05 Noiembrie, 2025, 10:19:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475314 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Noiembrie, 2005, 07:09:32 p.m.
Răspuns #675

dew

Vizitator
 Geamul meu ...oare ce s-o fi-ntamplat ,cine a dat cu piatra? Sa fie vorba de vreun golan?sa fie vorba de vreo amenintare? auleu,fereasca-ma Doamne! stiti ca sunt sensibila si sperioaza ...deci Lorena draga ,pune sa dezlege canii ,trimite  baiatul sa ia pusca din cui, trageti clopotul de alarma,da-ti veste in sat ca hotii ne dau tarcoale (  ;D ,da surioara ,m-am trezit din lungul meu somnic, va pup de "bine v-am regasit !!!)
« Ultima Modificare: 12 Noiembrie, 2005, 07:12:34 p.m. de just_a_tear »

12 Noiembrie, 2005, 07:16:57 p.m.
Răspuns #676

Lorelei

Care va sa zica asta era? Arianei ii sade gandul la maritis? Sau tie surioara?  ;D ;D

Cat despre geam... a sarit o piatra de la sotron... pasamite singura  8)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

12 Noiembrie, 2005, 07:42:47 p.m.
Răspuns #677

dew

Vizitator
  :-[ M-am gandit ca noua, printeselor de la castel ne-ar sadea bine-n rolul de petitoare!  :D Si biata Ariana s-a speriat...Dar totusi ar cam fi vremea sa o maritam ,NU? ??? :o

12 Noiembrie, 2005, 07:52:13 p.m.
Răspuns #678

dew

Vizitator
 Tu,Ariana ,fata draga
 Acasa-ntoarce-te degraba
 Eu cu tine am glumit
 Ca sa ne distram umpic.
 Foaie verde busuioc
 Nici nu ma gandesc sa joc
 Pana cand frumoasa mea
 Asa nu s-o-ntorcea!
        :)

12 Noiembrie, 2005, 08:14:56 p.m.
Răspuns #679

alexia

Nu m-am gandit ca Arianei ii arde de maritat!  :o Daca e rapita, sper sa o fi rapit vreun print. Dar si asa nu e prea bine! Mi-ar place sa o petim, sa-i pregatim cate si mai cate...  :-\
            Draga Lacramioara, te rog mult, mai usor cu pusca si cu cainii, sa nu-i speriem pe cai ce ne dau tarcoale... Vorba Lorenei: a sarit o piatra de la sotron!   ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

13 Noiembrie, 2005, 05:39:45 a.m.
Răspuns #680

Evangeline

Am poposit si eu la castel cand toata lumea doarme :( Ce rau imi pare ca am lipsit de la intalnire :(, nu am mancat cozonac si nici n-am baut un vin fiert ::) Am sa-mi iau eu revansa :D
Cat despre Ariana, cred ca a furat-o vreun print ca si eu am cautat-o si nu am gasit-o. ::)
Lacramioara, in sat e liniste si nici urma de hoti. Nu cred ca hotii dau tarcoale. Uite eu am venit la castel acum cand e noapte si nimic ciudat prin-prejur, numai liniste si pace ;)

Acum va las sa va odihniti. Am plecat si eu sa trag un pui de somn. Acum sa vad daca camera de oaspeti e libera ::)

:-*
Never, never quit!

14 Noiembrie, 2005, 07:10:04 p.m.
Răspuns #681

Semiramis

Global Moderator
Lorelei, scumpa sirena, te rog nu induce ideea in aceasta comnitate cum ca eu si fi aruncat cu pietroiul de la sotron in geam...sa fim in clar. pai daca e revolutie, s-o stim si noi...cine stie ce mana criminala (cred ca tot aia de a dat iama in vinul meu) a spart geamul fetei...
in rest, ce mai faceti?  ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

15 Noiembrie, 2005, 08:51:33 p.m.
Răspuns #682

dew

Vizitator
 Da,sa dam de veste in sat ,ne "bantuie " hotii si nu cumva sa se intample vreo nenorocire.Stiu ca ceea ce a spus Lorena si printelese ( cu piatra de sotron ) a fost doar pentru a ma linisti ,doar sunt tare sperioasa (si de data asta am motiv sa fiu ingrijorata).Oricum am dezlegat canii ,mi-am luat pusca veche a sotului meu (din strainatate ) si la noapte voi sta de paza  ;D (vedeti cate sacrificii fac eu pentru voi??? :o) de la balconul meu .

