11 Octombrie, 2025, 10:34:05 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Prieteni pe Lovetime  (Citit de 7843 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Mai, 2005, 11:27:26 p.m.
Răspuns #15

HERRA

Vizitator
Eu cred ca AICI, suntem cu toti la fel de importanti! Ma rog, administratorul si moderatorii au partea lor! (vorba aia, da-i Cezarului ce-i a cezarului)
Aici vreau sa-i multumesc Rebeckai, care a fost alaturi de mine, ca o adevarat prietena!
Tu, nu ai deranjat pe nimeni! Cel putin, nu pe mine! Cred ca eu am fost ce-a care te-a iritat.
Daca ai pleca, nu ar fi unul in minus, ar fi o pierdere pentru lovetime!
Nu ma dezic de ceea ce am scris! Ma voi mai gandi, si am sa fiu putin mai nepasatoare, asa cum m-a sfatuit cineva 'nimeni nu merita ca tu sa suferi', iti dau acelasi sfat!
« Ultima Modificare: 06 Mai, 2005, 11:32:17 p.m. de HERRA »

06 Mai, 2005, 11:35:41 p.m.
Răspuns #16

just_a_tear

Vizitator
 ramaneti cu bine!Multumesc Diana pentru sfaturile tale si ca mi-ai fost alaturi in clipe dificile.Si tie Robert pentru mesajele frumoase ,incurajarile si sfaturile tale (utile,foarte utile),Ingerita si Bke...invitatia la nunta mea ramane valabila,si tie rebecka pentru ca vezi partea frumoasa din mine si ca m-ai considerat prietena.
       Minerva ,stiu ca esti alaturi de noi si citesti...vreau sa stii ca m-am gandit mult la tine si multumesc pentru ca m-ai facut sa calc sigur atunci cand sovaiam.
   Si voua tuturor celor care cititi LOVETIME,va multumesc.
                 Ramaneti cu bine si sa stiti ca undeva pe aici,o parte din mine,a ramas...au ramas mesajele mele...a ramas o etapa frumoasa din viata mea...a ramas o lacrimioara...va ramane pentru totdeauna
« Ultima Modificare: 06 Mai, 2005, 11:37:43 p.m. de just_a_tear »

06 Mai, 2005, 11:37:07 p.m.
Răspuns #17

just_a_tear

Vizitator
'nimeni nu merita ca tu sa suferi' ,si totusi...ei mi-au fost alaturi in momente dificile...pentru ei merita!
In continuare sper ca te vei simti bine!

07 Mai, 2005, 12:23:25 p.m.
Răspuns #18

Maria

Vizitator
    Lacramioara draga, mai gandeste-te si nu pleca. Daca n-am fi prieteni unii cu altii n-am mai fi aici. Eu sunt noua, dar ma simt bine. Ne suntem prieteni tocmai pentru ca ne urmarim mesajele, raspundem lor nu intotdeauna dupa cum se vrea sau doreste, ast'ai un lucru bun. Poti fi sincer, cu tine si cu cei din jur. Nu-i nici ca-n presa. Spui exact ce-ti place si ce vrei, iar prietenii accepta ceea ce spui,adica-n fata si nu prin dos, spui si ceea ce n-ar vrea sa auda.
              Cu simpatie, Maria

07 Mai, 2005, 01:50:42 p.m.
Răspuns #19

L.bayron

Vizitator
lacrimioara pai dac pleci tu moare Grigoriu , acum serois sunt nou pe site si nu fii rea da-mi si mie sansa sa te cunosc , ce au ceilailati c mai mult decat mine ;D , hai ma nu pleca ....., Te rog frumooooooooooooos

07 Mai, 2005, 03:33:21 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

ascultati acum....a fost o perioada cand m-am simtit exclusa...nu am iesit,....nu am cedat....am "luptat" in continuare cu ceea ce credeam a fi indiferenta celorlalti,si zic eu ca am o reputatie,si nu una oricare....asta e valabil pentru just_a_tear....personal....daca nu vei reveni....ma vei dezamagi enorm de mult...stii pentru ce?
ei bine,a venit vremea sa ne multumesti...vino inapoi...de ce sa ne acuzam intre noi?
si de la ce?de la o gluma?
SUNTEM PRIETENI....ssi ...la ce sunt buni prietenii?
lovetime-isti....la ce bun sa ne certam unul pe celalalt si sa ne stergem conturile....dupa cate am trecut prin atatea impreuna?
speranta moare ultima....voi,sunreti speranta mea!
oare va voi pierde?
herra,just_a_tear,ma adresez voua ca persoane.....ce veti face?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

07 Mai, 2005, 04:40:57 p.m.
Răspuns #21

Robert.

Vizitator
Daca e adevarat ce spune Herra, atunci are intr-adevar nevoie sa se maturizeze, sa-si dezvolte capacitatea de a ierta, de a intelege, de a iubi. Nu vad cum plangand in urma ei o putem ajuta sa accepte scuzele cuiva. Lacramioara pare sa fie ranita in orgoliul propriu si nu poate din pacate sa ierte. A trantit usa si a plecat. Pai ce, noi eram cei ce trebuia sa primim o lectie?! Lacramioara e inca foarte tanara si are caracterul in formare. E bine sa stie ca nu a procedat corect.

Daca iarta si se intoarce atunci ma va convinge ca a invins in lupta cu sine si inseamna ca a facut un pas in directia buna a dezvoltarii ei personale. Daca e adevarat ce spune Herra, atunci Lacramioara m-a dezamagit. Deplang esecul ei. E insa numai o lectie de viata si un prilej sa progreseze. Nimic nu e inca definitiv pierdut.

