05 Noiembrie, 2025, 10:44:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475559 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Februarie, 2006, 11:59:06 p.m.
Răspuns #945

cv

Vizitator
hangita? cine-i hangita? uff m-a dat de gol purtarea asta :)) si cand te gandesti ca-mi pusesem masca de domnita... ba chiar am si dansat... ia uite... nici nu s-a facut miezul noptii si m-am transformat. musai sa fug pana nu se strica si caleasca ;)
un  :) printisorului charlie si... :-[, un  :-* lui Doridac
« Ultima Modificare: 18 Februarie, 2006, 12:04:21 a.m. de Minerva »

18 Februarie, 2006, 12:09:34 a.m.
Răspuns #946

Lorelei

Ptiuuuuu, domnita am vrut sa zic  ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Februarie, 2006, 12:17:04 a.m.
Răspuns #947

Maria

Vizitator
    Nu! nu,...caleasca este a Cenusaresei.  Nu schimbati povestile . Bine, daca insistati se poate folosi doar in stari de ebrietate.Aveti de grija, vinul fiert cu scortisoara, produce dependenta! :P

18 Februarie, 2006, 12:20:58 a.m.
Răspuns #948

Lorelei

Hey, I'm Lorelei, and I'm a vinfiertoholic  ;D ;D

Ce zici, te facem dependenta?  :D

18 Februarie, 2006, 12:26:45 a.m.
Răspuns #949

cv

Vizitator
Off Topic: e valabil Maria si la hangite? :D
Ca hangite fara vin... Acum iarta-ma cred ca nu-i de la vin ci de la varsta.Ca babuta esti Domnia ta si... uscaciune eu. (N-am rezistat ::) :D)
Gata. Somn linistit, oaspeti si gazde.

18 Februarie, 2006, 12:40:33 a.m.
Răspuns #950

Lorelei

Si tie hangita (ptiuuuu, domnita!  ;D) somn usor si fara griji.

18 Februarie, 2006, 01:01:30 a.m.
Răspuns #951

Maria

Vizitator
      Domnite si hangite dragi, este asa de bine in castelul vostru ca intr-una din zile am confundat interfonul cu cavalerul de la poarta castelului. Sa nu va fie cu suparare, uneori folosesc masina timpului, sa mai pot posta si eu p'aci.
         Sa nu-mi puneti intrebari de vremurile astea ca-s negre tare si n-au nici aroma de vin cu scortisoara. Tine-ti timpul in loc!

18 Februarie, 2006, 01:03:58 a.m.
Răspuns #952

Lorelei

L-am tine noi in loc, da' el nu se lasa.  :)
Te mai asteptam oricand.

18 Februarie, 2006, 01:14:17 a.m.
Răspuns #953

Maria

Vizitator
      Vise placute, Domnite dragi,...sa fiti iubite!
    Maine-i sambata, asa ca sigur va fi bal! Sa va treziti de dimineata, sa v-asezati zulufii, verificati corsetul si nu uitati sa va calcati dantela.
      Puneti servitorii sa lustruiasca marmura, sa frece argintaria, posibil sa vina cavaleri de la Venetia si Roma! :-* ;)

18 Februarie, 2006, 08:27:36 p.m.
Răspuns #954

desdemona

Eu am sosit..nu de la Paris,nu de la Roma..nu de la Verona.Vin dintr-un capat de lume..dar sper ca ma primiti.zilele trecute am tipat eu cat am putut dar nu m-a auzit nimeni..am si ragusit. :'( nimeni nu a observat..nici in poveste ..uf uf..poate primiti pe cineva care are nevoie de ingrijiri..niste zambete,niste glume..si o povestioara ceva.si gata sunt ca noua.Cine se ofera? ::) ::) ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 08:54:59 p.m.
Răspuns #955

Lorelei

Pai eu speram, printesa Des, ca domnia ta sa vina cu povestea...  ;)

Bun venit si mai iarta gazda daca din cand in cand se mai rataceste prin castel si nu te0o fi auzit.  :)

18 Februarie, 2006, 08:57:45 p.m.
Răspuns #956

desdemona

Domnia ta?Auleu usor ca ma pierd..nu-s invatata cu astfel de cuvinte asa din prima.O poveste va spun,dar promiteti ca nu radeti de naivitatea ei?M-am gandit sa va spun povestea lacramioarei..una din florile mele preferate.Ce zice-ti aveti rabdare sa auziti?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 09:07:06 p.m.
Răspuns #957

Lorelei

Draga Des, eu una m-am asezat lanaga semineu, am adus niscavai cozonac si la alegere sirop de menta sau vin fiert, si astept povestea despre lacramioare...

18 Februarie, 2006, 09:23:18 p.m.
Răspuns #958

desdemona

Yeee.!!!am cel mai bun ascultator pe care si l-ar dori un povestitor.Poate vor mai veni si altii...
Haide sa incepem...

Era o data un imparat si o regina.Se iubeau foarte mult...si din aceasta iubire s-au nascut doi gemeni..un baiat si o fata.Ca doua picaturi de apa..si la suflet si la fizic.Erau tare frumosi,si buni la suflet..Inveseleau tot palatul doar cu un zambet de al lor...unde mergeau lunimau locul.Lumea traia odata cu ei..si era doar a lor.Se intelegeau foarte bine..nu ii vedeai niciodata despartiti..Si asa au trecut anii..cu bucurie si fericire.
Dar tanara domnita s-a imbolnavit foarte tare...lumea lor s-a daramat...nimeni nu mai zambea..doar bunul sau frate..zambea ca sa ii ridice moralul,desi ii sufletul i se rupea cand o vedea suferind,cand vedea ca luminita din ochii ei cei atat de clazi se stingea pe zi ce trece..
Dar nefericirea nu i-a ferit...domnita moare...in mari chinuri trece in lumea celor vesnici.Nu va pot spune ce dezastru a fost...cerul a cazut peste tanar..Cand a vazut ca a murit...cand luminita sa s-a stins...niste lacrimi si-au facut drum pe obrajii lui palizi..A zis ca nu poate pierde nici o lacrima fara sa fie pentru sora lui...si a facut un legamant..fiecare lacrima cazuta sa se transforme in floare...sa realizeze minunea cunoscuta azi sub numele de floarea Lacramioara.
mi imi place sa cred ca nimic nu se pierde totul se transforma.imi place sa cred ca lacrimoarele izvorasc din ochii nostri.Nu e asa ca este minunat?Nu este minunat ce poate crea suferinta?

v-a placut?am atras oaspetii...daca nu povestea mea macar mirosul de cozonac..ia ce bine mai miroase! :D

18 Februarie, 2006, 09:25:53 p.m.
Răspuns #959

Lorelei

Am zambit.  :) Parca miroase a lacramioare. Sau o fi cozonacul?  ;D ;D