05 Noiembrie, 2025, 10:05:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 474907 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Mai, 2007, 11:11:29 p.m.
Răspuns #1395

Lorelei

Taci ca m-a dat gata! Daca era pe jumate din cat e de inalta... hmmm... sa-mi para rau ca sunt pitic?!?! Nu, sa-i para ei rau ca e oama! Am zis.
Deci:

Stimata domnisoara, Sau Draga domnita (pe limba oamenilor),
Cu plecaciune am citit ravasul domniei voastre si va invit peste o saptamana, aceeasi ora, acelasi spatiu, la o dulceata de napi. Trebuie insa sa intelegeti ca este o dulceata de napi si nimic mai mult... Nu sunteti genul meu, ma intelegeti...
Stiu ca sunt irezeistibil, dar inima mea este data altcuiva!

Oare am scris sa priceapa ea ca nu se poate nimic intre noi sau sa pricep eu?  Uffff... pitici-m-as si n-am cui / pitici-m-as dorului / dorului, nimicului / spinarii voinicului / si-amarul piticului ...

Si domnita cealalta e la fel de inalta  :'( :'( :'( Aaaaaa, viata meeeeeeaaaaaa... de pitic!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Mai, 2007, 11:22:46 p.m.
Răspuns #1396

Eve

N-am reusit sa dau de Domnule Doridac, Semiramis. :(
Ma scuza ca nu m-am oprit sa vorbim dar teama imi este ca am facut o mare impolitete. Acum stiu ca daca ei nu ne inteleg noua toate ciudateniile noi nici atat nu-i intelegem pe ei.
Dar ce cauti la ora asta pe holurile castelului? Am auzit ca in sala mare e ceva spectacol. O trupa vestita de menestrei sau te miri ca or fi papusarii? Oricum eu credeam ca deja te-ai instalat comod in fotoliu ;)

Ia uite, mi-a scris un ravas cred.Il vad iar strecurandu-se. Semiramis scuze dar ne vedem in sala mare, mor de nerabdare.

"Stimata domnisoara, Sau Draga domnita (pe limba oamenilor),
Cu plecaciune..."

Deci nu este suparat. "aceeasi ora, acelasi spatiu, la o dulceata de napi..." cat este de dulce. Si ia uite ce ce explicatie... Il iubesc! O nu... nu cum a scris el sa nu-mi fac...  :laugh: Irezistibil! :P Ce-i drept este irezistibil de... dulce.

"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

02 Mai, 2007, 10:47:17 p.m.
Răspuns #1397

Semiramis

Global Moderator
asta îmi mai trebuia acum, Eva îndrăgostită. cine ştie ce belea mai atrage asupra noastră. Eva dragă, Doriac nu e om, e pitic. şi nu ştie a iubi omeneşte...hai sa-ţi dau o gogoaşă caldă, cu dulceaţă omenească, de caise. şi o ciocolată caldă. şi să nu te mai prind că îi laşi lui Doriac bomboane lângă tablou!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Mai, 2007, 10:53:14 p.m.
Răspuns #1398

Eve

:laugh: gogosi, Semiramis ? Toata ziua, toata viata e pliiina de gogosi. La o ciocolata... nu am sa spun ca nu vin.
Cat despre...Eva indragostita... ar atrage zambet si cantec. Zau ca as risca :D Hai spune-mi ca nu iti e dor de ea radiind :P
"plici-pleoci pe sotron:

02 Mai, 2007, 10:55:18 p.m.
Răspuns #1399

Semiramis

Global Moderator
cam mi-e...că în ultima vreme e cam arţăgoasă... :D
hai să te ajut să seduci piticania...

02 Mai, 2007, 11:18:04 p.m.
Răspuns #1400

Eve

Artagoasa? neeee,  doar oleaca infuriata pe lumea oamenilor

Despre Domnule Doridac... Este un pitic respectabil, de rang si imi este si tare drag. Eventual o sa ma invete sa dansez... Ai vazut ce veselie este in poiana cand cheama licuricii si incing hora piticeasca? Cat imi place sa-i admir printre tufele de liliac!

Si scrie... ce frumos scrie! Stii... eu am o slabiciune pentru visatori. Imi place sa-i arat lumii. Sunt ei timizi dar cand incep a spune...

