05 Noiembrie, 2025, 10:08:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 474989 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Mai, 2007, 11:05:19 p.m.
Răspuns #1410

Eve

Domnul Doridac, soseste de pe 1mai intr-o saptamana cu... dulceata de napi. Este cel mai minunat pitic de vita din imparatie si...sigur nu o sa dezamageasca :-[
Dar cum spui... nimeni? Eu alerg dupa dumneata ba la han ba la castel si te... plangi ca esti singura ::)
« Ultima Modificare: 09 Mai, 2007, 11:14:14 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

09 Mai, 2007, 11:15:24 p.m.
Răspuns #1411

alexia

Draga mea, am stat asa in umbra, fara sa spun nimic si in seara asta mi-a venit asa un chef de vorba si ma gandeam ca nu vine nimeni pe aici! Insa ma bucur ca esti si imi place ca te pun pe drumuri, cand la han, cand la castel. Asta inseamna ca ai multa energie!  :D Facem un bal la castel??  :D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

09 Mai, 2007, 11:22:18 p.m.
Răspuns #1412

Eve

:o bal? Sa  inteleg ca o sa costumam frunzulitele? Un zvon a ajuns la urechile mele ca au inflorit teii. Cum sa vezi fete si baieti stand in casa cu atatea frumuseti in jur? Unde mai pui ca astazi au cazut si cativa stropi de ploaie si indragostitii astia abia asteptau...
Nici eu nu pierdeam vremea aici sa fiu sincera dar... un parlit de carcel nu ma lasa a zburda pe pajiste
"plici-pleoci pe sotron:

09 Mai, 2007, 11:30:34 p.m.
Răspuns #1413

alexia

E drept, draga mea, ca primavara cu florile ei de mar si de tei, da aripi dragostei, insa pe seara pana si indragostiti cauta sa-si racoreasca inimile dansand pe varfuri in salonul nostru plin de lumina. Iar daca li se pare mai frumos, puteam aprinde tortele in gradina si...facem un bal!  :bounce:

09 Mai, 2007, 11:35:29 p.m.
Răspuns #1414

Eve

Asta da oferta tentanta ;) Numai sa fie aproape frumosii nostri... un gand imi spune ca deja s-au oprit la conacul din inima padurii.Oricum ar fi eu ma duc sa pregatesc ceva... special. Domnul Doridac mi-a promis... :-[
"plici-pleoci pe sotron:

10 Mai, 2007, 06:38:45 p.m.
Răspuns #1415

Semiramis

Global Moderator
păi dacă-i bal, bal să fie... >:D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Mai, 2007, 06:51:40 p.m.
Răspuns #1416

Eve

Iote ce sare caprita! Mandro, azi nu-i ieri. Iti joaca tie calu' da s-a dus noaptea cu torte si zbenguiala. Credeam ca ai muncit pana acum dar... ma rog: buna dimineata, Semiramis! :-*
"plici-pleoci pe sotron:

10 Mai, 2007, 06:55:04 p.m.
Răspuns #1417

alexia

Mai, Semi, mai, ce ti-a spus-o!   :rofl:  :laugh:
« Ultima Modificare: 10 Mai, 2007, 07:02:08 p.m. de alexia »

10 Mai, 2007, 07:00:25 p.m.
Răspuns #1418

Semiramis

Global Moderator
dar vă distraţi pe muteşte? că eu nu am simţit...

10 Mai, 2007, 07:03:52 p.m.
Răspuns #1419

Eve

:-* Semiramis. Cred ca adormisei cand s-a incins jocul si... Mos Ene al tau avea vreo 20 de anisori... ca prea bine te-ai simtit in bratele lui :D
Alexia, da-i si tu un pupic fetei ca acum pune botic ;)
« Ultima Modificare: 10 Mai, 2007, 07:05:58 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:

10 Mai, 2007, 07:04:29 p.m.
Răspuns #1420

alexia

Noi am cam batut campii azi si ne distram cu toata lumea care pofteste! Asa ca, bine ai (re)venit!  :-* :-* :-*

04 August, 2007, 11:05:41 p.m.
Răspuns #1421

Semiramis

Global Moderator
aseară am dormit la han. hangiţa ne-a cinstit cu fripturi şi mămăligă, apoi au pus-o de un joc cu strigături, de nici eu, nici don'şorul Escu n-am putut dormi. m-am găndit că în noaptea asta poate ne mutăm la castel. şi am venit să aerisesc un pic pe aici.  :)

05 August, 2007, 03:53:28 p.m.
Răspuns #1422

Just

Se vede c-ai aerisit ,Semiramis.De asta am dormit eu așa mult.
 Seara trecută când cu greu ajunsesem și eu de la han nu v-am găsit pe nicăieri.Întârziasem ,e drept!dar dupa hora de la han ,zău că abia m-au ținut piciorele pe drum.
 Ceva mâncare aveți prin bucătărie?Dar puțin cozonac?că de nu eu dau fuga în scorbura piticului ,el sigur are ceva bun.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 August, 2007, 04:17:17 p.m.
Răspuns #1423

Semiramis

Global Moderator
piticul s-ar putea şă-şi fi încuiat scorbura. am auzit ceva că s-ar pregăti de concediu. iar în afară de dulceaţă de napi nu cred că vei găsi ceva comestibil acolo. hai că ţi-oi pregătin eu nişte sarmale. poate mai vin oaspeşi la castel. dă tu o fugă până în cămară şi adu nişte căpăţâni mutare de varză! că eu mă apuc de tocat carmea.

05 August, 2007, 04:26:14 p.m.
Răspuns #1424

Just

Iacă,am adus!

Sigur mai vin oaspeți dacă simt ei mirosul de sarmale .Ehe!
Am adus și câteva fructe să ronțăim până s-or fierbe sarmalele.
Dar cine pregătește al mai bun cozonac în întreaga împărăție?Știi din ăla de care mâncam numai iarna în sufragerie,la povești.Tare mi-e poftă!
Poate că ne-o cânta cineva la pian ,ceva.Să nu ne plictisim gătind.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."