09 Octombrie, 2025, 08:22:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Prietenia ...DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE...  (Citit de 74015 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Ianuarie, 2008, 10:29:18 p.m.
Răspuns #75

valentina

Nu poate exista prietenie intre un barbat si o femeie.Eram tentata sa zic altfel dar traiesc pe propria-mi piele ceva de genul asta,eu zic ca-mi este prieten si de fapt e indragostit.Uf,credeam ca se poate ,dar niciodata nu va fi asa ceva,si-mi doream nespus,dar asta este...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

31 Martie, 2008, 03:09:36 p.m.
Răspuns #76

digitty

exista... bine, poate sunt inca o copila, insa tot cred ca exista. Eu, personal, am foarte multi prieteni baieti si imi sunt prieteni foarte buni. Pot vorbi absolut orice cu ei, nu am stres atata timp cat exista incredere reciproca. Intr-adevar, gesturile cu luatul in brate apropierile fizice duc la alte lucruri si tocmai de aceea sunt excluse, dar totusi nu vad ce e rau in a avea o prietenie cu o persoana de sex opus chiar daca esti intr-o relatie serioasa. Din punctul meu de vedere, "semnalizeaza" lipsa de incredere si posesivitate.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

31 Martie, 2008, 04:51:24 p.m.
Răspuns #77

Cruella

Singura problema sunt barbatii. Ei sunt mai "primitivi" (nu e cuvantul potrivit, stiu, nu sariti pe mine :D) dar ei tind sa se indragosteasca de cea mai buna prietena. Pentru ca ei vor sa-si petreaca timpul cu o femeie care ii intelege si ii accepta asa cum sunt, fara ca ei sa trebuiasca sa faca ceva. O femeie care sa le fie amica cu care sa faca si sex, ca e mai simplu :)
Dar pana la o varsta merge, si barbatii CHIAR sunt prieteni mai buni decat femeile...
My imaginary friend says you are crazy!

15 Noiembrie, 2008, 01:56:19 a.m.
Răspuns #78

lumycriss

Vizitator
Eu cred că într-o astfel de relaţie contează foarte mult şi aspectul fizic. Constat cu din ce în ce mai multă siguranţă că este adevărat ce se zice: fetele sunt mai sensibile la ceea ce aud, iar băieţii la ceea ce văd. Un amic de-al meu spunea despre fete că sunt mai "aeriene", mai visătoare, tocmai asta le dă şi nota de mister şi trezeşte dorinţa în mintea băieţilor. La urma urmei, "femeia a fost făcută pt a fi iubită, nu înţeleasă"(nu îmi mai amintesc cine a zis asta).

Probabil o astfel de prietenie ar fi posibilă între un băiat mai insensibil, în sensul de realist, care ştie şi poate să te aducă cu picioarele pe pământ,şi o fată nu tocmai atrăgătoare fizic...Vorbele lui calme,înţelepte,fără dulcegării,i-ar folosi ei pt a se linişti în clipe de restrişte,iar chipul ei comun,şters,nu s-ar constitui într-o tentaţie,pentru el, câştigul constituindu-se în sentimentul că este util cuiva...Şi...nimeni nu s-ar mai simţi afectat apoi sau ameninţat de o astfel de prietenie,în cazul în care este sinceră şi rodnică.

03 Decembrie, 2008, 07:00:20 p.m.
Răspuns #79

sunshine

Pana la urma respectul a invins dorinta. Ne respectam si acum, el s-a insurat, eu am divortat ;D, acum sunt logodita cu un om minunat, apropiat ca varsta de confidentul meu. Acesta din urma mi-a marturisit ca a renuntat la o fosta relatie ( in care ea il iubea f mult) multumita sfaturilor mele. Si-a dat seama ca nu o iubeste si nu dorea s-o mai raneasca ( el avea mai multe relatii ocazionale , locuind in orase diferite). S-a asezat omul la casa lui atunci cand s-a simtit in stare. Din cate vad eu cei doi sunt nedespartiti. Bineinteles ca nu mai conversam pe net, acum nu mai suntem singuri niciunul. Dar am ramas prieteni si, de cate ori ne intalnim vorbim, ne spunem ce mai e nou in viata noastra . Deci se poate atunci cand exista destula minte si nu se doreste a se distruge o prietenie. Pentru noi a contat mai mult prietenia, daca am fi avut o relatie intima cu siguranta ar fi fost doar o aventura si am fi regretat apoi. Eu sunt f multumita ca nu am depasit nicio limita si  acum nu trebuie sa ne ferim privirile sau sa fugim unul din calea altuia. :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Decembrie, 2008, 08:34:48 p.m.
Răspuns #80

