05 Noiembrie, 2025, 10:44:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475541 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Mai, 2006, 10:50:16 p.m.
Răspuns #1215

Lorelei

'nteles sa traiti! Cel putin eu, Lorena alias Lorelei, alias "femeia piscicola (grrrrr!), am inteles. De fapt, piticul drag m-a si zarit dereticand. Eu una pregatesc castelul, sa fie cald si primitor (sau racoros si primitor  ;D).

Raza draga de soare, bine te-am gasit!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Iunie, 2006, 12:26:41 a.m.
Răspuns #1216

HERRA

Vizitator
A, a....buna seara!
Am inteles eu bine?
Am primit o invitatie la Castel! Mi se spunea ca va fi iar mare bal!
E adevarat? Eu mi-am adus tata suita....sper sa nu fie o gluma!
Uite aici e invitatia! Scrie negru pe alb! Pentru Printesa Indragostita Lulea de Printul A Carui Nume e Secret!
Unde e gazda?????????????
Deja simt miros de cozonaci!!!!!!
heheheh

01 Iunie, 2006, 12:31:20 a.m.
Răspuns #1217

Lorelei

Ex-mofturoaso! Cum te mai strig eu acum?  ;D ;D ;D

Bun revenit cu suita ta cu tot. Ofer cozonaci si fursecuri, ba chiar si o masuta la care sa punem tara la cale (eufemism pentru barfele cotidiene  :D).

Daca e sa fie bal mare si apar si invitatii... vei fi regina balului cu siguranta!

01 Iunie, 2006, 01:01:29 a.m.
Răspuns #1218

HERRA

Vizitator
Valeleu!!!!!!!!!!!!
Aoleu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Uffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu cu ce sa incep, sunt in criza de timp!
Trebuie sa-mi aranjez parul, rochia trebuie stramtata putin ( ca deh, am slabit si arat si mai bine!) pantofi lustruiti....ciorapi cusuti!
Ce zici tu, gazdo? Masa aia e suficient de rezistenta????????????

Poti sa ma strigi ,Printesa Indragostita Lulea de Printul A Carui Nume e Secret! Asa iti va fi mai usor!

Auziti...dar eu am facut progrese! Am aruncat X5-ul ala ca era demodat! Fratilor unde-mi docati si voi nava????????
Uf, aceiasi modestie dar cu alta palarie!

Cat de cozonaci....aaaaaaaa, eu nu mananc decat fructe si legune....se poate sa nu aduceti cozonaci? Doctorul mi-a interzis! Si nici fursecuri ca nu-mi fac bine in schimb imi fac pofta!

O sa te mai rog, distinsa gazda sa imi dai o odaie cu vedere la mare...ca am probleme cu circulatia!
Se poate sa fie aproape de odaia de fitness? sau daca se poate sa imi dati o odaie care sa aiba sala de fitness vedere la mare...dar sa nu aiba sifonier? Am auzit ata de multe lucruri ciudate cu sifonierele astea si ma tem!

O sa va mai rog, un mare  buchet de lacramioare la care sa le schimbati apa de 3 ori pe zi?

Cam asta e tot pe moment, daca imi mai amintesc ceva o sa va contactez!
Multumesc!!!!!!!

19 Iunie, 2006, 12:50:26 p.m.
Răspuns #1219

charlie

18 zile de pauza ?

sunteti in renovare cumva ?

:-\
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Iunie, 2006, 04:00:28 p.m.
Răspuns #1220

charlie

s'a terminat sezonul la Castel si nu am aflat ?  :(

20 Iunie, 2006, 06:08:08 p.m.
Răspuns #1221

black rose

asta ma intreb si eu charlie de cateva saptamani...e gata curatenia?........
       si eu care mi-am dat comanda de noi rochite la cei mai mari croitori....sunt excelenti...sa vedeti ce rochite voi avea.....sper sa nu va eclipsez...cine e interesat de ei...sa-mi zica si pana atunci poate va adunati un pic...gata a iesit soarele....
   am auzit eu bine sau castelul va fi atacat de balaurul indiferentei...cine ma ajuta sa-l inving....voi si ca Ioana d'Arc ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iunie, 2006, 09:42:34 p.m.
Răspuns #1222

Lorelei

haaaaa, gata renovarile, gata curatenia  ;D ;D ;D Cine vine, cine vine? In seara asta o sa fiu putin plecata, dar am lasat bunatati pe masa si de-acum traditionalul vin fiert cu scortisoara.

PS. Si Doridac se intreba ce e cu atatia paianjeni la castel. I-am dat jos  ;D

20 Iunie, 2006, 09:44:33 p.m.
Răspuns #1223

charlie

arata bine....  :)

sper sa se mentina.... la cat de nebuni sunt unii  ;D

PS: atentie si la hotii de rochite  ;D

22 Iunie, 2006, 06:00:07 p.m.
Răspuns #1224

black rose

ce aer curat...domnita lorelei a reusit sa faca minuni...oare cine a ajutat-o....nu crded ca se mai fura rochite charlie...ci mai degraba inimi...de fapt s-au si furat ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

22 Iunie, 2006, 06:08:02 p.m.
Răspuns #1225

Lorelei

He he... inimi s-au tot furat pe aici... mai mult decat rochite de altfel  ;D ;D

23 Iunie, 2006, 07:07:40 a.m.
Răspuns #1226

furia ingerului

Vizitator
Intr-o zi femeie piscicola o sa-ti scot icrele din tine iar dragului de mutulica o sa-i pun un patefon vechi sa-i tot repete incontinuu: "Copii, vreti sa ascultati o poveste, copii, vreti sa ascultati o poveste..." ;D
Nu uitati ine-stimabililor ca inimile se mai fura si pe ne-vrute dar rochitele doar pe vrute ;)
Lumiere va saluta si gusta din posirca lasata pe masa de inchipuita bucatareasa acvatica si trece mai departe...la urmatorul castel ::)

26 Iunie, 2006, 08:27:30 a.m.
Răspuns #1227

B3b3

helloo!
aveti aici un intreg imperiu si ma lasati sa ratacesc singura:P
am fugit sa vad ce frumuseti se mai ascund pe aici  ::)
  pana la o noua intalnire, pupici :D
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

26 Iulie, 2006, 10:01:44 a.m.
Răspuns #1228

charlie

de o luna de zile sta topicul asta neatins...

va bat !

26 Iulie, 2006, 03:50:57 p.m.
Răspuns #1229

Lorelei

Bate-ne!  ;D ;D ;D poate il atingem...

De altfel - uite, primul pas e facut... pana pe seara poate ne si adunam era sa zic in jurul focului, ... sub aerul conditionat de fapt...