05 Noiembrie, 2025, 08:21:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 474807 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Mai, 2005, 06:47:05 p.m.
Răspuns #120

un_suflet

Offf....ce ma fac? ce ma fac? toata ma framant....eu mare dansatoare cum sa ma impart sa ii impac pe amandoi???? Sunt 2 sarbatoriti amandoi mi-s tare dragi....iar eu trebuie sa acord primul dans....sarbatoritului!!!!! Cum sa fac? offf ce greu este...eu vreau sa dansez cu amandoi odata...
Putem face exceptie de la ragula cu....valsul si sa il inlocuim cu o...hora de mana? Incep eu cu amandoi ...dupa care, pe rand, cate unul, cate unul, va invit in hora sarbatoritilor si uite asa....toata lumea este multumita! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

13 Mai, 2005, 08:07:23 p.m.
Răspuns #121

Lorelei

Vineri 13 si-mi mai taie calea si-o pisica  ;D ;D ;D
E clar, semne ca tre' sa inceapa petrecerea. O singura intrebare am: unde sunt invitatii?  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

13 Mai, 2005, 08:11:05 p.m.
Răspuns #122

DIANA

Vizitator
Pai sa iti dau "raportul" scumpa prietena: un_suflet exerseaza pasii de dans, dew (lacrimioara noastra) canta de ne tiuie urechile, eu ma joc cu mâţa care ti-a taiat calea, Bllue isi pregateste discursul iar sarbatoritii...fac ce stiu ei mai bine: se lasa asteptati! :)
« Ultima Modificare: 13 Mai, 2005, 08:16:56 p.m. de DIANA »

13 Mai, 2005, 08:15:25 p.m.
Răspuns #123

dew

Vizitator
 Ufff...trebuie sa-mi scot rochita de la naftalina,sa-mi trimit slujnicele dupa farduri noi,sa-mi caut o coafeza buna....
    La multi ani,dragi prieteni .Eu va doresc din tot sufletelul meu :SANATATE,FERCIRE,NOROC si sa fiti IUBITI ,La MULTI ANI sa ne traiti!
        Pentru cei carora nu le place vocea mea :PUNETI-VA MAINILE LA URECHI!
  Am inceput si cant foarte tare sa ma auda toata familia ,orasul,sa se auda peste mari si tari ca  doar acum canta just_a_tear pentru prieteni:
  "La multi ani cu sanatate ,sa va dea Domul tot ce doriti,zile senine si fericire ,LA MUULTI ANIIIIIII sa traiti!La MUUULTI aniiiii sa traiti!"
       "Cine sa traiasca....?Cine sa traiasca???....La multi ani....Roby si Lord sa ne traiasca ...La mUUULTI ANIII..."
               ;D  ;D   ;D
     Ups...am cam ragusit.M-ati auzit???Sigur m-ati auzit?Am cantat din suflet pentru voi,prieteni.

13 Mai, 2005, 08:20:34 p.m.
Răspuns #124

Lorelei

Te-am auzit, te-am auzit, te-a auzit si imparatia vecina...  ;D ;D ;D
Oare sarbatoritii te-or fi auzit? Nu uitati, tre sa stingem luminile si sa strigam in cor: "Surprise!"  :D

13 Mai, 2005, 08:24:02 p.m.
Răspuns #125

dew

Vizitator
http://felicitari.rol.ro/felicitari/478.htm _iata si cadoul meu.Dar oare nu este prea putin fata de cat merita ei?Offf...ce le pot oferi eu mai mult? O floare cumparata dintr-o piata virtula si ...prietenia mea  ...Eeeee!!! Acesta ,DA,cadou de pret!
    Credeti ca este suficient? :o

29 August, 2005, 11:37:16 p.m.
Răspuns #126

HERRA

Vizitator
HELLO!!!!!!!!!!!!!! HELLO!!!!!!!!!!!!!
 Sa cante muzica!!!!!!!!!!!!
 Sa ma danseze flacaii !!!!!!!!! Sa vina printesele!!!!!!!!!!!!
 Sa dansam pana in zorii zilei, dupa sa ne adunam in jurul focului sa incepem sa povestim ca alte dati,  sa radem sa ne inveselim!!!!!!!!!!!!!

Imi era dor de voi, da mai ales de mirosul cozonacilor, de murmurul printeselor care deoobicei ma batfesc pe la spate, ca spun ele sunt mult pre Mofturoasa! De zambetele printilor inainte ca ele sa dispara in spatele pumnilor iubitelor...uffffffffffff cate amintiri aici!!!!!!!!
 Si uite, odaia cu fitness!!!!!!!!!! Si uite si odaia mea! Ce curat e! Mai, cine ne astepta pe noi?
 Aloooooooooooo????????? Care esti?????????? Spaer ca nu e printesa Plangacioasa!!!!! Ultima data ma alerga sa ma coafeze!!!!! Acu sper ca ca s-a potolit....ca mi-am tras o freza sic!

