21 Decembrie, 2025, 01:19:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 494916 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 August, 2005, 05:26:48 p.m.
Răspuns #135

HERRA

Vizitator
Un nou vataf! ;D Mi-am dat seama ca sunt mai mult decat utili!
Stati linistiti el, nu ne va deranja, nici macar din greseala. pentru el, scopul vietii lui e sa ma serveasca pe mine!  ::)

30 August, 2005, 05:32:21 p.m.
Răspuns #136

Lorelei

Evident ca printesa mofturoasa trebuia sa aiba propriul vataf al carui scop in viata e slujirea ei  ;D ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 August, 2005, 05:48:41 p.m.
Răspuns #137

HERRA

Vizitator
Stimata printesa, te deranjeaza acest lucru? Pot oicand sa mai gasesc un vataf :P, asa asa...in cazul in care nu reusesti sa faci fata cu munca, gatitul...si ce mai vrei tu :P

30 August, 2005, 05:51:23 p.m.
Răspuns #138

Lorelei

Ei nu draga, ne ajunge o printesa mofturoasa. ce ne-am face cu doua?  ;D ;D ;D

30 August, 2005, 06:04:06 p.m.
Răspuns #139

HERRA

Vizitator
Am inteles ;), cum ramane cu pertrecerea? E totul pregatit? Se tine, nu?????????
Ard de nerbdare sa dansez, sa ascutl tot felul de povestiri....mai ales sa mananc cozonaci si tort!!!Avem atat de multe de povestit!

30 August, 2005, 06:09:17 p.m.
Răspuns #140

Lorelei

se tine, se tine, pregatirile sunt aproape gata. intrebarea e daca se va tine intre noi doua au ba?  ;D ;D ;D

30 August, 2005, 06:16:16 p.m.
Răspuns #141

HERRA

Vizitator
Pai e cam devreme! sa ma asteptam putin, invitatii trebuie sa apara!!!
In 2-3 ore maxim si conzonacii tai se vor termina! :P

30 August, 2005, 06:21:10 p.m.
Răspuns #142

Lorelei

se vor termina de copt sau ii vei termina?  ;D ;D

30 August, 2005, 06:39:13 p.m.
Răspuns #143

HERRA

Vizitator
De mancat!!!!!!!!! Eu aduc limoncello!!!!Cel mai bun, de pe Penisula Amalfitana, pentru o digestie usoara! :P

30 August, 2005, 07:49:12 p.m.
Răspuns #144

Guardian|Angel

stati linistite...am ajuns si eu...va faceati probleme ???limoncello ziceai mia cara???
ei bine,abia astept sa vina printii sa vedem ce vor servi un limoncello, sau un scotch bine pastrat de pe vremea cand  in Regatul Tacerii se sarbatorea fiesta scotch-ului???cred si eu ca limoncello ajuta la digestie,dar ...ce e de la mine, e atat de misterios, incat deschide apetitul nu numai la mancare, ci si la dans, voie buna, si....la complimentat domnite...ca deh, pe noi cine ne mai gadila...ma indoiesc ca tu ai sa apreciezi acest gest,mofturoas-o, ca de la nume ti se trage.....astept sa se umple sala de bal pentru a-mi face aparitia...cine stie cu cine...e un mister.... ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 August, 2005, 07:56:28 p.m.
Răspuns #145

Lorelei

Adica doar ai bagat nasu' sa adulmeci cozonacii pe care inca hera nu i-a terminat  ;D ;D eeee, inca n-ai vazut tortul ca altfel iti faceai deja "aparitia".  :D

ok, asteptam sa vedcem misterul....  ;)

30 August, 2005, 08:02:15 p.m.
Răspuns #146

Guardian|Angel

ei de ce sa imi bag nasul in cozonaci ca sunt la cura....atata drum in lung si in lat....si uite asa s-au acumulat 1-2 kg in plus,asa ca ma limitez doar la printisori si la scotch ;D
dar bineinteles draga gazda ca ai tai cozonaci [e care inca mofturoasa nu i-a terminat,miros extraordinar ;)

30 August, 2005, 08:04:05 p.m.
Răspuns #147

Lorelei

Hmmm... lasa ca o sa uiti de cura imediat ce dai cu nasu' de tort  ;D

Hei, hei, hei... vad lume noua apropiindu-se. Totul e gata, pregatit, acum ma apuc sa asez pe masa...
invitatii sa vina!  :)

30 August, 2005, 08:09:30 p.m.
Răspuns #148

Guardian|Angel

din odaia mea, vad multa lume fataindu-se prin jurul castelului,dar nimeni nu indrazneste sa intre.....ar trebui sa ii anuntam ca nu mai e capcaunul prin preajma???poate le e teama....

30 August, 2005, 08:27:42 p.m.
Răspuns #149

Daniela

Vizitator
Seara buna, boieri mari! Mai primiti un biet hoinar?
Se aude-n lung si-n lat c-aveti cozonaci de dat.
D'apai mie mi-e cam sete...vinuri albe, vinuri negre...nu conteaza ce culoare, daca-s vechi si curg siroaie :)