06 Noiembrie, 2025, 01:37:03 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475838 ori)

0 Membri și 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

03 Octombrie, 2006, 09:57:56 p.m.
Răspuns #1305

Just

Eu nu stiu daca o fi si rom ,in schimb am ceva sigur de oferit.Ceai de tei  :D.Ia un loc pe fotoliu si mai soarbe din cand in cand cate o gurita din ceaiul asta aromat .Eh! Print pirate ,trecut-au toamnele si tot pe la Castel si Han ne intalnim sa povestim . Ce ne-ai adus de peste mari si tari ? Tare-mi e dor de ciocalatile amarui facute departe de tinuturile noastre ori bomboane cu menta sau din cirese amaruie. Am pofte? :o nu e ceva neobisnuit .

Acum merg sa mai scriu cate-o ravasa printului din strainatati sa-i mai alin dorul si poate il voi face sa zambeasca.A vazut cineva porumbeii calatori ?Cu ce-mi trimit scrisorile?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 Octombrie, 2006, 10:16:41 p.m.
Răspuns #1306

Strumfita

Seara buna cu cer senin si instelat!
 Primiti un suflet ratacit si singuratic?
 As avea tare mere nevoie de ceva cu care sa-mi sterg lacrimile si o cana cu ciocolata calda indulcita cu un strop de uitare.  :(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Octombrie, 2006, 10:26:38 p.m.
Răspuns #1307

Just

Seara buna,Printesa! Eu iti ofer batista pe care sunt brodate initialele mele ,iti intind o mana calda sa te mangaie si o cescuta cu ciocolata cum iti place tie. Eh! toamna asta ,am spus eu ca este deprimanta ,dar poate se vor alatura si altii noua si in seara asta o sa uitam de griji si doruri la un joc de tabinet .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 Octombrie, 2006, 10:37:36 p.m.
Răspuns #1308

Strumfita

Printesa? Ma tem ca te inseli frumoasa domnita. Eu sunt o simpla slujitoare a carei bogatii ii sunt lacrimile, un strop de speranta si un sfert de suflet, caci pe restul l-au mancat cu pofta cativa caini vagabonzi.
   Tare buna este ciucalata calda domnita.Tare multa iubire ai pus in ea. Buna iti e inima si calda privirea.

04 Octombrie, 2006, 10:07:34 a.m.
Răspuns #1309

Zamolxis

Vizitator
Doar o simpla slujitoare ? Permite unui pirat cu suflet neguros sa iti ofere bijuteriile ce le-a adunat in atatia ani de prada, toate hainele scumpe ,toate podoabe frumoase... ce te vor face mai mandra decat orice printesa :)

04 Octombrie, 2006, 11:35:02 a.m.
Răspuns #1310

Strumfita

Mos pirat  :D .. iti multumesc pentru daruri dar ma tem ca nu sunt demna de ele. Nu am ridicat nici macar o piatra pentru ele deci nu le merit.
   Mai de pret sunt pentru mine un culcus, o paturica sa ma incalzesc sub ea, o perinita sa o strang in brate, o mana calda sa-mi mangaie sufletul ranit si un pupic .. ( n-as putea uita de pupic  ;D ). Aaaaa .. cum as putea sa uit? Si ciucalata  :D. Toate acestea sunt mai de pret pentru mine decat toate bogatiile lumii.

ps: dar tare darnic mai esti pirate, pana la urma nu esti atat de fioros precum pari ..ba din contra .. ti-e sufletul atat de cald si privirea atat de cristalina ...  ::)  :-* :-*
« Ultima Modificare: 04 Octombrie, 2006, 11:36:52 a.m. de LonelY}AngeL{ »

04 Octombrie, 2006, 08:02:32 p.m.
Răspuns #1311

Zamolxis

Vizitator
Un dar, mereu sa il primesti, indiferent de te crezi demna sau nu de el. ;)

Culcus, vei primi... in pat imparatesc... paturica vei primi, mare, frumoasa, calduroasa, bogat ornamentata si frumos mirositoare... perinita vei primi, frumoasa, calda, moale, in chip de inima. Pupic vei primi nu unul, ci mai multi, iar ciocolata, fireste, nu va lipsi nici ea.

Cu toate acestea, eu, un pirat crud si neguros, nu mai pot mangaia sufletul nimanui... ba dimpotriva, cu cruzimea si rautatea mea, am luat multe bucurii din inimile oamenilor.

04 Octombrie, 2006, 08:07:34 p.m.
Răspuns #1312

Strumfita

Citat
Cu toate acestea, eu, un pirat crud si neguros, nu mai pot mangaia sufletul nimanui... ba dimpotriva, cu cruzimea si rautatea mea, am luat multe bucurii din inimile oamenilor.

cine il crede? ... eu nu ...  ;D

:-* :-* :-*

tare frumoase sunt darurile pirate, frumos ti-e si sufletul. cum te voi putea rasplati pentru toate aceste minunatii la care nici cu gandul nu am fost demna?  ::)

:-* :-* :-*

05 Octombrie, 2006, 11:36:25 a.m.
Răspuns #1313

Zamolxis

Vizitator
Ma poti rasplati insotindu-ma la un dans in sala de bal.  ;) :-*

05 Octombrie, 2006, 11:48:30 a.m.
Răspuns #1314

Strumfita

.. cu cea mai mare placere ..  :D  :-* :-*

05 Octombrie, 2006, 04:41:08 p.m.
Răspuns #1315

Little Rose

un castel. frumos.

e prima data cand ajung aici.

nu-mi gasesc locul. sunt un trandafir la butoniera unui DOMNEL sau printesa Trandafiras din tinutul ALEII CU PETALE.

plecaciune, tututor fetelor luminate de pe aici.

aud muzica. dar DOMNUL meu? sa fie, sa nu fie?

astept. petalele de pe rochie pline de boabe de margaritare sunt proaspete. pentru cat timp?

zambesc. pajul imi deschide usa.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

05 Octombrie, 2006, 04:54:37 p.m.
Răspuns #1316

Strumfita

Bun venit preafrumoasa domnita. Pofteste inauntru .. cu curaj  :D.
Se lasa frigul, vine toamna. Pofteste la un pahar de vin fiert cu scortisoara, sau o ciucalata calda de poftesti  ;D.
  Trebuie sa apara si Mos Pirat sa faca focul ..  ::)

hmm .. pe unde o fi disparut? s-o fi ascuns pe vas .. probabil vorbeste cu marea .. il asteptam  ;D

05 Octombrie, 2006, 04:59:47 p.m.
Răspuns #1317

Little Rose

buna sa iti fie inima frumoasa domnita.

piratul? am vazut un vas din port. era oprit pe apa linistita.

sper ca ancora va fi indreptata catre tarm cat de curand.

05 Octombrie, 2006, 05:02:44 p.m.
Răspuns #1318

Strumfita

of of .. pai se lasa seara, ar trebui sa apara  ::)

dar pana atunci, hai sa ne cinstim cu un pahar de vin fiert  ;)

05 Octombrie, 2006, 05:10:26 p.m.
Răspuns #1319

Little Rose

inchin in cinstea TA!