Si tu, Semiramis, sa nu-i mai furi bomboanele! Stiu din sursa sigura ca a oferi bomboane cu lichior de visine este un semn de respect in lumea lor. Off, acum stiu de ce devin artagoasa. Sigur le-ai luat. Ma duc sa pun altele
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2007, 11:19:52 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:

03 Mai, 2007, 01:36:51 p.m.
Răspuns #1401

amelie

...ma primiti si pe mine intr-unul dintre iatacele castelului? sunt o visatoare incurabila si-mi plac povestile de dragoste...promit sa fiu cuminte si doar sa privesc...sa stau in iatacul meu si "sa-mi ling ranile"...stapane al castelului...spiridusa amelie iti cere gazduire!!!!!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

03 Mai, 2007, 02:27:19 p.m.
Răspuns #1402

Eve

Nu stiu daca e aproape stapana castelului, frumoasa spiridusa amelie. Iti spun eu prima: bun venit! Tocmai colindam prin gradina si mi-ar fi drag sa-mi fie cineva alaturi. Parca nu ma pot bucura asa de tare de gaze si flori daca nu am o inima aproape.
 Sa nu uit: cred ca  gazda noastra draga prefera sa nu fii cuminte ci sa ni te alaturi la spus glume si povesti. Iar de gresesc afirmand asta ii dau voie sa ma pedepseasca. ;)
"plici-pleoci pe sotron:

03 Mai, 2007, 05:00:45 p.m.
Răspuns #1403

Semiramis

Global Moderator
bun venit îţi spun şi eu spiriduşă amelie. dacă vrei îţi dau nişte bomboane de bun venit. le-am găşit colo, lângă tablou... >:D
Eve, ce mai meştereşti?

03 Mai, 2007, 05:08:41 p.m.
Răspuns #1404

Eve

Azi m-am plimbat prin gradina palatului. Am stat printre lacramioare, am pictat florile castanilor albi si roz (sa mi-i amintesc si cand n-or mai fi atat de frumoase), m-am dus sa vad daca teii au ceva vesti bune ( mi-au soptit ca infloresc si ei curand), m-am agatat de 2-3 cirese parguite, am rontait cateva caise acre-amarui (ca mine) si... am completat bomboanele dupa ce am vazut o caprita ca le-a sustras de langa tablou :D
"plici-pleoci pe sotron:

03 Mai, 2007, 09:46:09 p.m.
Răspuns #1405

Semiramis

Global Moderator
dar unde a dispărut oare iarăşi piticania? şigur opinteşte din greu cu dulceaţa aia de napi pentru capra aia de Eva. vreau şi eu cireşe, vreau cireşe!!!! vreau bomboane!

03 Mai, 2007, 10:51:52 p.m.
Răspuns #1406

amelie

multumesc pentru primire semiramis si eve...chiar aveam nevoie sa ma odihnesc alaturi de prieteni dragi...inainte sa plec la drum lung, am sa fac un popas in castelul vostru...imi astept haiticul de lupi trimis sa ma pazeasca...sa nu stingeti focul!...am nevoie de el ca sa lumineze calea cuiva drag...pana cand va veni, ce ziceti de niste clatite cu dulceata de cirese amare?Poate il atragem si pe Domnule Doridac!...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

03 Mai, 2007, 11:28:06 p.m.
Răspuns #1407

Eve

Cea mai buna oferta a zilei, amelie. Nu o sa refuz niciodata clatite cu dulceata de cirese amare. Cred ca deja o sa ma inscriu sa-ti fiu aparatoare in calea oricarei jivine... aceasta fiindu-mi singura simbrie  ;)
Focul nu-l stingem. Sa-i fie drumul lin si sa gaseasca ceea ce nadajduieste :)
"plici-pleoci pe sotron:

04 Mai, 2007, 08:42:20 p.m.
Răspuns #1408

alexia

Ia uite, si aici, tot dulceata, si caise, si bomboane!  ::) M-ati innebunit, dragilor!  :stars:
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

09 Mai, 2007, 10:46:52 p.m.
Răspuns #1409

alexia

Nici aici nu e nimeni! Nici macar piticul nu-i...  ::) Hmmm, eu cred ca ati plecat la mare! Fara mine!  :'(
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."