05 Noiembrie, 2025, 10:20:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475334 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Octombrie, 2006, 06:14:49 p.m.
Răspuns #1320

Just

Bun venit Printesa Trandafiras ,seara buna Printesa Singurica (de fapt aici nu e niciodata singurica)! Bine v-am gasit la un pahar de vin caldut cu scortisoara. Br! Tocmai am coborat din odaita mea.Am tras un pui de somn ca raceala asta nu vrea sa ma mai parasesca ,dar ce racoare. Nimeni nu a facut focul in semineu . Of! Or mai fi vreascuri in cosul de la poarta castelului?

Eu pana una,alta merg sa prepar un cei cu doctorii si apoi om astepta impreuna piratul ratacitor.Eu tare poftesc la niste peste proaspat de pe mare.
« Ultima Modificare: 05 Octombrie, 2006, 06:17:50 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 Octombrie, 2006, 08:12:47 p.m.
Răspuns #1321

Zamolxis

Vizitator
Am revenit, frumoaselor domnite !

Am fost pe vas sa ma imbrac in noul meu costum.... noua mea palarie, cu pene de paun... sper ca va place :)

In plus, am rugat pe doi mateloti sa aduca Ingerasului ceea ce i-am promis... si voua, rom, vin, bucate alese, cu mirodenii, aduse din tarile cele indepartate.

Eu propun sa mergem in sala de bal, sa dansam .... dansul ne face bine... dansul aprinde focul patimas al sufletului omenesc  ;)

05 Octombrie, 2006, 08:25:01 p.m.
Răspuns #1322

Just

Multumim Print Pirate mai ales pentru bucatele cele din tarile-ndepartate.

Bine-ti sade-n costumul cel nou,te prinde bine! Eu ma alaturi tie si te insotesc in sala de dans.Sper ca in asta seara sa ni se alature si Printesa Katerina,tare-mi place cum canta la pian ,iar de nu patefonul este mereu la dispozitia noastra.

-Vezi ce frumos este aici?S-a pastrat atat de bine sala asta ,oglinzile stralucesc ca si in prima clipa cand au fost aduse ,iar podeaua -in stare perfecta pentru valsuri si tango :D .

Bilet:Printesa Ingeras ,te asteptam in sala de dans cu ciocolata si un pahar din mustul cel bun de la beci.
« Ultima Modificare: 05 Octombrie, 2006, 08:31:34 p.m. de just_a_tear »
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 Octombrie, 2006, 08:34:20 p.m.
Răspuns #1323

Zamolxis

Vizitator
Asa sa fie... astept sa vina si Ingeras, sa danseze cu mine precum mi-a promis...  ;)

Si poate la auzul muzicii si al dansului, vor hotara si ceilalti nobili sa vina in castel  ;)

05 Octombrie, 2006, 10:05:03 p.m.
Răspuns #1324

Strumfita

Seara buna cu cer instelat  ;D. Am auzit muzica de departe si am gasit biletelul. Cer scuze ca m-am lasat asteptata dar am fost pe camp sa culeg flori.  ::)
   Mos Pirat .. da bine-ti sade in costumul cel nou .. ooo .. si ce palarie. Tare tare frumoasa. Esti de nerecunoscut  :D.
   Dar ce de bucateee ...  :o tare bine arata .. ce sarbatorim ?  :D
   Ciucalataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :D :D :D

:-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Octombrie, 2006, 08:25:41 p.m.
Răspuns #1325

Just

Seara buna ,dragilor. M-am plimbat prin seara linistita si am poposit acum in sufragerie in vechiul fotoliu sa-mi odihnesc putin sufletul in fata focului pe care cineva mereu il face in semineu asa incat sa ne fie noua bine.

A trecut ceva timp de la inceputul unei povesti, o poveste de viata ,o poveste cu printi si printese (pentru ca toti aceea ce stiu sa iubeasca si stiu sa se faca iubiti sunt printi,printese. Asa ii vad eu .Frumosi si stralucitori ,bogati ,foarte bogati) o poveste ce o traiesc in continuare zi de zi. Inca imi trimit ravasele cu porumbeii calatori in strainatate si inca-mi plimb rochitele lungi si pantofii cei dragi mie pe aceleasi carari insorite sau uneori mai putin insorite si mereu ma indrept catre voi ,catre un Castel atat de primitor.

