10 Octombrie, 2025, 09:40:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: M-am intors.....  (Citit de 4919 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Mai, 2005, 05:16:08 p.m.
Citit de 4919 ori

Lord_Saladin

Vizitator
 Ascultand rugamintile unora, am luat decizia de a ma intoarce pe lovetime.... Ca va fii cu bine, ca va fii cu rau, nu am de unde sa stiu.
  Cel mai mult multumesc in primul rand lui Dumnezeu, care mi-a scos de pe acest forum in cale o minunata persoana , o fata minunata si unica cum rar gasesti.... apoi multumesc ei, florii mele minunate, pentru ca a decis ca e cazul sa intre in viata mea... apoi multumesc lui Paul, Roxanei, Dianei, dar si celorlalti care intr-un fel sau altul ati vrut sa ma convingeti sa revin.
 sa fiti iubiti !

16 Mai, 2005, 06:48:58 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Ce surpriza placuta, Muzafer :)

Ma bucur ca ai revenit, fii binevenit! :)

16 Mai, 2005, 07:14:57 p.m.
Răspuns #2

DIANA

Vizitator
Acum pot sa tip: "Stiam eu ca o sa revii! Stiam eu!" Bine ai revenit, prieten drag! :)

16 Mai, 2005, 08:02:53 p.m.
Răspuns #3

L.bayron

Vizitator
nu cred ca am avut ocazia sa te cunosc prea bine , dar pentru mine atasamentul reciproc al "lovetime" pentru tine si al tau fata de lovetime i-mi spune deja multe....bun venit si bine te-am regasit "fiu risipitor" ;D ;)

16 Mai, 2005, 08:58:02 p.m.
Răspuns #4

RocksyBaby

Vizitator
Muzafer..nu iti dai seama cat de mult ma bucur ca te-ai intors.. :) (cand cititesc "m-am intors" imi vine sa pup monitorul)  Bine ai revenit pe site.. stiu ca acum esti intr-o perioada de fericire...am sursele mele de informare.. te pup

16 Mai, 2005, 09:02:18 p.m.
Răspuns #5

Paul

Bine ai revenit. Ma bucur mult ca ai luat hotararea sa revii. Si ma bucur ca iti merge bine pe plan sentimental. Wellcome back!!!
Iubesc, deci exist.

16 Mai, 2005, 09:03:27 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Bun revenit, pirat drag.  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Mai, 2005, 09:22:30 p.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
Buna,buna! :) Bine ai revenit!Nu am avut ocazia sa te cunosc prea bine ,dar ma bucur ca ai revenit,ma bucur caci vad ca aici esti considerat PRIETEN ,deci esti si prietenul meu.
      Eu sunt just_a_tear,Lacrimioara (voi ramane mereu) si sper ca nu ai venit gol de pe mare...
   Dragi prieteni,piratul da de baut  ;D  ;D immm....deja simt mirosul vinului si al lichiorului de ciocolata  :P .
      Bine ai revenit! :-*

16 Mai, 2005, 09:57:15 p.m.
Răspuns #8

Robert.

Vizitator
 :) Bine te-ai intors, prietene!

Am insa impresia ca entuziasmul celorlalti e cu mult mai mare decat al tau, personal: "ascultand rugamintile unora, am luat decizia de a ma intoarce pe lovetime.... Ca va fii cu bine, ca va fii cu rau, nu am de unde sa stiu." Mmm?! Sau ma insel eu? Dar, vorba ta, ramane de vazut! ;)

Iulian, noi om fi fost la "si altii", macar? ;D ;D

Stati, mai, am glumit, nu tabarati pe mine acum, fiindca "si altii" sunt intotdeauna mai numerosi! ;D ;D ;D

17 Mai, 2005, 01:15:01 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
bine te-ai intors pirat certat cu marea! unde-i romul? bine ne-ai gasit!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Mai, 2005, 04:12:26 p.m.
Răspuns #10

Lord_Saladin

Vizitator
Ma bucur pentru primirea calda, dragi prieteni... apropo, deja pregatii romul ;)
Ca doara nu era sa va las fara un pic de "beutura" :)
Va multumesc inca o data la toti...

17 Mai, 2005, 10:53:14 p.m.
Răspuns #11

dew

Vizitator
 Trebuie sa ne rasplatesti cumva pentru cuvintele ce ti le-am scris!  ;D si cum o poti face mai bine decat prin prezenta ta ?  :) deci,te rugam ,ramai cu NOI muuult ,muuult timp de astazi inainte!
                            just_a_tear

20 Mai, 2005, 01:28:31 p.m.
Răspuns #12

HERRA

Vizitator
Noi nu am avut ocazia sa ne cunoastem, in schimb eu am citit foarte multe din posturile tale iar acum realmente ma bucur ca ai revenit sa-mi incanti privirea,sufletul si mintea cu ale tale cuvinte!
Bun venit!