05 Noiembrie, 2025, 10:14:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475148 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Decembrie, 2006, 10:02:33 p.m.
Răspuns #1365

Paul

Bun gasit dragii mei, va caut cam de mult, pribegesc fara ragaz dupa voi... In sfarsit, lepadat de-un nor binevoitor, v-am gasit... Sunt printul de Unde_dai_si_unde_crapa zamislit intr-o zi tarzie de toamna... Fiul Regelui de Hai_hui, si al Reginei Distanta. Sunt tare insetat, si foarte infrigurat... ma primiti?!
Iubesc, deci exist.

26 Decembrie, 2006, 10:19:00 p.m.
Răspuns #1366

Semiramis

Global Moderator
seara bună! e cineva pe la castel? luminiţele din brad le văd aprinse. am băgat inorogul sirenei în grajd şi i-am dat nişte turtă dulce. am zis să mă opresc o vreme aici, poate am cu cine împărţi un cozonac şi o carafă de vin fiert cu scorţişoară.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Decembrie, 2006, 11:43:26 p.m.
Răspuns #1367

|ngerMorT

Iaca am aparut si eu. Cam pustiu pe aici ce-i drept, dar lasa ca animam noi atmosfera. Asta daca mai esti domnita draga. Mai esti?  :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

27 Decembrie, 2006, 10:20:48 a.m.
Răspuns #1368

Lorelei

Uite ca am adormit mai devreme seara trecuta si nu am fost aici sa va spun buna seara. Dar ma bucur ca ati trecut, mosul a lasat pentru fiecare cadouri sub brad. Ne intalnim noi in alta seara si la un pahar cu vin si o felie de cozonac. Pana atunci sa fiti veseli si sa va bucurati de cei dragi.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Decembrie, 2006, 10:12:41 p.m.
Răspuns #1369

Semiramis

Global Moderator
aştept cu interes seara aceea. c-am pupat. să-mi daţi de ştire, trimiteţi un corb cu un răvaş. plec spre est.

07 Ianuarie, 2007, 12:56:47 a.m.
Răspuns #1370

Semiramis

Global Moderator
o tot caut pe Lorelei, prinţesă de Nu Mă Uita. a văzut-o cineva? am venit acum din est şi castelul l-am găsit gol. nu vă mai place să opriţi aici? Lorelei! piticul nu a mai scis nimic la catastif...el unde-i? mi-e dor de friend. :( că tot n-a reuşit să mă vâre în dulap... :P
semiramis, ducesă de navarre

07 Ianuarie, 2007, 08:15:34 a.m.
Răspuns #1371

Lorelei

Piticul s-a speriat de atata agitatie in imparatie si a ramas la salata lui cu napi.  ;D suntem pe aici, scumpa ducesa, dar mai adormiti in ultima vreme...

11 Ianuarie, 2007, 06:50:59 p.m.
Răspuns #1372

crocantzel

Vizitator
Mai e cineva pe la castel sau e lasat in paragina?

11 Ianuarie, 2007, 07:46:59 p.m.
Răspuns #1373

Semiramis

Global Moderator
nu e lăsat, măcar eu veghez...
ce dorinţă ai conaşule?

11 Ianuarie, 2007, 10:30:51 p.m.
Răspuns #1374

crocantzel

Vizitator
O vorba buna si o poveste. Deocamdata...Mai e vreun chirias?

11 Ianuarie, 2007, 10:32:49 p.m.
Răspuns #1375

Lorelei

Bun venit, Crontzy, bun venit scumpa Semiramis! Eu aduc un vin fiert si cozonac. cine vine cu vorba buna si cine cu povestea?

11 Ianuarie, 2007, 10:35:40 p.m.
Răspuns #1376

Semiramis

Global Moderator
ţi-ai pus în cap să ma îmbeţi. acum câteva seri mi-au dat de băut la han, în seara asta aici... ;D

11 Ianuarie, 2007, 10:40:55 p.m.
Răspuns #1377

Lorelei

Eu am adus vinul si cozonacul, va las pe voi cu povestile in seara asta ca-s taaaare ostenita si ma duc la somn. Noapte frumoasa, dragilor, si va astept oricand.

11 Ianuarie, 2007, 10:54:04 p.m.
Răspuns #1378

crocantzel

Vizitator
Imi pare tare rau, dar trebuie sa fuuuuug :(  S-a ivit o problema...Asta e...Sper sa am o poveste sa citesc cand ma intorc. Daca nu, macar o felie de cozonac stiu ca ma asteapta. O seara placuta...

06 Martie, 2007, 10:44:44 p.m.
Răspuns #1379

Eve

M-am oprit aici macar pentru o noapte. N-am vazut miscare dar zidurile castelului si odaile n-au nimic straniu. Gazdele abia or fi iesit la plimbare si cred ca valetul a inghesuit intr-un ungher cine stie ce fata de prin partea locului uitand portile neferecate.
Oare unde au fugit? As vrea macar un coltisor de paine uscata si o cana cu apa... dar si fara ele in cateva minute de-am sa gasesc o bucata de panza mai groasa sa ma invelesc si un ungher langa soba atipesc pana in zori.
« Ultima Modificare: 06 Martie, 2007, 10:48:07 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"