05 Noiembrie, 2025, 10:05:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 474908 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Decembrie, 2005, 02:16:52 p.m.
Răspuns #810

ONLY DESIRE

Poposesc si eu la castel pentru prima oara...pentru a va ura un an  mai bun,fericire si implinirea tuturor dorintelor! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Decembrie, 2005, 04:03:10 p.m.
Răspuns #811

desdemona

asa sa fie...un an mai bun pt toti..cu sperante visuri si impliniri.si nu in cele din urma cu multa iubire.Dar sper ca dragii mei va mai pot ura toate astea si in seara de ajun...pt a fi cat mai aproape si in anul care vine,nu?Pt marea mea familie Lovetime:
La multi ani In Lovetime,cu multa fericire,intelegere si iubire!!!!avesti grija de voi dragii mei
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Decembrie, 2005, 11:22:35 p.m.
Răspuns #812

Lorelei

Bun venit la castel, only u, desdemona scumpa, bine te-ai intors!
Semiramida, vorba ta la castel se aude intotdeauna cu drag.
Si in plus si-o Raza de soare sa ne lumineze sufletele.

Ma bucur sa va stiu pe toate aproape, sper sa ne strangem din cand in cand la castel pentru o vorba buna sau pentru o gluma si sper sa aveti cu totii sarbatori frumoase.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Decembrie, 2005, 11:41:40 p.m.
Răspuns #813

ONLY DESIRE

Si eu sper ca o sa ne strangem toti aici la castel,sa vad si eu cum este atmosfera pe aici....caci i s-a dus vestea!Pana atunci va pup pe toti si va multumesc ca m-ati primit in aceasta mare familie! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Decembrie, 2005, 04:24:07 p.m.
Răspuns #814

cv

Vizitator
Buna seara, c-a-nserat,
Noi cu plugul ne-am luat,
Pe la case, ca si an,
Cum a zis badea Traian.
La multi ani cu sanatate
Sa va dea Domnul de toate.
La multi ani sa traiti
Sa va gasim fericiti.

Nu venim cu vreun gand rau,
Ci v-aducem pe Dumnezeu.
Noul An sa vi-l vestim,
Azi cand cel vechi il sfarsim
Zile bune sa va dea
Dumnezeu din mila sa!
Haisa...cea.Haisa...hais!

Am venit ca fiecare,
Sa va facem o urare:
O urare din strabuni,
Caci ei au fost oameni buni
Si-au pastrat cu-nsufletire
Obiceiuri de iubire.
Multi ani sa traiti,
Multi ani, fericiti!

Plugurelul mititel,
Cu rotitele de fier,
Trag baietii vartos, la el
Plugurel cu sase boi:
Cei dinainte,
Cu coarnele frante.
Cei de la mijloc
Cu stele de busuioc,
Cei de la roata,
Cu coarnele-n volta!

De urat, am mai urat,
Dara ni-i c-om insera,
Pe la curtile voastre;
Departe de casele noastre;
Ca suntem infrigurati
Si cu daruri incarcati
Hais... cea.Hais...hais.

Busuioc verde pe masa,
Ramai gazda sanatoasa
Anul Nou ce-ati asteptat
Sa va fie imbelsugat,
Tot cu grau si cu porumb,
Daruit de Domnul Sfant.
Haisa... cea.Hais...hais.

Busuioc verde pe jos,
Ramaneti toti sanatosi.
Casa sa va fie plina,
De a cerului lumina,
Sa va fie tot spre bine...
Multi ani sa traiti,
Multi ani, fericiti!

30 Decembrie, 2005, 09:22:19 p.m.
Răspuns #815

desdemona

apoi cu o asa uratura (tot mai drag iti este sa stai pe aici)
hai uurati mai flacai
hai hai!!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Decembrie, 2005, 11:30:01 p.m.
Răspuns #816

Semiramis

Global Moderator
vad ca sunteti puse pe petrecut si colindat...fete rele...:D
minerva, ma duc la han, gata-s cozonacii?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Decembrie, 2005, 11:37:10 p.m.
Răspuns #817

cv

Vizitator
 :D gata sunt, dar Domnia ta nu vrea sa colinde la castel? Ca Domnita Lorelei cred ca da nuci si covrigi, poate si acadele pentru uratori
Aho ahoo... :)

30 Decembrie, 2005, 11:39:35 p.m.
Răspuns #818

Semiramis

Global Moderator
as colinda eu...dar vad ca gazda noastra umbla creanga...nu-i nicaieri...
nu stiu pe unde bantuie...poate a rapit-o cineva. ;D

30 Decembrie, 2005, 11:47:53 p.m.
Răspuns #819

cv

Vizitator
Nu cred eu ca se lasa gazda noastra furata cu una cu doua. Sau poate totusi a furat-o mos Ene... El cand vine... poci sa te impotrivesti? :D
Eu una tot trag nadejde ca mi-o da... ca maine e zi mare si fara traistuta plina nu vad pe unde am sa imi odihnesc oasele (daca se poate jucand si ciocnind cu gazdele :D )

30 Decembrie, 2005, 11:49:31 p.m.
Răspuns #820

Semiramis

Global Moderator
trece anul. in fiecare 31 decembrie...imi pare rau pentru anul care trece...ne mai aducem cand si cand aminte...in anul ....eram in facultate, in anul....l-am cunoscut pe....si uite asa, trec toti.
ce-ai in desaga? ceva bun si pentru mine? ;D

31 Decembrie, 2005, 12:01:28 a.m.
Răspuns #821

cv

Vizitator
 :D bun Domnita, bun. Iaca de vezi si domnia ta ce ti-o place. Facultate... ohoo tinerete Domnita! Nici ca-mi amintesc cand au trecut anii... Eu abia ce m-am intalnit anul asta de se sfarseste cu colegii si parca nici nu-mi aminteam sa-i fi stiut vreodata. Am imbatranit si grijile au mai adaugat o cuta... noua. Noi sa fim sanatoase si sa avem motive sa zambim. La multi ani, Domnita! Sanatate si cele bune sa se-adune!

06 Ianuarie, 2006, 12:35:08 p.m.
Răspuns #822

desdemona

hellooo?!!este cineva...?a este!!  ;D  ba nu...doar ecoul meu :'( unde ati plecat dragilor?eu pregatesc ciocolata calda..poate mirosul se va raspandi si va aduce printii si domnitele. ::)

06 Ianuarie, 2006, 10:54:37 p.m.
Răspuns #823

Evangeline

Bine ai gandit ;D, mirosul de ciocolata calda m-a adus la castel. Imi era asa de dor de voi prieteni :( si acum ca am venit si eu sa stau cu voi nu e nimeni :o ::)
Revin mai tarziu poate gasesc pe cineva ca nu-mi place sa beau ciocolata singura :P

:-*
Never, never quit!

06 Ianuarie, 2006, 11:56:38 p.m.
Răspuns #824

Lorelei

Ciocolata, ciocolata... cum sa rezisti? Bine v-am gasit. Deja castelul nu-mi mai pare asa pustiu. Eu una m-am servit deja. In anul nou portile castelului s-au deschis deja pentru oricine vrea sa-i treaca pragul. Ne-om bucura oricand de oaspeti. Suntem acasa.  :)

PS. Nu m-a rapit nimeni, dar e drept ca am tot colindat prin imparatie de sarbatori. Dar ma bucur ca au fost oaspeti la castel. Ce spun eu oaspeti? Deja sunteti de-ai casei   ;)
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2006, 12:07:03 a.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.