fi exclus din start. Da, mi-as asuma toate consecintele greselii mele si as incerca sa o transfom intr-o implinire extraordinara, iubindu-mi copilul si incercand sa ma dedic lui. Cred ca asa as afla si pana unde merge iubirea logodnicului si a celuilalt barbat.
Nu as putea sa mint sau sa traiesc in minciuna. Si nici nu consider ca un barbat merita sa sacrific rodul pantecului meu pentru el.

Ce simplu e sa vorbesti despre situatii pe care nu le traiesti cu adevarat!  :D

13 Iunie, 2005, 11:33:28 p.m.
Răspuns #182

Guardian|Angel

da, e intr-adevar foarte simplu....eu sunt de parere ca nu stim ce vom face decat in momentul in care suntem pusi in fata faptului implinit...parerea mea...hhmm....nu tocmai satisfacuta de raspuns....dar fie... :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Iulie, 2005, 08:31:18 p.m.
Răspuns #183

Guardian|Angel

DIANA,Logodnicul te iarta....celalalt barbat,te respinge in momentul in care ii spui ca vei pastra copilul(mi-a venit,citind despre Don Juan), pe perioada care duci linistita sarcina,renunti la jobul pe care il aveai...si care era unul chiar foarte bun..te dedici tie,copilului inca nenascut,si logodnicului...nunta se apropie,tu esti foarte fericita, insa intr-o zi, in Biserica,imbracata in alb, fericita, asa cum ziceam...logodnicul tau te paraseste...acolo in fata altarului, de fata cu toti invitatii, strigandu-ti in fata greseala,cat si parerea lui despre asta...iti marturiseste ca asta a urmarit de la inceput...a vrut sa se razbune....de asta a asteptat atata timp...9 luni....ce faci in   momentul acela cat si in viitor?bineinteles,tinand cont ca tu,ai renuntat si la acel job,si inapoi nu te vor mai primi,deoarece au angajat pe altcineva in locul tau!! :-\ ;D
« Ultima Modificare: 03 Iulie, 2005, 08:34:49 p.m. de RebecKa »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Iulie, 2005, 04:07:27 p.m.
Răspuns #184

DIANA

Vizitator
RebecKa, inainte sa iti raspund la situatia asta limita, vreau sa te rog ceva: e scenariul tau, asa ca descrie-mi si mie barbatii astia cu care vad ca ma tot chinui. Vreau sa inteleg cum de m-am "inhaitat" cu asemenea derbedei. Ma intereseaza aspectul fizic, situatia materiala, capacitatile intelectuale, Ce si cata scoala au, din ce familii provin, unde lucreaza, ce hobby-uri au si orice poti sa imi spui inafara de aceste lucruri despre acesti oameni ( "barbati" nu se pot numi dupa cat rau mi-au facut!). Te-am provocat! Na! :P
Deci...insarcinata, parasita, umilita, fara servici. Presupun ca sarcina e destul de avansata asa ca nu pot sa alerg dupa logodnicul meu si sa ii dau cateva perechi de palme ca sa isi revina, asa ca il las sa plece. :)
De umilinta as uita usor. Cred ca picioarele umflate si alte simptome cauzate tot de sarcina imi vor fi de mare ajutor in situatia asta. Sti tu, o durere mai mare te face sa uiti de una mai mica. ;)
La job nu m-as gandi cel putin deocamdata. Macar pana va avea copilul un an-doi. Ma va ajuta familia mea sa il cresc. Si va fi coplesit cu dragostea noastra. Deci nu am motive reale de ingrijorare.
E ciudat! Fac ce fac si in ochii unora tot cu alt barbat inafara logodnicului meu ajung in pat! Incep sa imi fac probeme si sa ma intreb: imi scrie pe frunte sau in palma ca destinul meu e asta?!  :-\

06 Iulie, 2005, 10:12:44 p.m.
Răspuns #185

Strumfita

Buna .. sper ca nu ii prea tarziu sa ma alatur si eu voua. Se poate?  :)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Iulie, 2005, 10:14:30 p.m.
Răspuns #186

Strumfita

Sorry , acuma am vazut si eu ca subiectul acesta a fost pus in mai :D

06 Iulie, 2005, 10:22:12 p.m.
Răspuns #187

DIANA

Vizitator

10 Iulie, 2005, 04:15:17 a.m.
Răspuns #188

DIANA

Vizitator
...Si...in loc de bun venit, SadAngel, imagineaza-ti ca esti in urmatoarea situatie: prietena ta cea mai buna a avut un iubit cu care s-a certat dupa ce ai batut-o la cap spunandu-i ca nu e potrivit pentru ea. Dupa cateva luni, insa, baiatul asta se indragosteste de tine si iti face curte asiduu. La un moment dat cedezi insistentelor lui si ii acorzi o sansa. Ba, mai mult, in scurt timp iti dai seama ca esti foarte indragostita de el. Prietena ta inca nu stie nimic si intr-o "nefericita" zi va vede pe strada tinandu-va de mana. Ce faci? Cum o lamuresti pe prietena ta sa nu rupa prietenia voastra si sa accepte relatia ta cu fostul ei iubit?
Te mai bucuri ca ai intrat in joc?!   :P