Imi beau ceaiul si ...mi-e dor. De ce? de zambete ,de Ariana ,de Doridac si de lac ,de vraji cu prafuri de stele ,de nopti instelate cu povesti minunate, de oamenii frumosi .
« Ultima Modificare: 15 Octombrie, 2006, 08:27:24 p.m. de just_a_tear »

27 Octombrie, 2006, 04:26:37 p.m.
Răspuns #1326

anushca

Vizitator
Dragul meu Doridac, am adus un cosulet cu pere zemoase si struguri negri  parfumati, vreo cateva gutui galbioare si nuci din cele noi. Sper din cand in cand sa mai dai si tu un semn de viata. Mi-am decorat odaita cu frunze de toamna, scorbura ta oare e tot la fel de colorata?
Daca ajungi zilele astea la castel o sa poti gusta must dulce sau, peste o saptamana vin de anul acesta care sper sa fie de soi (via nu a rodit mult dar are un parfum...)
Cam asta aveam de spus. Ai grija sa nu racesti, bucura-te de soarele acestui anotimp pistruiat si sa ne vedem cu bine! Imi esti drag, oare ti-am mai spus? ::)
 :-*
« Ultima Modificare: 27 Octombrie, 2006, 04:53:53 p.m. de cv »

25 Noiembrie, 2006, 05:18:03 p.m.
Răspuns #1327

Just

Buna seara ,dragilor.Pe unde sunteti? nu ne intalnim in sufragerie la un ceai fierbinte?
 S-a cam lasat frigul si aici e cald si bine.Ma gandeam la Doridac.Nu am mai aflat vesti de la el de ceva vreme.Oare scorbura lui e calduroasa?
 Printese,domnite ,cavaleri? poate va scoateti pijamalele si va puneti niste haine dragute si ne intalnim jos ,la un pahar de vorba si la o prajitura cu miere.

PS:Avem in bucatarie si ciocolata calda pentru "fani" ;).

26 Noiembrie, 2006, 07:53:02 p.m.
Răspuns #1328

desdemona

Eu am cazut cu Lumiere la un pact:Imi da rochia draga pentru un sarut(eu am iesit cea mai castigata ;D ),ne-am potolit si stam cuminti colo pe blanita de langa foc.
am adus ceainicul primit de la strabunica mea si un soi de plante,care va sa zica sunt bune pentru dragoste si liniste.stie bica ce stie.
haideti dragilor ca se raceste!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Noiembrie, 2006, 08:03:46 p.m.
Răspuns #1329

Just

Printesa ,printesa  :D ce ma bucur ca ati venit langa foc si mai ales cu ierburi dintr-ale bune.Iaca am si eu aici un barbat brunet si dragalas ,l-am adus cu mine de mana si vrem sa poftim si noi din ierburile acelea ca sa ne mearga bine si de-acum inainte si mai ales sa avem liniste multa. Si ca tot suntem aici ,faceti-ne loc si noua pe blanita langa voi  :) ca ne va fi mai bine asa si poate ca asta seara om spune povesti langa foc cu cate-un ceai sa ne mai incalzeasca sufletelul .

Eu aduc prajitura cu miere ,voi aduceti restul si inclusiv multa voie buna :D.

27 Noiembrie, 2006, 09:25:10 p.m.
Răspuns #1330

Semiramis

Global Moderator
seara bună!
m-am oprit la ceas de înserare venind dinspre miază-zi. acolo era ceaţă şi m-am gândit să trec pentru o clipă pe la castel, să văd dacă oarece drumeţi plini de dor şi-au luat camerele în primire şi cănile de vin.
Lorelei, ţi-am văzut inorogul în grajd. tu unde eşti? în beci după făină şi stafide? mi-e foame!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Noiembrie, 2006, 09:32:27 p.m.
Răspuns #1331

Lorelei

Seara buna printesa Semiramis, seara buna tuturor. Am adus vin rosu, cozonac de post (sa fie pentru toata lumea), nuci si stafide, si cateva fursecuri cu migdale. Cine vine cu vorba buna ori cu cantecul?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Decembrie, 2006, 10:38:27 p.m.
Răspuns #1332

Lorelei

Din jurnalul piticului Doridac:

"In imparatie iar e forfota mare. Dar cel mai si cel mai important... s-a intors iubita mea, printesa Sonia! O sa umplu scorbura de lacrimi de fericire! Nu imi vine sa cred. astazi chiar a trecut pe langa scorbura mea si mi-a zambit. Sunt in al noualea cer piticesc.
Oamenii insa... raman niste fiinte taaare ciudate. Aminteste-mi, Doamne Dumnezeul picilor, sa-ti multumesc in fiecare seara ca m-ai facut pitic si nu asa creatura bizara... Acuma rad in hohote de fericire, acuma plang, tot in hohote de zici ca se termina lumea. Pleaca in aventuri nebune, se saruta (bweeeeak) in parcuri si seara, uneori, se uita la luna... Nebunie curata! Eu unul ma multumesc cu salata mea de napi si cu zambetul printesei. Cum de ea o fi tot om... mi-e greu sa pricep...
Ah, nu pot sa inchei fara un gand poznas pentru hangita... o sa ma omoare intr-o zi cu zambetul ei.
Fereste-ma, Doamne, de gripa, de scufiile albastre si de gandurile oamenilor!"

Semnat si parafat, doridac, pitic de vita nobila.

08 Decembrie, 2006, 10:47:23 p.m.
Răspuns #1333

|ngerMorT

Si mie mi-e foame! Ce serviti de post?  ;D Ma hraniti bine si dup'aia voia buna vine de la sine! Ce ziceti, facem schimbul?  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

08 Decembrie, 2006, 10:48:21 p.m.
Răspuns #1334

Lorelei

Niste salata de napi, ce zici?  ;D ;D