05 Noiembrie, 2025, 10:18:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475296 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 August, 2005, 08:32:11 p.m.
Răspuns #150

Lorelei

Seara buna sa iti fie! Ai venit in nebunie!  ;D

Vinuri albe, vinuri negre, ba chiar scotch se pare, iata,
Te-ai codit un pic sa intri... unde mi-ai umblat surata?  ;D

Hei, fetele, unde-ati disparut? Apar oaspetii si m-ati lasat singura sa am grija de toate? Bun venit, Daniela! Ummmm... mi se pare mie au ceva sange regesc a popsit la noi in "batatura"?  :)

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 August, 2005, 08:35:22 p.m.
Răspuns #151

Daniela

Vizitator
Vai, ce lipsa de maniere! Sa imi fie cu iertare, am uitat sa ma prezint. Mi-a teama sa nu va para ca nu-s demna de primit... :(
Sunt Daniela...si atat. Fara titluri sau mosii. Am, in schimb, o voie buna si multe de povestit.

30 August, 2005, 08:37:06 p.m.
Răspuns #152

Lorelei

Bun si Daniela si-atat  ;) Dar tot o sa-ti gasim noi un "titlu" (nimeni nu scapa  ;D) numai sa te cunoastem intai  ;D ;D ;D
Pana una alta, asteptam povestile domnitei  :) Mai ales daca se lasa cu voie buna....

30 August, 2005, 08:48:33 p.m.
Răspuns #153

Daniela

Vizitator
Ah, ce vesti bune imi dai! Gazde bune, nu e bai!
Multumiri si plecaciuni, domnita! Io fusei in lumea mare sa adun minuni si taine. Iata-ma acum, dupa mult umblat, ma-ntorsei de graba, caci acuma stiu ca minunea este oriunde se traieste :) Iara voi se pare ca stiti cel mai bine ce imi place mie...

30 August, 2005, 08:50:07 p.m.
Răspuns #154

Guardian|Angel

pppsstt...gazda dulce si frumoasa....eu spusei ca apar invaluita in mister cand se aduna toti oaspetii....mofturoasa e bolnava la ea in odaie...sa speram ca-i  doar un nmoft...insa pana atunci ar fi bine sa ma pregatesc....abia astept s-apara printii ;D ;Dsi sa nu uit...ureaza-i bun venit Danielei si-atat din partea mea...ca deh...stii ca eu sunt misterioasa ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 August, 2005, 09:01:49 p.m.
Răspuns #155

Daniela

Vizitator
Multumesc pentru primire, preacinstita Rebecka. Nadajduiesc ca pana dimineata o sa mai lasi cate ceva sa treaca prin valul de mister ce te-nconjoara. Poate ca trebuie sa te imbatam inainte... :D

30 August, 2005, 09:03:25 p.m.
Răspuns #156

Lorelei

Hop am sosit cu vin - si rosu si alb pana aflam gusturile noilor sositi  ;) si cu scotchul Rebekai. Ma intorc imediat cu prajiturile. Pana atunci - noroc!  :)

30 August, 2005, 09:06:55 p.m.
Răspuns #157

Daniela

Vizitator
parca auzisem muzica si zarva cand ma abateam pe la portile castelului...Eh, nu-i bai, sunt rabdatoare...Pana se mai aduna lume eu imi sting nerabdarea in sticla de scotch :) ssst!

30 August, 2005, 09:10:01 p.m.
Răspuns #158

Daniela

Vizitator
Noroc sa fie, scumpa gazda! eu deja vad lume care danseaza...sau poate scotch-ul e de vina...Ptiu! na ca nu mai stiu de mine! :)

30 August, 2005, 09:12:30 p.m.
Răspuns #159

Lorelei

Adica d'aia m-am dat io peste cap sa fac rost de vin si alb si negru? Ca pana la urma sa alegi scotchul Rebekai?  ;D ;D Sau asta asa. de aperitiv? Hai ca-l incerc si eu atunci. Noroc. Ummmm.... nu-i rau deloc  :D
Am adus si prajiturile si tortul, va rog sa va serviti dragelor. Muzica merge, stiti ce ne mai lipseste, nu?

30 August, 2005, 09:12:44 p.m.
Răspuns #160

HERRA

Vizitator
Sunteti bineveniti sa faceti ce doriti , cu cine doriti! Wiskey pentru toti, daca a mai ramas ceva! Hac!
Imi cer scuze, sunt putin (hac), extenuata, de la drum..(Hac)...Doar ca eu caut un (hac) print, care cred ca vrea sa se (hac) joace cu sentimentele mele :'( ( hac)
Upssssssssssss, cred ca tocmai am zarit niste cozonaci!!!!! Da, (hac) gazda unde este? Am nevoie urgent de o cafea (hac)

30 August, 2005, 09:17:14 p.m.
Răspuns #161

HERRA

Vizitator
Barbati, barbati...luav-ar Beep de ratati, cine v-a adus pe lume pe femei sa le inselati?
Asta lispeste nu?  ;D

Eu, printesa Mofturoasa, uneori chiar prea nervoasa, azi cu mana pe inima, declar in fata dumneavoastra (hac)...Cine a adus vinul asta alb???????? e super!!!!!!!!!

Stati asa ca trebuia sa declar ceva!
Sau lasa....mai (hac) tarziu!

Printesa de Nu Ma Uita, o cafea? (hac)

30 August, 2005, 09:21:08 p.m.
Răspuns #162

Lorelei

A venit cafeaua. Wow, ce-a patit X5-ul? Cine l-a (hac) busit in halul asta?  ;D ;D ;D

Fetelor, ii punem si sare in cafea?  :D

30 August, 2005, 09:26:21 p.m.
Răspuns #163

Guardian|Angel

neaahh....anunta-mi sosirea printesa draga...ca misterul e urmatorul...unde e rebecka,sunt si baietii...asa ca am sosit....si fara sare...mie-mi placemofturoasa asa...hac...cum e....cica oamenii care sun un pic....aa...hac si copii spun adevarul....ia zi-me mofturici...cu ce sa te ajutam????scotch si lamine...sau tre sa mai destup o sticla??? ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 August, 2005, 09:27:58 p.m.
Răspuns #164

Daniela

Vizitator
Am revenit...nu spun de unde. Printesa Mofturoasa, renunta la cafea; nu te ajuta. Eu am iesit un pic sa iau putin aer curat in piet. Ooops! ziceam ca nu spun...
Bune bune prajuturile. Deja nu-mi vine sa mai plec. Cat despre faza cu inselatul nu pot sa spun decat...sau lasa, mai bine astept sa vina domnii sa auda si ei ce-am de zis. Pana la urma, bata-i vina, e rau cu ei, dar fara-i trist :)