05 Noiembrie, 2025, 10:14:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475147 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Mai, 2005, 09:09:16 p.m.
Răspuns #105

L.bayron

Vizitator
acum cu suflet am dansat si cchiar am stat m-am minunat alice frumos s-a mai miscat  dar fratilor voi na-ti vazut o pisicuta pis pis cu aroama de cafea ca-m auzit eu de la o zana ce-a ramas fata batrana ;D ca sub blanita de cafea se ascunde mandra mea

04 Mai, 2005, 09:59:08 p.m.
Răspuns #106

Lorelei

Carcotasi si carcotite... printese, printi, zeite si alte misunatoare  ;D ;D.. ah, si marite Grigoriu, vad ca a-nceput petrecerea fara pregatiri. Asadar am venit cu intarituri: vin de butie din dulapul printului de Ce-am-uitat, muzica pe saturate si ceva d'ale gurii (naie, fluiere, flaute  ;D ;D ;D). Hai sa o-ncingem dar de petrecere, ca altfel iese cu scantei si ia foc castelul!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Mai, 2005, 10:18:59 p.m.
Răspuns #107

Lorelei

Hmmmm... ma gasesc cam singurica  ;D Se pare ca am ajuns la spartul targului... sau capului stim noi cui?  :P

05 Mai, 2005, 10:30:45 p.m.
Răspuns #108

L.bayron

Vizitator
si castelul e pustiu credca moare grigoriu ;D

06 Mai, 2005, 11:33:55 a.m.
Răspuns #109

un_suflet

Aham! acu' inteleg eu de ce domnul 'print de uita tot" nu ma invita in dulapul cu pricina.... acolo tine vinuuuu si...trebuie sa recunosc...reprezint un pericol pt dumnealui :)....
Castelul nu este pustiu mai! voi nu vedeti ca toata lumea a dat navala la mancare si bautura....ca asa-i romanu, deh! Eu am ramas singurica pe ringul de dans....ca nenea Grigoriu cica' moare...o fi de la "valsul" meu??? A ramas cineva care se poate dispensa de placerea de a manca in favoarea placerii de a dansa? :(
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Mai, 2005, 05:18:40 p.m.
Răspuns #110

Guardian|Angel

:'( :'( :'(
nu imi vine sa cred...dar parca eu eram zeita misterului....si totul a fost un mister pentru mine,.....nu m-0a invitat nimeni la bal....a da?
atunci veti suferi cu toti...grigoriu e invaluit si el in mister...si arunc o vraja asupra celei ce iubeste cu inima curata sa verse lacrimi amare,.....pana cand imi trece mie supararea!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Mai, 2005, 05:22:11 p.m.
Răspuns #111

Guardian|Angel

si tocmai mi-a trecut suparerea! ::)
asa ca data viitoare sa fiti atenti sa nu uitati de mine :'(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Mai, 2005, 10:09:39 p.m.
Răspuns #112

HERRA

Vizitator
Datorita intoarceri mai noii d'soare Dew.....propun mare ospat!
Toata lumea e invitata! Fara fite si mofturi, doar cu vin, wiskey, o maslina, o atentie!
Gazda sper sa isi faca datoria de gazda.....ca eu, ca deobicei am venit cu ideile!
Sa se stabileasca data ospatului de catre Printesa Fas...ca doar in cinstea ei e totul.
Oameni buni, scoateti-va costumele de la naftalina la aerisit.....
Nu pot sa nu ma intreb daca stiti ceva de printul Sotie...l-a mai vazut cineva in ultiuma vreme? Sper sa vina si el...nu-i stiu adresa...ca i-as trimite un porumbel...cu invitatie la bal :-[ ::) ;D
« Ultima Modificare: 08 Mai, 2005, 10:14:22 p.m. de HERRA »

08 Mai, 2005, 10:19:56 p.m.
Răspuns #113

dew

Vizitator
 Printi,printese,imparati si-mparatese ,conti,contese,regi ,regine ,capcauni si CAPCAUNE  ;D (aaa....era sa uit...) si voi vatafi de curte ,cu tobe si trambite va anunt ca Domnidoara De Fas s-a intors la castel ,vindecata de moftureala si sensibilitate si cu chef de chef  ;D .
    In cinstea revenirii domnisoarei De Fas(adica in cinstea mea  8) )propun o reuniune restransa in camera festiva pentru a discuta detaliile in legatura cu petrecerea pe care o vom organiza (in cinstea mea  :P )asta noapte (va fi si o ploaie de stele,tot in cinstea mea,am tratat eu cu Sefu' ).
      Ce spuneti?Va alaturati mie?
  PS:In legatura cu vataful de curte ...sttt...(va spun in soapta )...ne-am despartit!caci eu mi-am gasit perechea  :P
 PPS:In legatura cu capcaunul ...Sttt.....nu stie ca eu mi-am gasit perechea ,crede (saracutul) ca el este stapanul sufletelului meu.Auzi TU...un necunoscator de limba franceza...ufff....sa-si mai ia gandul!(nu ca as fi mofturoasca ,dar totusi,nu se cade...)
    Mais...iar am facut o prostioara de incep lacrimile sa-mi curga?Dar...Sefule' ...acum ce-am mai cuvantat gresit?  :'(  :'(  :'(  :'(
« Ultima Modificare: 08 Mai, 2005, 11:13:46 p.m. de dew »

