Offf....cat de bine mi-ar parea sa spun ce imi doresc cel mai mult si...sa se implineasca...
Nu cred ca vreau lucruri imposibile...defapt toti asa spunem...toti ne multumim uneori cu prea putin..., dar fiecare stim ca defapt iubirea si fericirea este tot ce isi poate dori cineva...restul, ce inseamna lucruri materiale,...eu zic ca se fac.
Eu mi-as dori... ca toti prietenii mei..., iar aici bineinteles ca va aflati si voi...toti, fara exceptie..., sa fie fericiti, linistiti, sa nu cunoasca niciodata ce este tristetea, sa aiba doar bucurii, sa cunoasca iubirea sub forma ei cea mai frumoasa si profunda....iubirea adevarata...sa ii sarute viata cu implinirea tuturor viselor si...sa ne intalnim intr-o zi cu totii zambind.
Imi doresc ca Ingerul meu sa nu mai planga, imi doresc ca sufletul lui sa fie scaldat pe palmile gandurilor mele frumoase, imi doresc sa nu mai fie trist niciodata, imi doresc sa stie cat este de minunat..., de plin de frumusete, imi doresc sa fie sarutat mereu de iubire si fericire, imi doresc sa fiu langa el asa cum isi doreste si merita el sa fiu..., imi doresc sa existe mereu la fel de frumos si sufletul lui care imi este atat de drag....sa stie, oriunde voi fi...ca este...Ingerul meu!
Imi doresc ca Ingerul meu...sa fie fericit...atat!!!
Pentru mine...imi doresc zambetul, mangaierea si iubirea Ingerului meu!