10 Iulie, 2005, 09:27:41 p.m.
Răspuns #189

Strumfita

Oups ..!!!
   Pai , o intrebare care ma cam depaseste.
   Sa vedem, deci, ii explic totul, ii spun cum a fost, ca el s-a indragostit de mine, si ca mi-a facut curte, ii spun ca, in timp, am inceput si eu sa ma indragostesc de el.
   Ii spun ca , inimii nu-i poti porunci si ca nu am vrut sa se intample asa ceva, ca e perechea mea ideala, ca , il iubesc si ma iubeste, si ca imi pare rau pentru cele intamplate.
  Si, poate as mai improviza ceva  ;D
  Ii bun raspunsul? ;D
  Aaaa, sincer .. dap, imi pare bine ca am intrat in joc ..!!!  :P :-*

13 Iulie, 2005, 08:51:25 p.m.
Răspuns #190

DIANA

Vizitator
Hm! Nu prea ma multumeste raspunsul. Dar imi asum vina: nu am fost destul de clara: vreau un monolog, inchipuie-ti ca esti in fata prietenei tale, adreseaza-i-te direct! Si, na, daca imi dai ocazia asta, te rog sa ii spui tot ce ai de spus IN VERSURI! :P

14 Iulie, 2005, 11:27:06 p.m.
Răspuns #191

Maria

Vizitator
    Diana draga, astazi de dimineata ai primit acasa o invitatie din partea comunitatii romanesti din State, sa participi la strangerea de fonduri si ajutoare pentru sinistratii din Romania. Apoi esti rugata sa insotesti transportul in Romania ca misionar.
     Intrebare: Ce faci, cum te descurci ca plecarea si toata actiunea este in aceeasi perioada cu pregatirile si nunta ta.

Pupici!

15 Iulie, 2005, 12:03:32 a.m.
Răspuns #192

DIANA

Vizitator
Mrrrrr! Delicata intrebare! :) Pot sa imi rezerv putin timp sa ma gandesc? SAu sunt insarcinata cumva? :)) Revin!!!

15 Iulie, 2005, 12:23:49 a.m.
Răspuns #193

DIANA

Vizitator
Pai mi-ai cerut sa ma impart intre iubirea ce i-o port logodnicului meu si nobletea mea sufleteasca. Ok, o sa incerc sa fiu sincera de la inceput pana la sfarsit. In primul rand cred ca intr-o situatie atat de delicata as incerca sa aflu cat de icat de importanta este prezenta mea la strangerea acestor fonduri., As explica superiorilor situatia legata de casatoria mea si as incerca sa ajung la un compromis. De exemplu sa plec in tara imediat dupa ce ma casatoresc, deci sa imi aman luna de miere. Daca nu s-ar putea, sigur ca as raspunde "prezent" la nevoile semenilor mei , consolandu-ma cu gandul ca imi aman placerea si bucuria de a deveni "doamna" si ca oricum nu sunt eu pusa pe petreceri cu fast mult, asa ca putinii membrii ai familiei si prietenii pe care i-am invitat ma vor intelege. In plus, stiu cateva persoane care tare s-ar bucura sa aman casatoria si mereu mi-au spus sa nu ma grabesc, sa ma gandesc bine inainte de un pas asa de mare, etc. ;)  ;D

Mai, voi chiar nu vreti sa ma vedeti la casa mea, cu sotul meu alaturi?! Sau de ce imi tot puneti piedici in fata altarului?!  ??? (Glumesc, normal! Stiu ca ma iubiti! ;) )
« Ultima Modificare: 15 Iulie, 2005, 12:27:04 a.m. de DIANA »

15 Iulie, 2005, 10:43:56 a.m.
Răspuns #194

Maria

Vizitator
   Raspunsul este bun. Si eu as proceda asa. Daca situatia n-ar fi foarte critica, as pleca dupa nunta(poate as mai strange ceva bani si de la meseni, ca tot sunt la moda balurile de caritate) poate impreuna cu sotul.
     Dar ca s-a n-o taraganesc prea mult, si fiindca tot venii vorba si te si prinsasi tu ca intrebarea este cu directie,...apeleaza sau contacteaza tu comunitatea romaneasca din oraselul sau satucul tau si treceti la treaba, sa vada lumea asta-ntreaga ca nu suntem o comunitate doar de interes si de petreceri, ca nu ne intereseaza doar cand vine Adi de Vito, ne intereseaza ca SUNTEM ROMANI si putem fi si sensibili si nu numai sentimentali. Asa umbla vorbili prin Romania ca cei ce traiesc dincolo au uitat de unde au plecat si vorba lui Tudor Gheorghe(pe asta sa-l chemati mai des ca-i Roman adevarat, iar daca vine si cu Vieru, poetul sa v-a luati si batiste de-acasa),,Romania Muma!''
                 Te pupicesc, iar de-o fi sa se-ntample,...Spor la treaba!
                                   Maria

PS.Robert draga sau toti cei care mai traiti in ,,tari straine'', face-ti toti acelasi lucru fara rusine, ca garantez eu ca nu suntem ,,popor de curve".Sper sa aibe ecou c-am postat si pe alte pagini aceste ,,apeluri" si le-am mai spus sa le fie rusine daca n-o fac,...de altfel se bucura cand ,,Surprize-Surprize" le gaseste sponsori sa le plateasca transportul pentru a-si vedea parintii parasiti de zeci sau ani,...aceia care i-a spalat la popou, sa creasca demni si-acum.....................