05 Noiembrie, 2025, 10:34:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475396 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Martie, 2005, 10:06:55 p.m.
Răspuns #15

Robert.

Vizitator
Ha! Printesa, se vede pana si de la mine din dulap ca... nu tii calendarul! ;D Cand e agapa, pe 17 sau maine? :)

17 Martie, 2005, 10:12:06 p.m.
Răspuns #16

Lorelei

uhhhhh... se vede treaba ca mai uit si io  ;D ;D ;D. 18 dragilor, da' putem incepe de asta seara, ca n-oi fi gresit eu degeaba...  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Martie, 2005, 07:44:02 p.m.
Răspuns #17

DIANA

Vizitator
Agapa agapa dar unde sunt invitatii?! Sau am ajuns eu prea devreme?! Oi fi inhamat prea multi cai la trasura?! Se poate! Pana una-alta, sa ma plimb prin castel;. Poate vad si dulapul ala de care vorbeste toata lumea... la-la-la-la...

18 Martie, 2005, 08:52:18 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

Invitatii nu stiu pe unde sunt, dar gazda uite ca a venit.  ;D ;D Bun venit, printesa, ia loc, hai sa barfim un pic pana vin invitatii...  :D Si poate ma ajuti sa aranjam masa, asa ca sa-i imbiem....  ;)

18 Martie, 2005, 09:03:24 p.m.
Răspuns #19

DIANA

Vizitator
Bine te-am gasit, scumpa Lorelei! Nu m-as mira ca oaspetii sa fie imprastiati prin gradina castelului si pe la "confesionarul" printului De Nu Ma Uita!  ;D ;D ;D
Se vor intoarce ei cand le va fi foame si sete! Hai sa pregatim bucatele si sa aranjam masa!

18 Martie, 2005, 09:11:17 p.m.
Răspuns #20

Lorelei

Ei... ca bine zici printesa, hai sa pregatim masa ca acus apar oaspetii si ne gasesc "in pregatiri".  ;D ;D

Nu uitam nici vinul - cel mai bun din imparatie... pentru asa ocazie.
Hmmmm... te pomenesti ca respectivul "confesionar" e numai bun de vestibul.  ;D ;D ;D

18 Martie, 2005, 09:16:13 p.m.
Răspuns #21

DIANA

Vizitator
In orice caz, ciudate responsabilitati are dragul nostru print! :D Rosesc numai cand ma gandesc la dulap si la caracterul nastrusnic al printului! :-[ Cine stie ce nazbatii va face! Mai ales ca e responsabil cu veselia, si el isi ia rolul in "serios"!  ;D :-\ Daca mai bea si un pahar de vin...e clar ca ne vom putea astepta la orice!  :D
« Ultima Modificare: 18 Martie, 2005, 09:18:17 p.m. de DIANA »

18 Martie, 2005, 10:20:46 p.m.
Răspuns #22

Robert.

Vizitator
Ce cauta dulapul meu pe vestibul? Sau aici era si am uitat eu? :-\

'Seara! 8)

18 Martie, 2005, 10:41:29 p.m.
Răspuns #23

Lorelei

'Seara si bun venit. Gandeste-te repede ce ai uitat. Sau lasa. Mai bine pofteste de te-nfrupta din bunatati. Ori din vinisor....  :D Si-apoi ne mai spui tu ce-ai mai uitat in ultima vreme...  ;D ;D ;D

18 Martie, 2005, 10:52:18 p.m.
Răspuns #24

Robert.

Vizitator
pofetesc, poftesc!

Da' iar suntem in trei? Unde sunt cavalerii? Doar domnite singure? Tocmai am scapat de la jocul cu adevarul si ce o sa vad aici? Domnite dansand intre ele? Nu se poate!

Totusi mananc... 8)

...si beau, am uitat!

18 Martie, 2005, 10:55:00 p.m.
Răspuns #25

Lorelei

Pai daca un print avem si noi si nici ala nu ne invita la dans???  ;D

Aaaa. bine ca mi-am amintit, aveam o datorie mai veche cu care am intrat in an... poate e vremea s-o platesc!  ;)

18 Martie, 2005, 11:01:17 p.m.
Răspuns #26

DIANA

Vizitator
Ce tot susotiti voi acolo?!
Printe, ce vezi tu e visul multor barbati, asa ca nu te plange ci bucura-te!  ;D ;D ;D

18 Martie, 2005, 11:08:34 p.m.
Răspuns #27

Robert.

Vizitator
  ;D Asta intelegeati voi prin "agapa"?

Zau daca m-am prins! Atunci de ce nu vin si alti cavaleri ca sa viseze cu noi? :P

18 Martie, 2005, 11:22:43 p.m.
Răspuns #28

DIANA

Vizitator
Cavalerii sunt la intrecerea pe cai de afara. Sa ii lasam sa se simta bine si pe domnite sa se obisnuiasca cu castelul si florile din gradina. Eu zic sa adunam masa si sa ne retragem. Maine e o noua zi, mai buna de petreceri.  :D

18 Martie, 2005, 11:23:47 p.m.
Răspuns #29

Lorelei

Noapte buna, dar, dragii mei si sa ne revedem sanatosi si mai voiosi maine!