11 Octombrie, 2025, 07:00:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Loc de dat cu capul!!!  (Citit de 11811 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Mai, 2006, 08:13:58 p.m.
Răspuns #15

Luke

BAAAIIII ! !  ? eu daca dau cu capu de locul asta sar putea sa raman fara monitor !  ;D si apoi eu ce fac !? cum mai ma uit la voi (adica la froum) si eu cum mai vb cu pretena daca dau cu capul :-? interesanta idee ! dar cred ca imi place aici LOC DE DAT CU CAPUL ! ! (suna bine  ;)  ;D 8))
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

27 Mai, 2006, 08:21:32 p.m.
Răspuns #16

desdemona

voi nu ati mai auzit de asa ceva?
eu am avut asa ceva si la propru...cand profesorul de matematica a pus un baiat sa deseneze un cerc...deasupra a scris loc de dat cu capul..si cand nu stiam o formula ceva ne punea sa dam acolo.Noroc ca invatam si stiam ;D

cred ca ar trebui sa dam cu toti cu capul...pentru ca suntem cam delesatori."parerea mea proprie si personala"(citand profesorul de matematica  ;D -ca degeaba este morala daca nu este si un pic de gluma,ca sa nu cada rau)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Iunie, 2006, 04:44:40 p.m.
Răspuns #17

black rose

loc de dat cu capul(LDC)...de unde isi are originea...frofesorul Chiculita Virorel,profesor de fizica de la Sadoveanu pascani......el este cel care a introdus aceasta notiune destul de nou in fizica pt k pune in aplicare forta de impingere...efectul...durerea....dupa trei ani de predat in clasa mea...avem acelasi LDC...asa ca nu incercati asa ceva acasa.....
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

04 Decembrie, 2006, 08:14:00 a.m.
Răspuns #18

catty

eu daca ar fi sa dau cu capul pentru fiecare gresala...v-as strica locul definitiv...
dar...stiti cum se zice...a gresi e omeneste, a repeta greselile...e prosteste(sau ceva de genul)...
eu de asta imi vine sa dau cu capul de tot ce imi iese in cale(bine ca am gasit locul asta ca parca doare un piculet mai putin decat restul variantelor) ca nu ma invat o data si tot repet aceleasi greseli pe care dealtfel le regret mereu...uffff....ambitia si autocontrolul asta...

04 Decembrie, 2006, 01:29:43 p.m.
Răspuns #19

Luke

MA dau capu de tot !   nu imi merge bine nik   absolut nik ! run  away . . .!
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

04 Decembrie, 2006, 02:48:23 p.m.
Răspuns #20

sunshine

hai mai  zzUzzU .............si eu astept afacerea aia de Craciun! Ai grija la inteligenta ca se duce naibii creierul afacerii :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Decembrie, 2006, 07:11:38 p.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
mai e vro bucata de zid goala...unde pot sa dau si eu cu capul...?
Let's put a smile on that face!

08 Decembrie, 2006, 10:40:11 p.m.
Răspuns #22

crocantzel

Vizitator
Pastrati`mi si mie o bucata sa am, poate peste cateva zile vin sa fac o cercetare asupra rezistentei zidului... :(

08 Decembrie, 2006, 10:40:53 p.m.
Răspuns #23

Escu

Global Moderator
il daramam pana la urma...ai sa vezi...

08 Decembrie, 2006, 10:46:44 p.m.
Răspuns #24

crocantzel

Vizitator
Traiasca legile fiziciii!!!!! Iupiiiii

08 Decembrie, 2006, 10:48:03 p.m.
Răspuns #25

|ngerMorT

Nu, nu, nu...facem altfel. Unul se duce de-o parte a lui, si celalalt de alta. Si astfel nu se mai darama. Mai, dar ce dastapta sunt  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

08 Decembrie, 2006, 10:50:16 p.m.
Răspuns #26

Escu

Global Moderator
Si nici nu ai capul mare!Zic sa daramam zidul asta de tot...ce ziceti ?

08 Decembrie, 2006, 10:51:02 p.m.
Răspuns #27

crocantzel

Vizitator
Nu, nu, nu...facem altfel. Unul se duce de-o parte a lui, si celalalt de alta. Si astfel nu se mai darama. Mai, dar ce dastapta sunt  ;D

Hahaha. Dar pana la urma am face gaura si ne-am da cap in cap...Cam nasol. Care o fi mai tare de cap?  :D

08 Decembrie, 2006, 10:58:27 p.m.
Răspuns #28

|ngerMorT

Eh lasa ca e zid rezistent, nu se toceste. Il mai peticim din cand in cand daca e nevoie.  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

08 Decembrie, 2006, 11:02:27 p.m.
Răspuns #29

crocantzel

Vizitator
BAaaaaaaa!!! IAr ma dau cu capu de pereti! Sau de Escu...;D DE CE NU MAI IMI TZOPAIE BANANAAAAA???? (Aia de la avatar maaa :P )