ARIDANA

Vizitator

Probabil o astfel de prietenie ar fi posibilă între un băiat mai insensibil, în sensul de realist, care ştie şi poate să te aducă cu picioarele pe pământ,şi o fată nu tocmai atrăgătoare fizic...Vorbele lui calme,înţelepte,fără dulcegării,i-ar folosi ei pt a se linişti în clipe de restrişte,iar chipul ei comun,şters,nu s-ar constitui într-o tentaţie,pentru el, câştigul constituindu-se în sentimentul că este util cuiva...Şi...nimeni nu s-ar mai simţi afectat apoi sau ameninţat de o astfel de prietenie,în cazul în care este sinceră şi rodnică.

...Sunt de alta parere,sau poate exceptia care confirma regula.Mi s-a intamplat,eu aveam 19 ani,el 20,intr-o vara in care amandoi eram singuri,dupa cate o relatie ramasa in suspans,din vina noastra.Eram impreuna aproape zilnic,cateodata si noaptea,vecini de bloc.Parintii nostri incepusera sa-si faca planuri deja,noua nici prin gand nu ne trecea sa-i contrazicem,desi lucrurile stateau cu totul altfel.Ne tineam in brate cand stateam impreuna,uneori vorbeam,alteori ascultam muzica si,eram impreuna doar fizic,altfel eram in alte...lumi.Si vorbeam iar,despre unde"umblasem",ieseam apoi la plimbare,prin parc,pe malul marii,ne tineam de mana.Mergeam la petreceri,majoratele erau chefurile cele mai tari pe-atunci,toata lumea ne invidia cata incredere aveam unul in celalalt,doar veneam si plecam impreuna,in rest eram cu toata lumea,zambeam unul la celalalt si ne amuzam de ..secretul nostru.A fost o perioada frumoasa,am reeditat-o mai tarziu,mai mult ca un remember.Acum suntem amandoi in impas,mai mult el,relatia lui s-a terminat printr-un divort,este un copil la mijloc,el s-a atasat de copii mei,pentru ca nu o poate vedea pe fetita lui ,si este la o varsta cand sunt atat de frumosi ...nu ca n-am ramane copii toata viata,pentru parintii nostri cel putin.
Ideea este ca se poate,chiar daca ea sau el nu sunt mai urati sau insensibili,si poate dura relatia,nu din faptul ca am invins atractia fizica,ne-am exprimat-o doar altfel.

09 Februarie, 2009, 07:23:30 p.m.
Răspuns #81

Elena.

eu nu cred intr-o prietenie dintre un barbat si o femeie,am trecut si eu prin asa ceva.
El a vrut sa dea un mesaj cuiva,si s-a nimerit la mine. Nu am cunoscut numarul si am sunat. Am vorbit cu el,mi-a explicat care era situatia si am decis sa ramanem prieteni. Pe mine tot timpul m-au atras oamenii inteligenti,si el chiar era intelingent. Era foarte misterios,dar eu eram intr-o relatie,imi iubeam nespus iubitul. Vroiam doar o reletie de prietenie si atat. Am ramas amici,incet-incet ne-am povestit viata,am aflat ca el era mai mare cu 30 de ani decat mine,dar asta nu ne-a impiedicat sa vorbim. Il consideram ca si pe tatal meu,dar atat. Iubitul meu nu era gelos,nici nu avea motive.  Acest prieten imi dadea sfaturi,ma intelegea,ma sustinea.........    Pana intr-o zi cand mi-a spus:  "AM INCERCAT SA TE PRIVESC CA  SI CUM AI FI FATA MEA. DAR NU POT, SUNT BARBAT SI ESTI FEMEIE."   Nu mi-a venit sa cred,eu tot timpul il privisem ca pe tatal meu.......  Atunci am decis sa rupem legatura,mi-a fost greu la inceput deoarece nu mai avea cine sa imi dea sfaturi.  dar au trecut 3 ani de cand nu mai stim nimic unul de altul,poate ca e mai bine
De atunci nu mai mi-am facut prieteni barbati.
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

