Pai decat sa se lase cu ferestyre sparte,sau intrari frauduloase, mai bine mi-ai spune draga crocantzel, cum se face, ca pierdut de frumusetea unei blonde bine tare, par luing, zambet angelic, ochi mari si verzi, sani voluptuosi, picioare de nu`ti ajung 4 etaje sa urci pana sus:), dar care umbla numai dupa tipi in varsta si cu bani, iar motto-ul ei e " spune`mi ce masina conduci ca sa-ti spun ce pozitie-mi place!" , iti [parasesti prietena, care poate chiar daca nu arata ca cea mai sus mentionata, dar ev feminina,dulce,inteligenta, si mai presus de orice, te iubeste asa cum esti!
Tu, student...cu un venit demn de student, mai mult cu datorii decat cu bani...iti pierzi capul dupa blonda, facand-o sa sufere pe iubita ta...intri in datorii in datorii, poate poate o cuceresti pe "maimutica", pana cand intr-o zi, faci datoriii ingrozitor de mari la unii camatari....si acum,ei sunt pe urmele tale, singura ta scapare, e fosta ta iubita, sau parintii...si parintii nu ai vrea in nici un chip sa afle...asa ca apelezi la ea...ea, desi ranita de tine, inca dinainte de a te gandi tu sa apelezi la ea,aflase ca ai probleme, si ptr a-ti arata ce ai pierdut, iti plateste datoriile(ti-am spus eu ca e inteligenta), iar in acel moment, iti dai seama cat de prost ai fost tu, si in genunchi,ii ceri iertare...ea te ridica usor si iti spune:"numai Dumnezeu are dreptul sa ierte!"
Clar, nu te mai vrea...ce fac in situatia asta??
Bun only u..de acum cand mai suferi, gandeste-te la faptul ca el chiar e gay

poate iti trece:D