04 Noiembrie, 2025, 03:34:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: un_suflet  (Citit de 17500 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Februarie, 2006, 05:04:42 p.m.
Răspuns #15

sunshine

Esti fff frumoasa, se vede pe chipul tau ca esti mutumita in suflet si ca iubesti sa traiesti :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Februarie, 2006, 10:08:22 p.m.
Răspuns #16

desdemona

Foarte foarte frumoasa...ai ceva din tine ce te linisteste...ce mai..ai un suflet minunat care reliefeaza chipul tau drag:)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Februarie, 2006, 11:04:22 p.m.
Răspuns #17

ONLY DESIRE

Hmmmm...ce soacra frumoasa......frumosi copii(mi-ar place sa fii soacra mea,sincer)!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Februarie, 2006, 11:13:39 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

only u, de cand astept la rand.. ;D
eu ce rost mai are sa mai zic ceva...cand e vrb de suflet drag, nu mai am cuvinte...si nu e vrb doar de frumusetea exterioara....daca as fi fost barbat, m-as fi indragostit de ea fara sa o cunosc, asta doar cunoscandu`i sufletul...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Februarie, 2006, 11:39:34 p.m.
Răspuns #19

un_suflet

:D In timp ce eu scriam ceva de "atentionare" pt only...sa o pun "in garda"... n-am mai apucat sa postez...."ingerii vegheaza intotdeauna" :) ....(vine ea Herra) :D
Cat despre "indragostit de mine" daca ai fi fost un barbat...hai sa fim seriosi!!!
Uite exemplu "de fata"...oare de ce poza in care sunt cu fii mei a fost vizionata mai mult decat "zambetul meu"? :)
Raspuns: minunatele fete care au postat aici, de fapt se uitau la mine ca...soacra. Oare de ce?  ;)
Ati vazut voi barbati pe aici care se inghesuie sa "minta" ;D
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

01 Februarie, 2006, 11:43:56 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

tu ai spus`o...vine ea herra, si ai sa vezi ce o sa tipe cand vede ce ai zis...adica..nu ma crezi pe cuvant?? :-\

01 Februarie, 2006, 11:45:21 p.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

Sincer..prima oara m-am uitat la poza cu zambetul tau!si mi-a trecut prin minte ca mi-ar palce sa-mi fii soacra..pari atat de blanda;apoi m-am uitat la poza cu fii tai...si m-am convins ca as vrea sa-mi fii soacra! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Februarie, 2006, 11:52:50 a.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

Ia vezi mai usor only cu convingerile astea ale tale...nu ai auzit ca"ingerii vegheaza intotdeauna?"
Si in plus chiar viitoarea mea soacra... ;D vroia sa te puna in garda...sa te atentioneze...ca nu exista "lup mai flamand ca mine" :P
Dar daca tii neaparat sa fie soacra ta, o mai punem sa faca un copil...ca doar e frumoasa...are tot ce ii trebuie nu???
 ;D ;D ;D

18 Februarie, 2006, 12:20:14 p.m.
Răspuns #23

ONLY DESIRE

Eu am deja pentru cine sa lupt...trebuie sa-mi canalizez in alta directie fortele...insa tare mi-ar fi placut sa-mi fie un_suflet soacra :D!

18 Februarie, 2006, 08:04:50 p.m.
Răspuns #24

HERRA

Vizitator
te pupicesc Florea mea draga....imi era dor de chipul tau....
va pup

18 Februarie, 2006, 11:18:58 p.m.
Răspuns #25

Strumfita

incantatoare ca intotdeauna  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

18 Februarie, 2006, 11:35:45 p.m.
Răspuns #26

Guardian|Angel

moaaaaaaaaaaaaa...rautetea asta de hera...a trecut doar asa sa ne faca in cviuda....ii trimit nota de plata...ca eu sufar acum...ii cer daune morale..pai cum adica....

19 Februarie, 2006, 12:12:19 a.m.
Răspuns #27

un_suflet

"Dar daca tii neaparat sa fie soacra ta, o mai punem sa faca un copil...ca doar e frumoasa...are tot ce ii trebuie nu???"
 ;D nu chiar..."TOT"  :D

"tare mi-ar fi placut sa-mi fie un_suflet soacra !"
Daca nu mai ai rabdare pana cand iti voi aduce si "ursitul tau pe lume" (desi... sa devin chiar soacra cu 3 nurori?) si, accepti postura de "soacra virtuala", sunt aici, in timp ce tu poti lupta pentru ce/cine vrei tu :)

"te pupicesc Florea mea draga....imi era dor de chipul tau...."
Si mie imi este tare dor de noptile interminabile cand adormeam...vorbind...(cand incepeam sa casc...ma amenintai cu moartea daca adorm, recunosti?  :D )

VA IUBESC FETELE MELE DRAGI!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

25 Aprilie, 2006, 03:51:55 p.m.
Răspuns #28

Lord_Saladin

Vizitator
Flori... frumoasa ca o floare :) :-*

02 Iunie, 2006, 11:14:55 p.m.
Răspuns #29

HERRA

Vizitator
Uf, Floarea mea!
cate rautati s-au spus in lipsa mea!
Multumesc, tu esti singura care mi-ai tinut mereu partea (asta chiar iarta pe jumate faptul ca-mi adormeai cand imi era lumea mai draga, asa pe la 4 am :p)

Cat despre tine draga mea Becka (behehe) imi pare rau sa iti spun dar fiul soacrei mi-a dat un inel de logodna! Sac...asta sa sa am motiv sa iti platesc daunele morale (desi sincer nici un doctor nu te mai scapa ) ...uf ce dor imi era...
Acum ma simt mult mai bine!

Te pup Floarea mea, oriunde ai fi acum...nu te-am uitat!