04 Iulie, 2010, 03:16:11 p.m.
Răspuns #82

aka

deci NU.
un barbat nu poate fi prieten cu o femeie.
un EL a incercat asta cu mine. un coleg de munca.
s-a apropiat de mine ca amic. 2 luni de vizite acasa la mine la el.. cu copiii dupa noi (din relatii trecute). ma suna des, vorbeam des pe mess..
pana intr-o buna zi cand eu am constatat ca in casa, dupa ce plecase, ramasese o dara din parfumul lui :-[. am continuat sa ma comport la fel... si nu prea
nu stiu din ce considerente si el a inceput sa ma evite. si au trecut 3 luni si nu ne-am mai vizitat. si nu am mai vbt prea multe.
eu am descoperit ca ma luase flama. sunt indragostita de omu asta.  :D. dar fac tot ce pot sa nu il deranjez.
ca am inteles ca are o prietena. nu am confirmare de la el si nici nu mai il pot intreba.. ca prieteni nu mai suntem (si imi pare rau.. imi e fffff dor de el) da asta e.
si nici acum nu stiu cum sa ma comport sa comunic cu el.

deci nu.  ca pe traseu se intampla

25 Iulie, 2010, 11:06:09 p.m.
Răspuns #83

loreley79

Da,cred cu tarie ca exista,chiar daca pana acum am avut indoieli.Si..o spun din proprie experienta.Ca exista atractie intre cei doi..poate exista ,caci toti simtim;dar ,la fel de bine stie fiecare rolul pe care si-l asuma.La o adica atractia trece si poti pierde o prietenie frumoasa pe viata.Asa ca fiecare alege. :-*
loreley

27 Iulie, 2010, 01:32:34 p.m.
Răspuns #84

snow_flake

cred ca depinde de la caz la caz .. si spun asta pt ca tin sa te contrazic ..

'prietena' mea cea mai bun este un el , caruia ii spun totul , ii cer sfatul si , chiar daca el ar fi vrut mult mai mult decat este , s-a obisnuit cu faptul ca nu poate fi nimic intre noi , decat o simpla si pura prietenie ..
este f adevarat si ca , eu am vrut sa 'rup' rel asta de prietenie, din motivul sa nu il fac sa sufere .. dar, m-a facut sa inteleg ca pt el contez eu, ca persoana , si nu ca pers. fizica ..  :)

27 Iulie, 2010, 07:29:38 p.m.
Răspuns #85

Crissu Crx

eu sunt de parere ca exista prietenie intre 1 barbat si o femeie ;D
eu spre exemplu, am prieteni baieti,si nu putini,si chiar ma inteleg foarte bine cu ei,pot spune k sunt prietenii mei buni... stiu sa pastreze 1 secret,ma inteleg si ma sfatuiesc knd intampin vreo problema :)
as putea spune k se pricep la asta mai bn dekt unele dintre prietenele mele :P
deci,DA! exista prietenie intre 1 barbat si o femeie ;)
daca vrei sa fi iubit,iubeste!

07 Martie, 2011, 08:35:59 a.m.
Răspuns #86

ANTONIONI

Ce sa spun am trecut de curand printr-o situatie chiar ciudata pot spune,si pot sa afirm cu tarie ca NU EXISTA PRIETENIE INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE poate doar la inceput cand  discutia este de cunoastere ca mai apoi sa se transforme in cu totul altceva

12 Martie, 2011, 02:27:45 a.m.
Răspuns #87

digitty

normal ca nu exista daca alegerea prietenilor are in vedere aceleasi criterii de care se tine cont la alegerea unui iubit... prietenii nu sunt toti foarte inteligenti, nici foarte aratosi, sunt si exceptii bineinteles...dar trebuie acceptati asa cum sunt, cu bune cu rele (si nu ma refer "cu rele" in relatia de prietenie...ca sa nu se inteleaga gresit). oricui ii place sa aiba alaturi persoane cu un grad de cultura cat mai ridicat, sau cu cat mai multe calitati (ca sa ai cu cine discuta, sa-ti dea sfaturi bune, sa ai ce invata..nu?)...si cred ca cine se cunoaste indeajuns de bine stie sa-si pastreze o anumita limita, atunci cand este necesar.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.