09 Mai, 2005, 12:02:59 a.m.
Răspuns #114

L.bayron

Vizitator
si va distarti voi dragi meseni sa beti sa chefuiti caci astazi s-a intors parca un fiu risipitor, si nu lasati si nu lasati un biet vataf sa va fac o lacrima ca sa varsati , , plecand in graba pe furis , prin colturi mici si far de luminis, si va las in pe-un petic de hartie ars un mic bun ramas :
          "  Astăzi mă simt dintr-o dată nesigur. Mi-am pierdut ritmul şi evoluez pe sîrmă. Trec peste farmecul rezidat de această postură - riscul conţine întotdeauna o doză de plăcere, mai mult sau mai puţin vinovată. Vreau să-ţi spun doar că mă dezobişnuisem să-mi pun întrebări alături de viaţa mea, să mă tem de altceva în afară de moarte, să-mi doresc atîtea lucruri de care am crezut că m-am dispensat pentru totdeauna, să mă întreb, finalmente, dacă nu cumva a venit vremea unei mari schimbări. Pur şi simplu să o apuc pe altă cale decît cea convenită deja, să mă lansez într-un viraj extrem de periculos dar la fel de jutifica(n)t în ceea ce priveşte sensul aşezat oarecum nesigur la baza existenţei mele. Cînd mă voi opri? Mîine? Săptămîna viitoare? Peste o lună? . Cacir, vezi, există o particulă a viitorului care depinde de mine. Eu o pot ucide sau o pot cultiva - oricum ambele alternative pot fi suspectate de alianţă cu absurdul. Fiind stăpînul clipei am dreptul să-i fiu şi tiran…"
                                      si voi veni din nou promit , mai tanar si mai altruist al vostru vesnic acelasi Grigoriu

13 Mai, 2005, 02:13:21 a.m.
Răspuns #115

DIANA

Vizitator
Prieteni dragi, avem motiv de bucurie si de veselie! Azi Robert si LBayron implinesc...nu conteaza cati ani  ;), dar se cuvine sa ne adunam cu totii si sa le daruim un zambet, o vorba buna, un strop de sampanie si sa le uram impreuna La multi ani, sa ne traiasca si sa ne fie alaturi cat mai mult timp!

Draga Robert, draga Bayroane LA MULTI ANI, voiosi si sanatosi! Iata cadoul meu pentru voi: http://www.shabbir.com/romance/bday.html

Sa chefuim, prieteni, in cinstea lor! Mancare si bautura la discretie! Cantec, dans si veselie cat va pofteste inima! Nu va temeti, aici nu deranjam vecinii!  :D
« Ultima Modificare: 13 Mai, 2005, 06:34:55 p.m. de DIANA »

13 Mai, 2005, 08:14:55 a.m.
Răspuns #116

Robert.

Vizitator
Ah, ce mi-ai facut! Speram sa pot trece mai neobservat. :)

Chiar daca diseara voi intarzia, nu va temeti, nu inseamna ca... am uitat. ;) Poate doar... ca nu am terminat de citit tot ce mi-a trimis Diana. ;D

Cu bine si "La multi ani!" si baronului.

O zi buna tuturor!

13 Mai, 2005, 08:55:22 a.m.
Răspuns #117

Lorelei

S-a notat, s-a adjudecat, se fac pregatiri... doi sarbatoriti dintr-o lovitura! Clar, nu mai incape discutie, e rost de petrecere!  ;D ;D ;D

13 Mai, 2005, 04:24:49 p.m.
Răspuns #118

un_suflet

Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

13 Mai, 2005, 06:31:11 p.m.
Răspuns #119

DIANA

Vizitator
Ce zi ciudata! Vesela si totusi...13! Si vineri! Adica inainte de sambata! Cred ca toate spiritele rautacioase vor fi puse azi la colt de petrecerea noastra!  :)
« Ultima Modificare: 13 Mai, 2005, 06:35:21 p.m. de DIANA »