Alo?????????????/!!!!!!!!!!!!!!!!

30 August, 2005, 08:27:58 a.m.
Răspuns #127

Lorelei

Woooooow! Si eu faceam nani cand se striga adunarea la petrecere!
Vad ca e cazul sa ma apuc de dereticat si de curatat podele, de strans paienjenii ca se-anunta petrercereeeeeeeee!

Deci, dragilor, cu mic cu mare, va astept la castel! Macar pentru bunatate de tort ce ma voi chinui azi sa pregatesc  :D

30 August, 2005, 10:16:01 a.m.
Răspuns #128

HERRA

Vizitator
Sa inteleg ca merit un tort??????????????????
Sa stii ca nu eu am facut curat in castel!
Sau, o fii pentru intoarcerea mea!!!!!!???? Neah, daca era la plecare intelegeam, dar asa....sunt confuza!

Daca ma cautati sa stiti ca sunt in adaia cu forta :P

mmmmmmmmmmm, deja miroase bine!!!!!!!

30 August, 2005, 01:46:13 p.m.
Răspuns #129

desdemona

deci ar trebui sa imi scot rochia de la naftalina,nu?dar mai intai trebuie sa ma pun cu burta pe cartea de bucate,sa facem mancare de aia aleasa,sa vina lumea dupa miros,nu? ;D ;)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 August, 2005, 01:56:42 p.m.
Răspuns #130

Guardian|Angel

misterioase sunt caile Domnului...si ale mele,ca nu degeaba sunt Zeita Misterului,nu?
Ei bine momentan si pentru mine e un mister cum am ajuns iar aici....am calatorit in trasura mea peste mari si tari,in cautarea unui loc in care sa ma simnt bine,printre regi si regine,printi esi printese,zei si zeite ...chiar si oameni si capcauni .....si mister....tot aici am ajuns,,....se pare ca asta e destinul meu....petrecere???hhmmm....stiu exact cu ce imi voi infasura trup`sorul,insa e un mister....pentru voi,biensur!
intre timp,ma voi scalda intr-un jacuzzi plin cu lapte si miere...deh,m-am molipsit de la printesamofturoasa,acum sufar si eu de jacuzzi,cum sufera ea de x5 :D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 August, 2005, 04:03:06 p.m.
Răspuns #131

Lorelei

ahaaaaa, fiicele ratacitoare...  ;D

sa vedeti mister diseara la petrecere.  :D

desiree, bun venit! prima data la castel? nu-i nimic, te vei simti ca acasa.  ;)

dragelor, eu o intrebare am? unde sunt printii? eu speram sa nu fie petrecere... in pijamale  ;D ;D ;D

in rest - am avut grija de toate, pregatirile sunt in toi.

30 August, 2005, 04:30:08 p.m.
Răspuns #132

Lorelei

Pentru cei care au tot ratacit o vreme - va reamintesc oaspetii de pana acum ai castelului. Asteptam intotdeauna cu bratele deschise pe oricine se incumeta sa bata la poarta.  :)

Diana - printesa inimilor surazatoare
- ocazional zeiţă  ;)

Robert – prinţ de Ce-am-uitat
- important: deţinătorul cheilor dulapului zis şi „confesionar”  ;D ;D

Semiramis - ducesa de Navarra
- mesagerul împărăţiei şi responsabilă cu vrăjile

Alexia - domnita De-Pica

CLARA - Printesa de Inimă-Albastră

Hera – prinţesa mofturoasă
- celebră pentru X5-ul nelipsit  8)

RebecKa - Zeiţa Misterului

Dew (alia just_a_tear) – prinţesa plângăcioasă
- celebră pentru eternele certuri şi strigăte cu Grigoriu  :P

un_suflet – încă nu ne-a dezvăluit identitatea, dar se pare c-ar fi de viţă nobilă

Mr. Pheonix ... (alias L.bayron) – personajul cel mai „mediatizat de la castel” – numitul GRIGORIU
- vătaf al curţii – pe hârtie, că în realitate nu face nimic... ba face, bagă zânzanie între prinţese  ;D ;D ;D

si Lorelei - gazda dulce  ;D ;D ;D si printesa de Nu-Ma-Uita.

PS. Ce se-aude cu petrecerea?  :D

30 August, 2005, 05:10:46 p.m.
Răspuns #133

HERRA

Vizitator
Ce sa sea auda!!!!! Cornelius spala X5-ul, printesa Plangacioasa imi va face coafura :P si cei mai mari creatori de moda se calca in piceoare sa imi adica o rochie pentru asta seara :P

Cat despre printi....ce pot sa spun???? Ma intreb: 'sunt ei printi pe lume sau zeama de prune?'
Cred ca vom avea in curand un raspuns! Pe printisorul meu il las in porbagaj, sa se odihneasca, l-am prea stresat pe drum :P

Au revoir!

30 August, 2005, 05:15:55 p.m.
Răspuns #134

Lorelei

Hmmmm... who's Cornelius?  ??? ??? ???