Lacramioara, a gresi e omeneste. Rareori cineva mai poate repara o greseala odata comisa. Ce poate face insa e sa isi exprime regretul sincer, pe masura greselii, si sa-si ceara iertare. Dar cel caruia i s-a gresit trebuie sa acorde iertarea in dar celuilalt. Aici e insa vorba de alegere. Alegi sa ierti sau sa te razbuni, tanandu-l captiv pe celalalt. Lacramioara, acorda iertarea din toata inima si uita. Chiar daca nu revii pe forum, scrie-i Herrei pe mail si ea ne va spune, ca sa ne bucuram pentru tine.
« Ultima Modificare: 07 Mai, 2005, 09:23:13 p.m. de Robert. »

08 Mai, 2005, 03:02:06 p.m.
Răspuns #22

dew

Vizitator
       Lacramioara pare sa fie ranita in orgoliul propriu si nu poate din pacate sa ierte. A trantit usa si a plecat. Pai ce, noi eram cei ce trebuia sa primim o lectie?!
   Lacrimioara nu a fost ranita in orgoliul propriu si stie foarte bine sa ierte...Sunt datoare cu cateva explicatii.Poate ca voi nu ati stiut despre mine ca sunt o fata foarte sensibila si o fire slaba.Am iertat-o din prima clipa pe Herra.Eu nu am avut probleme cu ea,ci cu mine...Eu nu am avut si nu pot sa spun ca am mare incredere in mine si a fost o replica (spusa in gluma,cred) care m-a facut sa cred ca aici EU nu am loc,ca deranjez,ca mesajele mele sunt plictisitoare,neinteresante si am trecut printr-o perioada dificila (doua zile-ntregi).
   " A trantit usa si a plecat."_Cu greu am plecat pentru ca simteam ca deranjez si simteam ca Herra este foarte suparata si am socotit ca pentru Lovetime este o pierdere mai mare daca va pleca EA si o pierdere mai mica daca voi pleca EU.
    "Daca e adevarat ce spune Herra, atunci Lacramioara m-a dezamagit. Deplang esecul ei. "-Poate ca v-am dezamagit si imi pare rau.Poate ca m-am dezamagit si pe mine.
    " Lacramioara, a gresi e omeneste. Rareori cineva mai poate repara o greseala odata comisa. Ce poate face insa e sa isi exprime regretul sincer, pe masura greselii, si sa-si ceara iertare"-Da,imi cer iertare.Imi cer iertare pentru sesibilitatea mea.Consider ca doar pentru acesta am sa-mi cer iertare.Si ca am renuntat asa usor la voi.
   " Dar cel caruia i s-a gresit trebuie sa acorde iertarea in dar celuilalt"-Am iertat-o pe Herra din prima clipa si ea stie lucrul acesta.Acum il stiti si voi!

"Lacramioara, acorda iertarea din toata inima si uita."-Din toata inima am iertat si am uitat.
        Repet:Eu nu am avut probleme cu Herra ,ci cu mine.Sunt descurajata si nu prea am incredere in mine.Iata adevarata problema.

Voi veti decide daca mai sunt binevenita si daca mai puteti vedea in mine pe Lacrimioara!

PS:Imi pare rau ca am dezamagit!Imi pare rau pentru asta.

Just_A_tear.

08 Mai, 2005, 03:13:10 p.m.
Răspuns #23

Guardian|Angel

neeeaaahhhh,draga lacramioara..ce sa decidem noi?tu pentru noi nu ai fost plecata...ai fost mereu langa noi...si in plus....daca nu ai avut probleme cu herra ci cu tine....trebuia sa stii ca pentru asta eram noi toti aici...pentru a te ajuta...chiar cu un sfat,cu o vrb buna,asa cum am facut mereu....toti avem cate ceva ce nu vrem sa se stie...nu iti fa probleme....si eu sunt o fire sensibila....dar tin si la gluma...si nimeni nu realizeaza ca nu sunt asa cum par.....uneori ma contrazic singura...nu sunt puternica,doar realista....si asyta ma invata multe!fa si tu la fel si vei depasi.....esti binevenita in continuare....crede`ma ca daca herra a zis ceva,nu a zis-o cu inima rea...si ea se simte vinovata de plecarea ta...tu ai facut-o sa se simta asa si nu e corect nici fata de ea...crede-ma cand iti spun ca ar fi incapabila sa fie rautacioasa....si ei ii pasa de tine si de toti ceilalti....altfel nu ar mai fi aici pe lovetime,unde invatam sa fim mai buni,sa fim prieteni!fii prietena noastra in continuare si hai sa dam uitarii trecutul...eu,HERRA, robert,diana,un_suflet ...si toti ceilalti te vom primi cu sufletele deschise,gata sa iti dam oricand o mana de ajutor.....cu simpatie, O PRIETENA!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Mai, 2005, 03:18:32 p.m.
Răspuns #24

L.bayron

Vizitator
ma bucur sate sa stiu inapoi lacrimioar-o , dar stii bineasta............. cu drag un baronel................. ;D ;)

08 Mai, 2005, 06:22:30 p.m.
Răspuns #25

Robert.

Vizitator
Bine, just, fie cum spui tu! :) Daca insa mail-urile Herrei ar fi primit un raspuns si i-ai fi transmis ca nu esti suparata pe ea, atunci totul se termina altfel. Ma bucur pentru tine si nu-ti fa probleme, nu mai sunt dezamagit. :) Bine ai revenit!

09 Mai, 2005, 12:06:00 p.m.
Răspuns #26

|ngerMorT

Mai ce am pierdut aici???  :o Ce s-a intampalt? Unde? Cand? CUm? Ce??? :))
Poate totusi nu mai conteaza, ca vad ca s-au rezolvat lucrurile :D

Hai va pup :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...