05 Noiembrie, 2025, 10:08:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 474991 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 12:06:42 a.m.
Răspuns #825

Evangeline

Ce bucurie, draga gazda nu ne-am mai intalnit de mult :) Am sa ma servesc si eu cu o ciocolata calda si am sa ma bucur de compania ta, daca-mi permiti ::)

:-*
Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 12:08:15 a.m.
Răspuns #826

Lorelei

Printesa Katterina, tare ma bucur sa te regasesc aici. Ca n-am mai stat de mult de povesti. Si buna ciocolata printesei Des!  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Ianuarie, 2006, 12:38:46 a.m.
Răspuns #827

Evangeline

Ei cred ca Des e foarte priceputa si poate ar trebui sa treaca in fiecare zi pe aici sa ne pregateasca cate ceva bun ;)
Ma bucur si eu tare mult ca ne-am intalnit, chiar daca nu am stat prea mult la povesti ;)

Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 04:16:26 a.m.
Răspuns #828

ONLY DESIRE

Primiti alaturi de voi o slujnica loiala ce pana acum a stat la portile Castelului....incercand sa-si faca putin curaj si sa intre?Caci printre atatia printi si printese...ce are a cauta o biata slujnica?Nu-i vorba...caci nici eu nu sunt de vita rea...insa,soarta mi-a dat o lectie....Dar povestea mea o sa o aflati alta data,caci acum tare sunt ostenita si as vrea sa dorm intr-un pat moale,caci trupul meu a simtit doar pamantul tare de ceva timp incoace;sa beau ceva cald,caci tare frig imi este...
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2006, 05:04:50 a.m.
Răspuns #829

Evangeline

Bine ai venit la castel! Gazda nu e prin preajma si am sa-ti tin eu companie pana se trezeste gazda. Presupun ca doarme ca nu am mai vazut-o prin castel de cateva ore bune ;) Ma bucur ca am cu cine sa stau. Eu noaptea nu am somn, sau mai bine spus nu am un somn linistit si prefer sa ma plimb prin castel si sa-i admir frumusetile :)
Am sa trag o fuga sa vad care camera de oaspeti ti-o pregatesc. Ariana doarme si ea, de aceea am sa fac eu un pic de curat prin camera  ;) Intai de toate am sa te servesc cu o ciocolata calda sau cu un vin fiert, depinde ce preferi si am sa te servesc cu bucate alese ::)
Iti urez inca o data bun venit si cand ma intorc sunt tare nerabdatoare sa-ti aud povestea ;)

Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 05:20:41 a.m.
Răspuns #830

ONLY DESIRE

Bine te-am gasit!Tare bucuroasa sunt ca gasesc pe cineva la castel la aceasta ora tarzie!Multam' ca te grijesti de sufletelul meu si imi oferi un loc moale de dormit,o ciocolata calda si mai ales bucate,ca tare imi e foame!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2006, 05:26:11 a.m.
Răspuns #831

Evangeline

Ti-am aranjat camera, e mare si tare draguta. Inainte sa ti-o arat am sa-ti tin companie, ca sa nu mananci singura ;D Maine am sa-ti arat castelul si am sa-i las un bilet gazdei ca avem un nou oaspete. ;)

« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2006, 06:10:04 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 02:40:15 p.m.
Răspuns #832

ONLY DESIRE

Hmmm...ce bine am dormit!Ce frumos e aici in Castel!Multam' conita ca te-ai ingrijit de mine si mi-ai tinut companie....De indata ce gazda imi va permite sa raman aici alaturi de voi ca tare e cald si bine,va voi spune si povestea mea de veti dori sa o aflati!

07 Ianuarie, 2006, 02:51:00 p.m.
Răspuns #833

Lorelei

Bun venit only u! Katterina, iti multumesc ca ai avut grija de printesa care isi zice slujnica??? (ne va lamuri povestea, sunt singura!) in lipsa mea.
Ce bine sa va gasesc la castel. Eu am adus ceai cu putin rom sa ne incalzim si sa ascultam povestea!

07 Ianuarie, 2006, 03:59:29 p.m.
Răspuns #834

ONLY DESIRE

Povestea mea incepe cu 20 de ani in urma,cand regele dintr-o regiune numita Speranta astepta cu nerabdare sanasaca regina.isi dorea atat de mult sa ii daruiasca un print,atat de mult ca atunci cand a auzit ca e o printesa...si-a renegat propriul copil!In timp regele a invatat sa-si iubeasca fiica...dar nu i-a dat nici un nume caci aceasta era foarte urata(fusese blestemata de insusi tatal ei sa fie mai urata chiar decat Muma Padurii) si nu i-a gasit nici un nume pe masura urateniei sale!
Anii au trecut printesa ajunsese la varsta maritisului...insa cine sa o ia de sotie?(chiar daca avea sa mosteneasca o avere imensa).ea plangea in fiecare noapte si se ruga sa nu mai fie atat de urata,caci si parintii ii murise si tare singura era pe lume!
intr-o noapte a plans atat de mult incat Dumnezeu a hotarat sa ii indeplineasca dorinta,insa trebuia sa renunte la ceva:la tot ce avea...sa ramana doar cu frumusetea.A devenit slujnica in propriul castel....dar nu a putut suporta sa ii slujeasca pe cei care carae nu demult o slujeau pe ea...si care acum o batjocoreau tot timpul.
Si asa printesa devenita peste noapte slujnica ajunse la Castelul SanSoucis!Si stete pe la portile castelului zile intregi asteptand ca cineva sa o cheme inauntru....insa era cam pustiu pe la castel,asaca se hotara sa intre singura!

07 Ianuarie, 2006, 05:32:02 p.m.
Răspuns #835

Lorelei

Si-uite-asa ai ajuns intr-un alt castel in care esti primita ca printesa, asa cum meriti. Bun venit, printesa Ondine (sau poate totusi te numesti altfel? sa ne spui!)!

07 Ianuarie, 2006, 05:36:04 p.m.
Răspuns #836

ONLY DESIRE

Nu ma numesc nicicum!Ondine...imi place!E un nume misterios.....Asadar mi-am recapatat statutul de printesa?Cat de fericita m-ati facut!

07 Ianuarie, 2006, 05:38:05 p.m.
Răspuns #837

Lorelei

Bun atunci, printesa Ondine, ce-ti doreste inimioara? O ciocolata calda? Ceai cu rom? Vin fiert? Eu am adus de toate! Serveste-te!

07 Ianuarie, 2006, 05:40:35 p.m.
Răspuns #838

ONLY DESIRE

Hmmm, o ciocolata fierbinte mi-ar prinde tare bine....sarut mana.nu mai e nimenipe la prin castel?caci m-am saturat de singuratate........

07 Ianuarie, 2006, 05:50:53 p.m.
Răspuns #839

Lorelei

Ei ei... lumea se odihneste dupa sarbatori sau or fi pe la vreun Ion, vreo Ioana...  ;D Dar vom avea si seri pline la castel, nu-ti face griji...