05 Noiembrie, 2025, 10:34:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Loc de dat cu capul!!!  (Citit de 12517 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2006, 11:03:43 p.m.
Răspuns #30

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

08 Decembrie, 2006, 11:18:06 p.m.
Răspuns #31

|ngerMorT

Bai cel putin cand ma vede pe mine topaie  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

12 Decembrie, 2006, 04:39:24 p.m.
Răspuns #32

Paul

Am sters urmele de sange de pe zid... am instalat o pernuta speciala, sa nu mai doara atat de tare... Zidul e renovat, va asteapta sa dati cu capul ...
Nu va sfiiti
Iubesc, deci exist.

13 Decembrie, 2006, 02:25:25 p.m.
Răspuns #33

crocantzel

Vizitator
Imi  iau elan de la 50 de metri. Alerg, alerg...20 metri...10 metri...BUUUUF!!!! Pardon, POC! BUF face la aia care mai au ceva in cap. POCPOC POC POC! Al naiba el de perete, pana diseara in daram!

13 Decembrie, 2006, 03:30:23 p.m.
Răspuns #34

Paul

:D :D :D. Nu fi atat de egoist, gandeste-te ca mai sunt si alti clienti.
Iubesc, deci exist.

13 Decembrie, 2006, 03:34:05 p.m.
Răspuns #35

Escu

Global Moderator
Ma apropii de zid....C4 placed.....4..3..2..1...BOOOM, Mission Accomplished, Zidul nu mai exista!

13 Decembrie, 2006, 03:39:36 p.m.
Răspuns #36

Paul

Valeu... Acum chiar ca e grav... Numai ce achitasem factura la turnatorie... Escule, sper ca nu e nevoie sa-ti amintesc ca noul zid se va face pe cheltuiala ta :( :( :(
Iubesc, deci exist.

13 Decembrie, 2006, 04:32:21 p.m.
Răspuns #37

catty

venisem cu avant sa imi zdruncin bine ramasita de creier pe care o mai am dar nu mai vrea sa functioneze si.....surpriza....m-ati lasat fara zid... :'(

eu acum ce fac???????????????

13 Decembrie, 2006, 04:36:25 p.m.
Răspuns #38

Escu

Global Moderator
terminati-va cu datu cu capu de zid...mai bine dormiti, decat sa va provocati alta durere.

13 Decembrie, 2006, 06:55:30 p.m.
Răspuns #39

Luke

eu nu tremin de dat cu capu pentru ca . . . . . ???. . .
'meaj in sistemu lor "bolonian" de la facultate cu punctele lor si cu media lor ,daca nu am media minima 7 trec la cu taxa, si nu ma pot tine in fac cu 2 facultati cu plata  :'( :'(

DE CE ?        DE CE ?       DE CE ? de ce . . .intodeauna numai cand vine vorba de mine. . .DE CE ?
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

13 Decembrie, 2006, 06:55:48 p.m.
Răspuns #40

suflet

in cazul in care nu stiu cu ce am gresit ... ce sa fac ...
oricum vreau sa dau cu capul undeva ... da' sa dau tare de tot
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

13 Decembrie, 2006, 07:09:11 p.m.
Răspuns #41

Paul

Blegone: Cu bunavointa (fortata) a ui Escu, se pare ca zidul s-a ridicat la loc... De-ocamdata nu s-a intarit tencuiala, dar de maine, zidul este din nou functional. Daca nu ai gresit cu nimic... poti da cu capul de zid de pe-acu, sa scapi de-o grija... Nu te costa nimic.
Zuzu, cu toti avem cateodata impresia ca suntem cele mai mai victime, dar nu e tocmai asa... Daca treci la cu taxa si la a doua facultate, incearca sa treci la fara taxa la cealalta... Poate la ei sistemul de creditare e un pic mai bland. Gasesti tu o rezolvare, esti baiat mare.
Iubesc, deci exist.

14 Decembrie, 2006, 09:31:27 a.m.
Răspuns #42

Luke

la a 2 fac nu am cum sa trec la fara e facultate privata  si o fac la Frecventa Redusa ! deci nu prea merge  :'(
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

14 Decembrie, 2006, 12:55:18 p.m.
Răspuns #43

|ngerMorT

Atunci apuca-te de invatat si scoate-ti media! Lupta pentru ea. Trebuie sa meriti sa ramai la fara taxa. Nu e pomana  :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

14 Decembrie, 2006, 06:32:48 p.m.
Răspuns #44

pokemon

vreau si eu sa dau cu capul..insa nu din cauza mea....din cauza altora...a acelora care se chinuie sa-ti faca viata amara  >:(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.