... dupa ce am servit ceaiul cu printesa Katterine, am mai stat un pic de povesti, iar apoi ea a plecat sa-si caute niste pantofi care-i plac mult dar care nu-i mai vazuse de mult ...
apoi am "studiat" putin camera in care am fost cazat, am observat ca era foarte curata, servitoarea isi facuse bine treba. am observat tablourile asezate pe peretii inalti ai camerei, erau intr-adevar fascinante. apoi am iesit putin pe terasa sa mai respir putin aer proaspat, slujitoarea a gresit totusi si a pus prea multe lemne pe foc, asa ca am mai racorit totodata si camera in timp ce imi faceam o idee asupra imprejurimilor castelului. apoi am dormit ca un bebelus din cauza caldurii un pic exagerate din camera.
a doua zi, dupa ce m-am trezit, am iesit la o mica plimbarica prin castel si, deodata, din multitudinea de camere plasate de-a lungul unui hol impunator, o alta domnita frmumusica foc tocmai iesea din camera ei, era printesa Lacramioara, a iesit si mi-a urat si ea la randul ei bun venit la castel. I-am multumit, spunandu-i ca altcineva ia luat-o inainte (Katterine).

Apoi, m-a invitat in salon sa servim o cafea. Lacramioara mi-a povestit cum l-a cunoscut pe sotul ei, mi-a spus cum stau lucrurile prin castel si am descoperit cu bucurie ca aveam de-a face cu o lume minunata, cum numai prin basme intalnesti.
din nevoia de a ma face util si de a multumi pentru ospitalitatea cu care am fost tratat, am iesit afara sa curat zapada care s-a depus in timp ce toata lumea dormea.
in nici un caz nu vroiam ca vreo printesa sa pateasca ceva alunecand si cazand pe gheata.
am observat insa ca printesele erau afara si se bucurau din plin de caderea primilor fulgi, si chiar se bateau cu zapada, asa ca nu au ezitat deloc sa-mi imparta si mie cativa bulgari de zapada.
si eu, la randul meu am fost generos si am impartit cu bucurie bulgari din plin.

dupa ce toata joaca s-a terminat, si dupa ce evident si eu imi terminasem treaba de a curata zapada de pe aleea plasata la intrarea in castel, am intrat cu totii in castel si fiecare s-a dus la treba lui.
urcand pe scari, m-am intalnit cu Katterine si am aflat cu bucurie ca se pregateste o petrecere in cinstea mea. Ce loc minunat am gasit, cred ca voi mai ramane ceva timp la castel, asta daca nu deranjez bineinteles.