Dragii si dragele mele,am propus sa ne reunim cu totii in sufragerie pentru ca avem ceva important de discutat.Mi-am tot batut capul (gandindu-ma la locul unde as putea-o gasi pe Ariana ) si calcaiele (cutreierand padurile in cautarea ei) cand de-odata s-a facut lumina-n cap'sorul meu  ::) Ariana lipseste de cateva zile ,dar spuneti-mi daca vreunul dintre voi la mai vazut pe Robby-Roy de atunci.Si mai ciudat este faptul ca lipseste si dulapul printului. ??? .Ce parere aveti despre asta?Sa fie oare posibil ca prietenul nostru de nadejde si de incredere sa ne-o rapeasca pe biata fata nevinovata?

In rest ,draga printesa,facem ...cozonaci,stergem praful,caram vinul si de'ale gurii din beci.Facem munca suplimentara si in castel totul este un talmes-balmes de nedescris(fara Ariana).In plus ,suntem de-a dreptul disperate caci abia reusim sa ne punem rochiile dimineata si partea cea mai dificila este coafura _stii si tu cat este de greu. ( :P) Dar,haida de ne da o mana de ajutor,nu sta!  :) Stii sa pregatesti mamaliguta cu ochiuri de oua si smantanica? Eu aduc malaiul tu pune apa la fiert .Vanatorul ne va aduce astazi (probabil) carne de ratusca salbatica( Imm) si in plus,uite ce atmosfera :auzi muzica?

( ANUNT DISPERAT:REDATI-Ne-O pe ARIANA ! )

15 Noiembrie, 2005, 09:15:17 p.m.
Răspuns #683

Lorelei

Nu nu nu, nu e cu putinta? Robby-Roy? Sa-mi faca una ca asta? Cu Ariana?
Aaaaaaaaaaarianooooooooooo, sarurile fata ca mor! Aoleu, cui cer eu sarurile, pacatele mele! Apa, apa!

15 Noiembrie, 2005, 10:07:48 p.m.
Răspuns #684

Robert.

Vizitator
E lucru cert deja, cum lipsesc umpic, cum ma fac de cacao! ;D ;D ;D

Mai, cum stateam eu ultima oara cu trei printese adormite in dulap, am zis sa profit, :o vazand ca nu se mai trezeau de doua zile (nu, nu era vina vinului ci a rezistentei la vin ;D). Am profitat asadar si le-am... (ce "le-am"? ce "le-am"? aveti rabdare!) Le-am luat rochiile largi si m-am dus sus pe acoperis. Doar stiti unde sunt cand ma apuca! De atunci si pana in ziua de azi, am lucrat la noua mea inventie: rochia zboaratoare! Cu fuste n-am vrut, ca sa nu spuna nimeni ca ma dau in vant dupa ele. ;D ;D ;D

Asadar, de o saptamana zbor peste turnurile castelului, cu inventia pe care am zis s-o numesc deocamdata parapantă. Nu radeti, o sa faca furori peste cateva secole, ascultati ce va spun! 8)

In seara asta insa, am vazut-o pe gazda noastra curăţind puşca si n-am vrut sa risc aiurea de dragul stiintei. ;D

Si de ce m-ati cautat, nu ati vazut ca am pus si plăcuţa cu "OCUPAT"? Unde pacatele mele puteam sa fiu? ::) :P

Ariana vine si ea imediat, in tot timpul acesta ea fiind asistenta mea. M-a asistat de multe ori la aterizare, unde am avut mai ales la inceput probleme. De doua ori chiar m-a reanimat, dupa ce imi inghitisem limba. ;D Nu va spun mai mult, fiind secret de laborator. Uitati-o, coboara!

15 Noiembrie, 2005, 10:13:01 p.m.
Răspuns #685

Lorelei

Asistenta, ai? Rochii zburatoare, ai? Parapanta, ai? Da' PARASUTA cum iti suna?  ;D ;D ;D Te-a reanimat, ai? D'aia erai OCUPAT! Si cand ma gandesc ca m-am plans ca erai LIBER  ::)

15 Noiembrie, 2005, 10:15:50 p.m.
Răspuns #686

Robert.

Vizitator
Si PARASUTA suna bine, ai dreptate! ;D ;D ;D

15 Noiembrie, 2005, 10:18:34 p.m.
Răspuns #687

Strumfita

Robby-Roy .. te-o resuscitat asai ? care metoda o folosit-o?  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Noiembrie, 2005, 10:23:52 p.m.
Răspuns #688

Lorelei

MI-E RAUUUUUU!

PS. Cu varianta "MIE RAU"  ;D ;D

15 Noiembrie, 2005, 10:26:56 p.m.
Răspuns #689

Strumfita

aduceti repede apa ..!!!  :o
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?