06 Noiembrie, 2025, 01:46:08 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475883 ori)

0 Membri și 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

21 Septembrie, 2005, 07:40:48 p.m.
Răspuns #600

DIANA

Vizitator
Nu, n-ai strigat in van, scumpa Melanie! Te auzeam dar nu puteam sa vin caci pisicii astia aveau chef de joaca si alergau prin castel in ciuda disperarii mele. Incercam sa ii prind  Imi era teama sa nu intre in vreo odaie a vre-unui musafir si sa faca stricaciuni sau sa deranjeze somnul cuiva, ca tare sunt zurlii cand simt gustul libertatii. Pana la urma, dupa ore de alergatura, i-am prins, e drept, cu ajutorul unei fetiscane si a mamei ei, care il cautau pe contele Robby - Roy, si carora le-am aratat drumul spre gradina, caci de acolo rasunau versurile majestatii tale! Te-au gasit? Ce s-a intamplat? Tare mi se pareau abatute si ingrijorate dar nu am indraznit sa le intreb nimic din dorinta de a pastra discretia fata de bunul meu prieten.
« Ultima Modificare: 21 Septembrie, 2005, 07:45:18 p.m. de DIANA »

24 Septembrie, 2005, 04:21:22 p.m.
Răspuns #601

Lord_Saladin

Vizitator
 Ce-i pe-aici  cu pustietatea asta ? Au trecut tatarii si au dat foc la castel ??  ;D ;D

24 Septembrie, 2005, 06:57:03 p.m.
Răspuns #602

Lorelei

Brrrrr, ce frig si ce ploaie! Ia sa pun eu un lemn pe foc, nu se stie cine se poate abate pe la castel pe asa vreme!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Septembrie, 2005, 11:02:35 a.m.
Răspuns #603

desdemona

bine v-am regasit dragii mei.Am fost atat de ocupata cu pregatirea celor orfani pentru scoala incat nu am mai avut timp sa vin pe la voi pe la castel.Mi s-a facut un dor de voi si de petrecerile voastre.Dar am sa va revansez.L-am rugat pe sotul meu sa aduce niste fructe speciale sa va fac o prajitura excelenta,cu care sa ma tineti minte.Nu sunt o bucatareasa desavarsita,dar ma straduiesc pentru voi.Ei...ce ziceti??care ma ajuta? :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Septembrie, 2005, 11:50:59 p.m.
Răspuns #604

Semiramis

Global Moderator
seara buna dragii mei. ca de obicei, toata lumea doarme, se pare ca sunt ultima care inchide lumina pe aici. de dezmaturi vad ca nu va mai arde...ori va sperie frigul asta? sireno, pune draga sa mai aduca lemne!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Septembrie, 2005, 01:52:03 a.m.
Răspuns #605

Evangeline

Citat
Ei...ce ziceti??care ma ajuta? 

Te ajut eu cu mare placere ;). Nici eu nu am mai dat de mult pe la castel...pe vremea asta nu-ti vine sa mergi nicaieri, dar m-am gandit sa mai dau o raita sa vad ce mai faceti. Cam pustiu la ora asta, toata lumea doarme si nimeni nu-mi tine companie. Am plecat si eu...am sa revin maine sa vad cine e la castel.  ::)
Daca aveti nevoie de mai multe lemne sa-mi spuneti ;D. Stiu eu pe cineva care va aduce lemne bune de foc. :D

:-*
Never, never quit!

26 Septembrie, 2005, 02:14:30 a.m.
Răspuns #606

Evangeline

Draga Paulin nu uita ca trebuie sa ne intalnim cu Andru la o cafea cu rom ;)

Never, never quit!

26 Septembrie, 2005, 10:13:49 p.m.
Răspuns #607

Robert.

Vizitator
Bine, bine, lemne pe foc, de acord, dar tocmai dulapul meu? :-\

27 Septembrie, 2005, 04:54:15 a.m.
Răspuns #608

Evangeline

Robby-Roy stai linistit ca nu-i nimeni prin castel, asa ca nu avem nevoie de lemne. Nu vezi ca de cateva zile nu mai pofteste nimeni pe la castel :-\. Unde o fi printesele, contesele, printii si contii? ???

Citat
Bine, bine, lemne pe foc, de acord, dar tocmai dulapul meu?

Chiar la dulapul tau nu m-am gandit si in plus face parte din castel. Nu se cuvine sa-l folosim pentru foc ;)

Never, never quit!

01 Noiembrie, 2005, 06:32:24 p.m.
Răspuns #609

Robert.

Vizitator
                                                                          BAU!!!

V-am speriat, nu-i asa? :)

01 Noiembrie, 2005, 07:42:52 p.m.
Răspuns #610

Lorelei

Si-nca rau, nu asa! Noi ca noi, da' ce s-or fi speriat paianjenii care s-au adunat...  ;D ;D Hai ca ma apuc de dereticat, poate or aparea si oaspetii (sa ma ajute, nu de alta  :D).

01 Noiembrie, 2005, 08:46:07 p.m.
Răspuns #611

Robert.

Vizitator
 "Si-nca rau, nu asa!" Ah, ce bine-mi pare! ;D Am mizat pe elementul surpriza. Totusi, crezi ca e cazul sa faci curat in tot castelul? ::)

01 Noiembrie, 2005, 08:51:01 p.m.
Răspuns #612

Lorelei

Asta depinde de cat de mult te hotarasti sa ma ajuti... in cate camere "facem curat"  ;D ;D pfiuuuu, pardon, fara ghilimele  :D

01 Noiembrie, 2005, 08:57:42 p.m.
Răspuns #613

Robert.

Vizitator
 ;D ;D ;D
Corect, fara ghilimele, dar cred ca nici paianjenii nu ne-ar crede! ;D

01 Noiembrie, 2005, 09:42:27 p.m.
Răspuns #614

Lorelei

eu propun totusi sa incepem prin a face curatenie in dulap... sa nu mai fie picior de paianjen sa nu mai aiba cine ce sa creada   ;D ;D