05 Noiembrie, 2025, 08:20:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 474800 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2005, 10:55:25 p.m.
Răspuns #450

desdemona

hera..nici nu stii cum ma cheama..eu Printesa nordului..sunt o vedeta..uite tragedia..nu recunoasteti un star :D ;D ::)eu zic sa bem..gin tonic aveti?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 10:57:14 p.m.
Răspuns #451

Lorelei

Avem tot ce ne trebuie, evident si gin tonic  ;D
Fetelor, printeselor pardon  :D, iar ne-mbracam in pijamale?  ::)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Septembrie, 2005, 10:58:28 p.m.
Răspuns #452

HERRA

Vizitator
Wiskey cu redBull! Asta asa, sa faca crize de nervi Printul Taran-De-Soi, care zicea ca numa in cluburile de noapte se consuma asa ceva :'( :'(, ca nu degeaba il chema cum il chema!!!!!!!!
Atunci am stabilit, un Wiskey cu redbull sa fie! Doamnelor, va alaturati?????

01 Septembrie, 2005, 11:02:46 p.m.
Răspuns #453

Lorelei

Eu ma alatur, da' n-am de gand sa-mi inec amarul ca pana una alta ma simt foarte bine. Da' pana la urma... fiecare bea pt ce are chef  :)

Noroc!

01 Septembrie, 2005, 11:05:21 p.m.
Răspuns #454

HERRA

Vizitator
Pai, stii ca daca nu avem un subiect de barfa parca imi sta bautura in gat....
Apropos, eu eram deja in pijamale....:P

01 Septembrie, 2005, 11:08:21 p.m.
Răspuns #455

desdemona

eu sunt in niste pijamale noi..asa ca sa sarbatoresc ;D..ce nu avem subiect de barfa?doamnelor..noi suntem de soi..noi discutam subiecte interesante ::)usor cu bautura...iar ma doare capul maine..dar ce naiba..sa bem.. :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 11:08:34 p.m.
Răspuns #456

Lorelei

Iaca subiect de barfa: zicea mai devreme Zambarici ca cica nimic nu mai e cum trebuie. Ca nush in ce declin cadem cu totii, ca toate sunt negre... oare de ce mie mi-or parea (hac) mai roz asa cu picatele?  ;D ;D

01 Septembrie, 2005, 11:10:09 p.m.
Răspuns #457

desdemona

tu vezi in roz...ups..eu vad galben...sunt daltonista cred..sau opa..se inarte un pic camera... ;D

01 Septembrie, 2005, 11:12:58 p.m.
Răspuns #458

HERRA

Vizitator
Io, THINK PINK!  Azi (hac) mi-am rupt una bucata parte dorsala pedaland la (hac) bicliceta...ceea ce in ultimi 10 ani nici macar n-am atins din greseala!!!!!!! e clar, am dat in boala copiilor chei!!!!!!! Am pedalat vreo 25 de km!!!!!!!!!! numa dus, ca m-am intors cu masina :-[ spre rusinea satului!!!!!!Dar, a fost super....din punctul meu de vedere, celulita mea e de alta parere!

Si ce vina am ca altii se supara ca n-am io bani? Io nu ma supar,io ii beu!

01 Septembrie, 2005, 11:15:15 p.m.
Răspuns #459

desdemona

aa...ai bani pentru baut..bun..asta viata...pun si eu..facem cheta...si bem scump ,dar bun.Vad ca multa lume priveste...hai alaturati-va este loc(si mai multi bani pt bautura ::) ) ;D ;)
« Ultima Modificare: 01 Septembrie, 2005, 11:17:49 p.m. de desiree »

01 Septembrie, 2005, 11:18:44 p.m.
Răspuns #460

HERRA

Vizitator
Ce bautura pe bani???????? MOKA!!!!!!!!!!!!!!
Stiti voi ce sarbatorim noi maine??????????????
MAINE BEM MOKAAAAAAAAAAAAAA, Printesa Misterioasa da de baut , a mai imbatranit cu un an!!!!!! Si tre sa ne dea de baut....adika maine mai imbatraneste cu un an!!!!!!!!!!
Sa nu va atingeti de mancare! Recuperam maine!!!!!!!Dar, la baut...ce pot sa zic...decat...HAI SA EXERSAM!
SA NE TRAIESTI PRINTESA MISTERIOASA CA TREBUIESTI, dupa cum ziceam si mai devreme NU PREA MULT CA DERANJEAZA LA OCHI!(HAC)

01 Septembrie, 2005, 11:22:01 p.m.
Răspuns #461

Lorelei

Vad eu vad ca e timpul si de o cafea!  ;D ;D ;D Altfel daca mai exersam mult... maine cine ne mai aduna?  :D

01 Septembrie, 2005, 11:24:36 p.m.
Răspuns #462

HERRA

Vizitator
Antrenamentul e cheia succcccccccesului (hac)
Io zic sa supunem la vot!
Cine-i pentru sa voteze! Cine-i contra sa se abtina!

01 Septembrie, 2005, 11:25:29 p.m.
Răspuns #463

Lorelei

Io sunt contra! Asta pana aflu pentru ce votam, dup'aia poate ma razgandesc  ;D ;D

01 Septembrie, 2005, 11:26:24 p.m.
Răspuns #464

desdemona

eu sunt pt..da da sunt pentru.si daca este sarbatoare mare..trrebuie sa ne pregatim din timp..pregatim terenul..bem sa vedem cat rezistam ;D.ma sustineti?